Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'We moeten nu wel gewoon doorpakken eigenlijk'

7 december 2019 22:08

In gesprek met Fox Sports was Donyell Malen het niet helemaal eens met de opmerking dat PSV nu uit het moeras is gekomen. "We winnen nu heel goed, maar we moeten nu wel gewoon doorpakken eigenlijk", aldus Malen. "Het waren geen leuke weken. Het was niet al te best, maar we moeten door en we weten dat er nog wedstrijden komen om het om te draaien. We hebben nu goed gewonnen, dus nu is iedereen weer eventjes oké."

De clubtopscorer gunde de tweede strafschop van de avond aan Mohamed Ihattaren. "Ik denk dat iedereen zijn situatie wel weet. Het is niet makkelijk voor die jongen", zo gaf hij aan. "Hij wilde graag scoren, zoals iedereen. Hij had ook nog niet gescoord na wat er allemaal is gebeurd. We praten er vaak over en hij vroeg ook aan mij of ik een paar keer een balletje goed kan geven. Dat ik dat dan op deze manier kan doen, is fijn voor hem."




Tags

malen balletje clubtopscorer fox gunde ihattaren moeras

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage