Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Ik heb genoten van de jongens en van het publiek'

7 december 2019 22:24

Mark van Bommel was erg blij met de overwinning tegen Fortuna Sittard. "Ik heb genoten van de jongens en genoten van het publiek hoe ze er achter stonden in deze situatie", aldus Van Bommel in gesprek met Fox Sports. "Er zat zeker spanning op. Dat is ook logisch als je negen wedstrijden achter elkaar niet veel punten haalt en wordt uitgeschakeld in Europa."

Van Bommel ging verder: "Ik heb wel altijd vertrouwen gehouden in de jongens. Dat zie ik ook op de training dat ze dit kunnen. Het gaat in eerste instantie om winnen, maar je wil daarbij ook goed voetballen. Als je niet goed kan voetballen, gaat het er wel om dat je wint. Maar ik zie ze heel veel goede dingen doen. De sfeer en energie moet altijd aanwezig zijn, maar in deze situatie is dat niet altijd vanzelfsprekend."

Ibrahim Afellay maakte tegen Fortuna Sittard zijn langverwachte rentree. "Ik heb altijd gezegd dat Ibi nog niet zo ver was om te starten, maar dat als de mogelijkheid zich voor zou doen om in te laten vallen ik dat zou overwegen", zei Van Bommel daarover. "We stonden 4-0 voor en wat hij er allemaal voor gedaan heeft... Het is bijna twee jaar geleden dat hij voor het laatst zijn minuten gemaakt heeft. Dan kun je hem daarvoor ook belonen. Dat was een mooi moment."




Tags

bommel fortuna afellay fox langverwachte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage