Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV ook onderuit tegen NAC Breda

25 november 2019 21:52
Foto: Pro Shots

Jong PSV ook onderuit tegen NAC Breda; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft maandagavond niet weten te winnen van NAC Breda. Het duel tegen de promotiekandidaat eindigde in het Jan Louwers Stadion in een 1-3 nederlaag. Vlak na rust maakte Sekou Sidibe op schitterende wijze het enige doelpunt voor de ploeg van Peter Uneken nadat NAC voor rust al twee keer had weten te scoren. Ondanks dat Jong PSV voldoende mogelijkheden kreeg om tenminste gelijk te spelen viel vlak voor tijd de 1-3 en was het duel beslist.

Door de nederlaag blijft Jong PSV op de achttiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie staan. Vrijdag wacht een uitwedstrijd tegen nummer zeventien Helmond Sport.




Tags

jong nac helmond sidibe uneken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Bij de wedstrijd van JPSV aan de Aalsterweg geweest. Waarom wordt er niet gewoon op de Herdgang gespeeld. Een slecht JPSV gezien tegen een club die 5 wedstrijden al niet gewonnen had. Dankzij keeper Vermeulen bleef de schade beperkt. De 0-2 kon helemaal vrij worden ingekopt en de 1-3 van NAC kon een speler de bal vrij in het strafschopgebied ontvangen, draaien en de hoek uit zoeken. Wordt tijd dat PSV eens goede verdedigers gaat scouten. Ik erger me dood aan die bras die achterin staat. De treffer van Sidibe was wonderschoon. Op het middenveld probeerde Gomes het nog maar tevergeefs. Er zaten 4 wisselspelers op de bank waarvan 1 keeper. PSV onwaardig.
+2/-0

4 jaar geleden
Tja ook Jong PSV gaat helaas superslecht. Verliezen bijna alles. Kan Jong PSV eigenlijk degraderen?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Nee, gelukkig kunnen ze dit seizoen niet degraderen.JPSV verliest zelfs van clubs die onderin staan zoals MVV en Oss.Verdedigend is het dramatisch slecht.Vrijdag moet Jong naar Helmond, zal wel een nederlaag worden.Zit helemaal niks in dit Jong team.Slechtste van alle jong teams in de 1ste divisie.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Nou dat is dan een geluk bij alles wat er nu uitziet als een rampseizoen voor PSV. Dat Jong PSV niet kan degraderen, bedoel ik.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik heb nu die Soulas een wedstrijd of 4 gevolgd. Kan iemand mij duidelijk maken wat de voetbalkwaliteiten van deze jongen zijn? Hij speelt nu al een paar jaar in onder 19 en nu alweer enkele jaren in jpsv. Wat mij betreft (volkomen) ongeschikt en ik wil Uneken en de scouting wel uit komen leggen waarom.Einde van het seizoen de hand schudden en "game over".Dit is echt niet het niveau dat gehandhaafd kan blijven. Het volkomen gebrek aan goede verdedigers valt me steeds weer op. Ze kunnen ze op dit moment kennelijk niet scouten en/of opleiden
+4/-1

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Dit jong psv is net zo slecht als het eerste. JdJ heeft ook hier op dezelfde kwaliteit gescout. Das ook knap.
Als je dan jong ajax ziet, wat een verschil met talenten.
+2/-4

4 jaar geleden
Ik hou het maar even op een mindere lichting dit jaar. Kijkend naar de uitslagen van de jeugd gaat het allemaal prima met de jeugdopleiding. De afgelopen jaren hebben we bovenin meegedraaid.
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje