Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV houdt ontwikkelingen rondom Marco van Ginkel in de gaten'

17 december 2019 13:26 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV houdt ontwikkelingen rondom Marco van Ginkel in de gaten"; image source: Pro Shots

PSV houdt de ontwikkelingen rondom Marco van Ginkel in de gaten. Dat weet Voetbal International te melden. Van Ginkel is de komende maanden nog niet inzetbaar omdat hij nog herstellende is van een knieblessure, maar zijn contract bij Chelsea loopt na deze zomer af. Het is nog niet duidelijk of Chelsea dat contract wil verlengen en hoe de middenvelder zelf zijn toekomst ziet.

Van Ginkel kwam verspreid over drie seizoenen al tot 64 officiële wedstrijden voor PSV. Hij speelde voor het laatst op 6 mei 2018 een officiële wedstrijd.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel chelsea herstellende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Precies het type speler (aanvallende middenvelder met stootkracht) die PSV al twee seizoenen zo node mist.
+2/-3

 
4 jaar geleden
Ja laten we ons gaan focussen op een blessure gevoelige middenvelder die ook eerst zijn oude niveau nog maar eens moet zien te gaan halen en misschien in de zomer haalbaar is. Geen tijd voor (dure) gokjes nu of in de zomer.
+4/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Da's zeker waar, maar ik doel meer op het type Van Ginkel.
+1/-2

4 jaar geleden
Was altijd een uitstekende speler en iemand die PSV inderdaad mist op dit moment. Maar moet je een speler die twee jaar niet heeft gevoetbald wel willen (denk Affelay)?
+3/-0

 
4 jaar geleden
Blijft een gok natuurlijk of hij weer op zijn oude niveau terugkomt. Lukt dat dan zou het een geweldige aankoop zijn die normaliter onhaalbaar is. Wat mij betreft de moeite waard om te proberen. Moet hij zelf ook wel willen natuurlijk, hij zal ongetwijfeld meer aanbiedingen krijgen
+1/-0

Dit vind ik een beetje heel erg vooruitlopen op zaken, ff afkoelen, we gaan toch geen paniek nieuws ter verzachting van brengen? Eerst afwachten wat de situatie voortbrengt kan geen kwaad.
+4/-0

4 jaar geleden
Had gewoon moeten blijven destijds, maar moest zonodig weer verlengen bij Chelsea. Toch wel armoedig om als TD en scouting op zulke spelers te hopen. Je weet niet eens of ie nog zijn niveau gaat halen na die zoveelste kruisband blessure die net genezen is. Is er nou echt niks nieuws te ontdekken op die scoutingsijstjes voor het middenveld.
+3/-0

 
Ja, Lijkt mij echt wanhoop uitspraken, en ik vind ook nog dat als die blik aankopen onder een andere coach het laten afweten dat er meer conclusies vallen te trekken wat de hele staf en de scoutingsapparaat betreft.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Scherp Por. Precies zo denk ik er ook over. De trainingen open gooien is ook opvallend in dat opzicht.
+2/-0

 
Ja laten we dan PSV opheffen en een nieuwe club beginnen, met @Por als algemeen directeur.
+1/-0

 
4 jaar geleden
'volgens voetbal inetrnational'? Oja, 'heel betrouwbare bron'. Psv zal wel Ginkel in de gaten houden, maar de vraag is wie ze nog meer 'in de gaten houden'. Allemaal cherry-picking, iets uitvergroten wat maar een fractie is wie allemaal ook 'in de gaten gehouden' wordt. PSV is een topclub die altijd een heel lijstje van spelers heeft, en dat lijstje is in de tijd ook onderhevig aan wijzigingen zoals het hoort bij een professionele organisatie. Er wordt veel te veel geluld in de media om maar aandacht te trekken. Af en toe je gezond verstand gebruiken is geen overbodige luxe.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Als ik mijn goed verstand gebruik denk ik dat hier een hele grote kern van waarheid in zit dus snap je punt niet. Zie maar eens een dergelijke jongen te halen met zijn staat van dienst die voor PSV betaalbaar is. Persoonlijk denk ik dat je een zeer groot risico neemt gezien zijn blessureverleden. De komende maanden zal hij waar dan ook aan spelen toe moeten komen om een zinnig oordeel te kunnen vellen over zijn fysieke gesteldheid. Daarbij komt dat Chelsea volgens mij een eenzijdige optie heeft dus gratis ophalen zal volgens mij onmogelijk worden. Zie het niet 1,2,3 gebeuren maar dat PSV belangstelling zou hebben lijkt me zeer aannemelijk
+2/-0

 
4 jaar geleden
Idd, de kans lijkt mij niet groot dat van Ginkel hier terugkeert. Eerst zal hij zijn oude niveau moeten zien te halen, ten tweede blijkt hij toch wel blessuregevoelig, iets wat PSV zich niet kan permitteren mocht het weer mis gaan.
+1/-0

4 jaar geleden
Voor van Ginkel zou ik altijd gaan. Het is een gok, maar samen met guardado verreweg de beste PSVer van de laatste 5 jaar
+2/-0

4 jaar geleden
Hij is de spil en regelaar op het middenveld... een prima schakel tussen de verdediging en aanval.
Indien mogelijk loopt hij vervolgens het strafschopgebied in en weet van daaruit dan verrassend te scoren. Een slimme en sympathieke speler met veel inzicht.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage