Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV onderuit in Den Bosch ondanks fenomenale treffer van Noni Madueke

20 december 2019 21:54
Foto: Pro Shots

Jong PSV onderuit in Den Bosch ondanks fenomenale treffer van Noni Madueke; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft ook haar laatste competitiewedstrijd van dit jaar verloren. Op bezoek bij FC Den Bosch ging de ploeg van Peter Uneken met 2-1 onderuit. Aan de kant van Jong PSV maakte Noni Madueke zijn basisdebuut en bekroonde dat met een absolute wereldgoal na een fantastische solo. Het leverde de ploeg uiteindelijk geen punten op, omdat achterin twee keer geschutterd werd en dit door de thuisploeg genadeloos werd afgestraft.

Door de nederlaag is Jong PSV afgezakt naar de zeventiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Jong PSV zal op maandag 13 januari de competitie weer hervatten met een thuiswedstrijd tegen Jong Ajax.




Tags

jong madueke fenomenale basisdebuut bekroonde geschutterd solo uneken wereldgoal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
En weer een doelpunt tegen uit een standaardsituatie. Blijkbaar wordt door PSV niet gescout op goede verdedigers. Het is net zoals bij PSV1 erg matig achterin. Overigens een zeer fraai doelpunt van Mandueke die op het Ottentoernooi ook al een van de uitblinkers was
+1/-1

4 jaar geleden
Wat een goal!!! Doet me terug denken aan de gouden tijden met Romario of Ronaldo....Zouden we weer zo'n spits krijgen binnenkort.
+2/-1

 
Speelt op rechts, of aanvallende middenvelder. Als Pereiro weggaat, hem doorschuiven. Maar laat hem aub spelen in jong, en niet eerst 1 jaar alleen op de bank bij het eerste.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Die Hans Kraay reageerde bij de samenvattingen van de Keukenkampioendivisie niet echt positief op het doelpunt van Mandueke.Hij vond het slap verdedigd.Als een speler van Jong Ajaks zo'n doelpunt maakt gaat hij helemaal uit zijn dak en komt hij superlatieven te kort.
+3/-2

 
Hansie ia idd de grootste slijm kwab, die bestaat.
+1/-2

4 jaar geleden
1e wat voor geen meter draait.
En Jong PSV dat onderaan bungelt.
Niet veel hoop voor de toekomst.
+1/-3

4 jaar geleden
Volgend jaar kan het alleen maar beter... slechter als nu dat is onmogelijk.
+1/-2

Ziek sommige super negatieve reacties hier , echt niet te Porren man, Zo'n reactie van Red an ass79, om van te janken, waar haal je zo'n negativiteit nou in wiensnaamdanook vandaan man..
+4/-3

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Je hebt gelijk hoor Porreke. En over vBommel. Ja het ging niet goed, maar BLIJ zijn dat een PSV held wordt ontslagen, dat is toch diep triest. Het is ook zo kortstondig allemaal. Stel na de winter krijgt Faber de boel aan het draaien, we winnen weer eens 5 wedstrijden op rij en verslaan ajaks uit, he hypothetisch. Dan ineens zijn de aankopen wel goed? Dan ineens is Gerbrands wel geschikt? Dan is Faber een topcoach? De waan regeert en in tijden van tegenslag zullen wij (kennelijk) tonen hoe we onze vrienden zoveel mogelijk de kop afhakken. JdJ, Toon, Bommel, de RvC allemaal koppen die moeten rollen als je de reacties hier leest. Maar goed dit is een topic van JONG PSV, na een heel mooie goal van een jong talent is even wat positiviteit wel passend. Azijn was in de aanbieding de laatste maanden...
+3/-2

 
4 jaar geleden
Natuurlijk is het triest dat van Bommel het niet gered heeft bij PSV. Het ontslag was helaas onvermijdelijk en het is een wonder dat hij zo lang door heeft mogen gaan. Als je nu kijkt naar de wedstrijd tegen de amateurs van de week is het volgens mijn enkel maar logisch dat er meer moeten vertrekken. Je kunt niet enkel van Bommel aansprakelijk stellen voor het huidige niveau. Het hele beleid faalt. Als je roept dat je structureel top 32 Europa wil horen en je wordt op een haar na uitgeschakeld door een tweedeklasser die eigenlijk meer recht had op de overwinning moet je je conclusie trekken. Dan ben je ongeschikt. Gelukkig hebben we met Guus weer een ervaren voetbal man terug. Maar zoals alles dit jaar bij PSV. Veel te laat.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Ja maar remmie, we slaan behoorlijk door hoor. Deze zelfde selectie stond lang gedeeld eerste en won de eerste twee duels in de EL en speelde de derde wonderbaarlijk genoeg gelijk terwijl er letterlijk een legio aan kansen werd gecreëerd. Dat duel had met 5-0 gewonnen moeten worden, maar de vizieren stonden niet op scherp. De huidige situatie heeft daarom niets te maken met de absolute kwaliteit van de spelers. Die is vele malen hoger dan GVVV en de gemiddelde kwaliteit in de eredivisie. Het heeft wel alles te maken met de mentale staat van de spelers. Het zit in het koppie, ze geloven er zelf niet meer in en slaan door in de negativiteit richting elkaar. Het is zwaar leven op het moment voor alles PSV.

Het is daarom wel mooi om hier in een jong PSV topic te zitten waar een nieuw talent van zich doet spreken. Hij mag ook meteen even mee met het eerste vanavond, wat ik een mooi gebaar vind van Faber. Zo zie je maar, er is altijd hoop voor de toekomst. Voordat er meer koppen gaan rollen moeten we even pas op de plaats maken en de koppies weer allemaal dezelfde kant op krijgen. Dan zien we hoeveel kwaliteit we echt missen. Een aantal dingen staan natuurlijk buiten kijf, zoals de LB positie. Maar Baumi, Bruma, Doan etc nu allemaal keihard afschrijven, dat is doorslaan in negativisme. Ze slagen misschien niet allemaal, maar een aantal zullen dat wel doen.
+2/-1

 
4 jaar geleden
En nu even de realiteit. Eerste voorronde CL uitgeschakeld, in de EL vernederd, nagenoeg kansloos voor de titel, tweede plaats ver weg, bijna uit de beker geknikkerd door amateurs en het is nog niet eens kerst. Maar er is niks aan de hand hoor. Hoort bij een topsport organisatie met de een na hoogste begroting van Nederland. Geen enkele doelstelling, zelfs de aangepaste worden gerealiseerd. Tijd voor professionals.
+1/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Wat een poor sieke reactie.
Te triest voor woorden.
+1/-2



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage