Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Zaakwaarnemer Angeliño rekent niet op transfer komende winter'

3 december 2019 00:35 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

[Update] "Zaakwaarnemer Angeliño rekent niet op transfer komende winter"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat PSV de mogelijkheden onderzoekt om Angeliño terug naar Eindhoven te halen. De Spaanse linksback keerde afgelopen seizoen terug bij Manchester City na een uitstekend jaar bij PSV, maar komt nauwelijks aan spelen toe bij de regerend Engels kampioen. Volgens De Telegraaf is het nog niet bekend of Manchester City wil meewerken aan een al dan niet tijdelijke transfer.

PSV heeft daarbij echter concurrentie van Ajax. Angeliño zou afgelopen weken al meerdere keren informeel zijn aangeboden. De Amsterdammers willen hem alvast binnen halen als vervanger van Tagliafico.

Edit 0:35: De zaakwaarnemer van Angeliño heeft laten weten dat hij er niet op rekent dat de linksback komende winter mag vertrekken uit Manchester. Dat meldt Rik Elfrink via Twitter. De verwachting is dan ook dat Angeliño komende transferperiode niet de ploeg zal komen versterken.
Tags

angelino telegraaf elfrink tagliafico

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Agent: " Het team draait nu niet goed ". Met andere woorden een negatief reisadvies?
+4/-3

8 maanden geleden
Wat de zaakwaarnemer zegt slaat helemaal nergens op, word je van bankzitten wel beter dan....
+3/-3

 
8 maanden geleden
Nee, dat zegt 'ie ook helemaal niet. Maar er zijn andere clubs dan City en PSV he. Groot gelijk dat Angelino nu niet naar PSV wil.
+3/-4

8 maanden geleden (gewijzigd)
6 maanden te laat een LB . Haal Ouwejan maar op bij AZ, die wil spelen. En als ajax Angelino wil, zijn we kansloos.
+3/-9

8 maanden geleden
Die blijft bij City of gaat naar Ajax als die nog in de CL zitten volgende week.

PSV maakt op dit moment geen kans op spelers met dergelijke kwaliteiten. De club staat in de fik we hebben geen kans meer op het kampioenschap en we spelen heen Europees voetbal meer.

Tijdens de eerste huur periode zagen de zaken er heel anders uit.
+3/-7

 
8 maanden geleden
Hij komt zeker niet terug naar PSV nee, maar ik zie 'm ook niet zomaar in Amsterdam plaatsnemen op de bank, want dat zou het scenario zijn als hij naar Ajax gaat; die gaan hem er nooit inzetten ten koste van Tagliafico.

Dus als je dan toch op de bank gaat zitten, met af en toe een invalbeurtje, zou ik dat liever tegen Southampton, Everton en Watford doen voor 40.000 man dan tegen RKC, ADO en Fortuna op kunstgras met 1.500 man op de tribune.
+2/-2

 
8 maanden geleden
Het ligt er natuurlijk aan of Taglifico bijft in Amsterdam na dit seizoen. Ajax apwwt nog voldoende wedstrijden in de beker, competitie en waarschijnlijk Champions League om hem op te stellen. Ik hoop dat hij lekker in Engeland blijft, want het krachtsverschil begint wel schrijnend te worden. Bij Ajax hebben ze geloof ik 6 spelers die niet mee kunnen doen en die winnen nog van Lille en Twente na een 2-0 achterstand.

Als bij AZ 3 spelers wegvallen gaan ze ongetwijfeld punten morsen, net als PSV toen Stevie en Donyell weg vielen.

De breedte van de selectie van Ajax is zo sterk geworden dat je eigenlijk naar een competitie zit te kijken tussen 17 clubs en je weet dat Ajax kampioen wordt op dit moment. Hopelijk veranderd dit snel, maar gezien het geld dat ze binnen krijgen via de CL en de transfers zie ik het gat alleen maar met reuze stappen groter worden. 🙁
+1/-5

 
8 maanden geleden
Absoluut, in de huidige verhoudingen kun je maximaal tweede worden. Het is wel zaak om dat voor elkaar te boksen om het gat niet nog groter te laten worden, danwel om te voorkomen dat anderen ons ook nog structureel in gaan halen.

Het is vooral schrijnend dat we in een korte tijd zo zijn weggezakt als club......
+1/-4

8 maanden geleden (gewijzigd)
Niet alleen is de kans op zulke spelers inmiddels zeer klein door de resultaten, de reeds aanwezige toppers Bergwijn, Malen en Ihataren zijn als aantrekkelijke targets nu ineens veel makkelijker over te halen om te verkassen als je het sportieve perspectief meeneemt. Vorig jaar rond deze tijd stonden we fier bovenaan en speelden we nog tegen Messi en co eind november, die hier toen met de nodige mazzel wonnen. Het verval sinds de winterstop tot nu is schrikbarend. Wat zijn wij diep door de ondergrens gezakt. Letterlijk een club in verval in vrije val. En als er niet heel snel een mega investering gedaan wordt voor diverse posities in de defensie en het middenveld ben je de komende jaren uit beeld. Ajax loopt al hard uit, AZ is veel beter bezig en bulkt bv talent en Feyenoord krabbelt straks ook op.

De directie moet in de spiegel kijken en erkennen dat je met vBommel en JdJ als beginnend TD, de mist in gegaan bent. 2 onervaren peilers die een net zo onervaren selectie hebben samengesteld. Alle fouten die die 2 hebben gemaakt, en dat zijn er inmiddels best veel, zorgen dat je in een neerwaartse spiraal zit die zelden vertoond is. Neem om te beginnen een ervaren trainer die verfrissend op deze selectie werkt want het chagrijn van de bankzitters jegens deze trainer is volgens mij al niet meer om te buigen. Zoveel zichtbare onvrede. Ik zou Fraser nemen.
+3/-5

 
8 maanden geleden
Helemaal mee eens. Als er nu niet wordt ingegrepen kan dit jaar nog een hele lange en negatieve nasleep gaan hebben. Hoeveel respect mannen als Mark en John ook zouden moeten verdienen, het houdt een keer op. Toon moet nu laten zien wat hij echt kan, een organisatie dat in moeilijkheden verkeerd herstructureren!
+2/-6

 
8 maanden geleden
He he eindelijk iemand die ook Fraser wilt ,kan met jeugd en mensen omgaan ,en heeft voetbal verstand !!
+2/-4

8 maanden geleden
Te laat en valse hoop voor supporters....
+2/-5

8 maanden geleden (gewijzigd)
Allemaal leuk en aardig om de boel af te leiden:

Waarom krijgt Boscagli 0 kansen, terwijl Sadilek de ene na de andere mag verprutsen; dat klopt niet en dat ziet de spelers groep ook.
De autistische manier waarmee Mark omgaat met deze situatie, ook naar ons als supporters via de media, is killing!

Mark van Bommel = niet geschikt bevonden
+4/-6

reactie verwijderd

8 maanden geleden
PSV moet voetbaltalenten halen,spelers die gaan uitblinken.In Brazilie lopen 3 supertalenten rond bij U17 en U20.Nu nog haalbaar,over 1 jaar niet meer,haal deze talenten op,en ga hiermee een nieuw elftal bouwen.Opvolgers van Bergwijn en malen nu al halen.Lincoln,flamengo.18 jaar nieuwe Ronaldo kan op alle posities voorin uit de voeten(lijkt op Boadu,maar sneller behendiger).Kaio jorge.17 jaar explosieve centrum spits ,Santos.Talles Magno(betere versie van stengs),17 jaar vasco da gama,Romario zijn oude club Supertalenten.schakel Romario in.PSV moet hun 1e club in europa worden,investeren.Deze spelers kunnen zich in jong PSV en PSV verder ontwikkelen,gericht naar volgend seizoen.Hierdoor kunnen de zuid amerikanen ,Gutierez Mauro de portugees Bruma ,en de argentijn Romero zich volgend seizoen aan optrekken,samen met gakpo lammers en ihattaren,er een swingende machine van maken.alle posities dubbel bezet.Vitaly Mykolenko ophalen in kiev,sterke linksback 20 jaar,international.Veel duelkracht.Victor Guzman.stond al in de belangstelling van PSV 24 jaar,pachuca,mexicaans international dynamische tweebenige middenvelder.Samen met Mo en Guti op laten bloeien op het middenveld.techniek dynamiek voetbal.Haal 2 van die 3 brazilianen als opvolgers bergwijn malen op,laat ze dit seizoen na de winterstop al aclimatiseren,over een aantal wedstrijden bij Brazil U17 en U20 worden ze onhaalbaar als ze gaan excelleren,hetzelfde geld als ze te belangrijk worden voor hun clubs in de campionato brasileiro.Victor Guzman moet je doorpakken ,die speelt precies centraal,wat PSV nodig heeft,tweebenig,goed overzicht scorend vermogen.Mykolenko is het grootste talent van oekraine,als het EK gaat beginnen al onhaalbaar.PSV moet deze transferwindow als belangrijker dan ooit zien voor de club.Nu investeren in deze spelers,betekend dat ze een half jaar kunnen ontwikkelen naar kampioen en CL niveau.Dat kan niet meer na het EK.Dat moet nu gebeuren.Doordat het kampioenschap niet gehaald kan worden ligt er een andere druk voor deze jongens,namelijk ontwikkeling van een nieuw elftal.De fans zullen dit begrijepn,mooi voetbal,goede resultaten en een eventuele bekerfinale en CL plek 2 aan het eind Van de rit zal vertrouwen kweken.Word bekerwinnaar en ga dan weer direct om de supercup spelen,en je speelt weer direct voor de prijzen
+1/-3

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Man.City heeft Mikolenko al in het vizier lees ik op n Oekraïense site, onbetaalbaar dus. PSV moet misschien hopen op een 'Angeliño constructie' mits hij wèl langer dan een jaar blijft. Wordt in Oekraïne idd. als een van een paar grote talenten gezien. Maar altijd oppassen met 'talenten' uit Oekraïne (of rusland), buiten de landgrenzen zijn ze vaak een stuk minder. Ik leid hem wel rond hier in Eindhoven als ie ooit zou komen(ik ken zijn geboortestad als m'n broekzak :).
+2/-1

 
Wakkur2019 (geschorst)
8 maanden geleden
Wat voor prijskaartjes praten we over bij die Brazilianen? We bulken niet van het geld en volgens mij zit er op het middenveld en achterin van PSV ook nog genoeg ruimte voor verbetering. Hoe doet Obispo het eigenlijk?
+1/-1

 
8 maanden geleden
Ja dat zijn er prima suggesties Philipske.
Waarom geef je geen antwoord op mijn suggestie aan jou?

Alles in t belang van onze mooie PSV...
+1/-1

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.996 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aanvalslinie achterop advocaat bok botman chelsea diemers ehvdgxt faber fanstore fer feyenoord ginkel gistermiddag hendrix koen kuylen linssen nieren obispo puma senesi sir thuisshirt tinus toprak uswilly vhtlsaw willy winkel