Transparent
Inloggen
Sluiten

Nick Viergever: 'Je moet heel blij zijn dat je tegen een amateurploeg de winnende maakt'

18 december 2019 23:55

In gesprek met Fox Sports gaf Nick Viergever aan dat het bar en boos was tegen GVVV. "Ik zei in de kleedkamer wel dat je niet had moeten verwachten dat je met 0-5 zou winnen. In die fase zitten we nu gewoon niet", aldus Viergever. "Het is gewoon een heel vervelende week geweest. Natuurlijk hoop je dat je snel scoort en het een makkelijke wedstrijd wordt, maar het was vandaag gewoon heel, heel slecht. Het valt gewoon weg. Dat is in deze fase wel logisch."

De verdediger wilde wel benadrukken dat dat absoluut niet mag gebeuren. "We hebben er alles aan gedaan. We zijn naar een hotel geweest om ons goed voor te bereiden", zo gaf hij aan. "Maar in deze fase gaat het gewoon niet makkelijk en gaan er heel veel dingen fout. Je moet dan heel blij zijn dat je twee minuten voor tijd tegen een amateurploeg de winnende maakt."

Viergever gaf aan dat ze zich zaterdag nog één keer moeten opladen tegen PEC. "Zeker voor de fans. Vandaag waren er ook weer een paar honderd man mee", zei hij daarover. "Ze doen dat toch maar. Maken toch weer die busreis. Ondanks al die boerenprotesten doen ze het toch. Zaterdag nog één keer en dan is het gelukkig winterstop."




Tags

viergever amateurploeg bar boerenprotesten busreis fox gvvv pec

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage