Transparent
Inloggen
Sluiten

'Pep Guardiola hoopt op komst van Mohamed Ihattaren'

28 december 2019 10:20 - ESPN
Foto: Pro Shots

"Pep Guardiola hoopt op komst van Mohamed Ihattaren"; image source: Pro Shots

Volgens ESPN is Mohamed Ihattaren in beeld bij Manchester City. Manager Pep Guardiola wil zijn selectie flink verjongen en de middenvelder van PSV wordt gezien als de ideale opvolger van David Silva, die na dit seizoen zal vertrekken bij de huidige nummer drie van de Premier League. Ihattaren heeft bij PSV nog een contract tot 2022.

Meer op ESPN




Tags

ihattaren guardiola pep espn silva verjongen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Kom over een jaar of 3 maar terug met een miljoen of 150 Pep
+3/-1

4 jaar geleden
Mag ie best hopen. Ik ga er van uit dat Mo en z'n familie genoeg verstand hebben om nog een jaartje (of hopelijk twee) in Eindhoven te blijven.
+7/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Goed, dit kun je verwachten bij zo'n lege talent; dus als de wiedeweerga dat contact open breken en verlengen PSV.

En dan kan meneer de Catalaan over 2,5 jaar terugkomen met 150 mln idd!

Mo en zin familie laten zich niet gek maken en zijn wel loyaal aan PSV; er zit n hele goeie kop op Ihattaren, veel vertrouwen in hem!
+4/-3

 
4 jaar geleden
Ik hoop het van harte, maar vergeet niet. Mark van Bommel haalde Mo bij de selectie. Net als Gakpo, Sadilek, Catic en Teze uit de O19 selectie. Van Bommel heeft meer dan ooit oog gehad voor de jeugd (misschien wel te veel). Maar het punt is, dankbaarheid en loyaliteit is vaak aan personen binnen PSV, niet aan de club zelf. Ik denk dat John de Jong er nog een hele kluif aan krijgt om te verlengen met deze parel.
+4/-0

 
El Frikandel (geschorst)
4 jaar geleden
Laat aub die kluif aan iemand anders over...
+2/-1

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Zal een logische stap zijn voor Mo. Hier kan hij zich niet optrekken aan goede spelers en speel je geen Europees voetbal.
+1/-9

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Lekkere supporter ben jij...pffff
+6/-2

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden
Als we nu 75 mil krijgen gewoon doen, seizoen is al voorbij voor ons en hij kan volgende week z'n been breken. Graag wel J. de Jong vervangen anders worden er straks weer 3 Bruma 's gekocht.
+5/-4

4 jaar geleden
Ga je niet tegen houden en is te vroeg nog 1 -2 jaar bij psv blijven,evt wel verkopen nu maar Nooit minder dan 80 miljoen..
+3/-1

4 jaar geleden
Op voorschot Angelino en over anderhalf seizoen Mo voor 80 m.
+8/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik hoop op een lekker stukje biefstuk bij oud en nieuw, een miljoentje van de staatskloterij en op een inzinking van jewelste bij az en ajaks zodat PSV onverhoopt (ik bedoelde natuurlijk: onverwacht! tnx @bever007, mijn fout) nog met het kampioenschap aan de haal kan gaan!

Je ken nie alles krijgen wat je hoopt, maar aangezien we hier toch een wishlist neerzetten, doe ik lekker mee!
+5/-2

 
4 jaar geleden
Onverhoopt? Ik weet niet wat jij voor een supporter bent, maar ik hoop altijd dat PSV kampioen wordt.
+1/-3

 
4 jaar geleden
Je hebt helemaal gelijk natuurlijk, ik heb een wijziging aangebracht. Verkeerd gebruik van het woord onverhoopt. Ik had "hoop" in mijn hoofd in de zin van: je zou het bijna niet meer durven hopen na deze crisis. Maar dat is niet de betekenis van onverhoopt. Weer wat geleerd.

Ik hoop altijd het beste voor ons PSV!
+3/-2

 
4 jaar geleden
Het is je vergeven ;) Die -1 heb je overigens niet van mij.
+1/-2

4 jaar geleden
Met een beetje goede wil is Peppie na het weekend wieberen.
+2/-3

4 jaar geleden
Die jongen kan nog veel beter dan wat hij nu laat zien... nog een jaar wachten.
+4/-1

 
4 jaar geleden
Mo is volgens mij een zeer verstandige jongen. Die weet ook dat hij om echt goed te worden tussen zijn 17e en 22e gewoon 200 wedstrijden moet spelen. Aan af en toe invallen bij City heeft hij niks. Hij moet eerst een stabiele speler bij PSV worden.
Ik hoop dat ze als hij 18 wordt PSV hem een salaris van 2 miljoen/jaar biedt voor een contract van 5 jaar. Zo'n deal zal hij niet weigeren. Dan kan PSV over een jaar of twee zo 80 miljoen voor hem vragen.
+2/-2

4 jaar geleden
Als het gaat lopen bij PSV, wordt hij nog beter. Is in potentie
een waardige opvolger voor D Silva.
Echt een stylist.

Maar mochten we geen champions league halen, is een bod van 80+ lastig te weigeren..
+2/-2

4 jaar geleden
Aangezien we hard op weg zijn naar structureel top 32 van Europa zal PSV er alles aan moeten doen om dit soort jongens langer aan zich te kunnen binden. Daar hoort uiteraard ook een zak geld bij, want je concurreert met salarissen van enkele miljoenen meer dan dat nu ons plafond is. Wil je echt stappen maken zul je toch een vaste basis op CL niveau in je selectie moeten hebben die je voor enkele jaren aan je club kunt binden, zodat je een ingespeeld elftal en een vaste speelwijze kunt krijgen. Aangezien deze jongen dat niveau echt wel gaat halen kan ik me niet voorstellen dat PSV hem binnen nu en 3 jaar laat vertrekken.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Remmie, denk jij echt dat PSV met de huidige infrastructuur de salarissen omhoog kan jassen? Toon mag dromen zoveel hij wil maar de tijd zal leren of het realistisch was........
+2/-1

 
4 jaar geleden
Ik ken de details van Toon zijn plan uiteraard niet, maar zonder geld lijkt het mij onmogelijk om structureel top 32 te spelen. Dus ik ben erg benieuwd hoe onze praatjesmaker dit wil realiseren.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Nou ja die ambitie is natuurlijk prima; innovatief en slim denken; moet er wel boter bij de vis natuurlijk...

We hebben in Eindhoven, een stad van slecht 235.000 inwoners, al vaak genoeg bewezen dat wij ver boven onze normale verwachtingspatroon kunnen uitstijgen: slimste regio van Nederland, wellicht Europa zelfs, denk aan Philips, ASML, DAF, TUE en dus ook ons PSV...
+3/-1

 
4 jaar geleden
Maar nooit structureel CL,en nu is het schaken tegen een club met een volle knip.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Eind vorige eeuw en de eerste 10 jaar van deze eeuw haalde PSV standaard CL...

Dat daarna de regels veranderd zijn in nadeel van alle landen behalve de top 4 is schandalig en nekt ons land.
Wij als PSV moeten er voor zorgen standaard 1 of 2e te worden, iets wat de laatste 45 jaar (!) vrij behoorlijk lukt op enkele uitzondering na, beter nog dan onze vrienden uit Adam!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Kan alleen maar hopen dat de ambitie om bij de beste 32 te zitten,gerealiseerd wordt.
Maar ben bang dat met de laatste miljoenenuitgaven,het geld een end op is,om die ambities kracht bij te zetten.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Als je naar de kern van onze inkomsten kijkt zie je dat je structureel achterloopt bij veel clubs. Ben erg benieuwd binnen welke inkomstenlijn jij structurele verbetering voor mogelijk houdt. Stadion zit iedere wedstrijd nagenoeg vol, tv gelden verhaal kennen we om over sponsoring maar te zwijgen.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Door slim en pro actief te zijn, zoals met Romario destijds, zoals met Park, zoals met Kezman, zoals met Van Ginkel, zoals met Malen... dat heeft echt niet alleen met geld te maken.

Andere voorbeelden zijn Van Beveren, R & W vd Kerkhof, Edström, Stevens, Brandts, Van Breukelen, Gullit, E & R Koeman, Gerets, Vanenburg, Lerby enz

Dat waren heus niet allemaal toppers voor ze bij ons kwamen, maar wel interesse hadden omdat wij als PSV ambitieus zijn en daar voor gaan en in een prettig werkklimaat (de Herdgang).

Tot zover het aankoop beleid, maar dit geldt ook voor de jeugd opleiding, waar PSV veel beter, ambitieuzer en soms agressiever te werk gaat; de vruchten kunnen we daar reeds nu al van plukken, kijk naar wat er nu bij ons doorbreekt, fantastisch, iets om trots op te zijn inmiddels...

Of nog n onderwerp, waar de meesten niet over willen denken of de vingers aan willen branden: een nieuw en groter PSV stadion elders in de stad: out of the box denken, ideeën genoeg hoor...!

Dat dus, slim zijn en actief beleid maken!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Volledig mee eens,ware het niet dat de twee clubs die op de ranglijst boven ons staan,dat ook doen.
Er is zodoende veel innovatief werk aan de winkel.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Inzake innovatief ben ik het helemaal met je eens. Zo'n Brainport deal is een goed voorbeeld. Zeker gezien de omgeving waarin sponsorinkomsten voor clubs als PSV onder druk staan. Wel is de omgeving enorm veranderd vergeleken met de tijden die je aanhaalt (Romario, Park, Kezman). Alle grote clubs scouten meer en meer en de transferbedragen rijzen de pan uit waardoor je als relatief kleine club in een steeds drukkere vijver vist. Inzake een ander stadion: volgens mij wil Toon er (vooralsnog) niet aan. Mogelijkerwijs ligt daar een potentieel. De jeugdopleiding is een belangrijke pijler maar ook daar is de concurrentie steeds zwaarder. Veel NL'se talenten worden al op zeer jonge leeftijd gelokt door het grotere geld. Times have changed
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Pep al interesse getoond in onze sublieme middenvelders Rosario en Jorrit?
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Och gut, Pep? Tis weer komkommertijd, lijkt wel eind mei, juni, juli. Ik denk dat Mo dan wel een betere club zou uitzoeken dan dat zielige clubje Manchester City.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Waarom toch altijd die minachting versus City? Me dunkt dat Guardiola een coach is waar veel spelers onder zouden willen spelen. Hetzelfde geldt voor de club. Ik denk dat menig speler ervan droomt om met jongens als de Bruyne en Aguero te ballen. Om over de Premier League maar te zwijgen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Man.City is een club opgetuigd met een berg vreemd geld tot een Europese subtopper,niet op basis van slimme doordachte LT-planning. Ik schaar ze in het rijtje van PSG van nu, en het Chelsea van 15 jaar geleden. Als het er op aan komt laten ze het altijd afweten. Ik vind het een voorbeeld van een club dat denkt met geld maar alles even te kunnen kopen en meteen alles hoopt te winnen. Vooral door 'namen' te kopen. Kijk naar Liverpool als tegenhanger, elke aankoop is perfect doordacht. Klopp kent zijn gelijke niet in Guardiola(ook een goede trainer trouwens).
+3/-1

 
We weten toch allemaal dat je wel verstand van voetbal moet hebben om een team te laten functioneren met allemaal topvoetballers? Maar met de pot geld dat bepaalde coaches tot hun beschikking krijgen word het toch wel minder respectvol wat mij betreft, ben ook geen fan van ook maar èèn van die grootmachten.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Mee eens, maar van die Engelse clubs wel de meeste sympathie voor LFC
Na 30 jaar wel tijd voor titel...
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Het is maar net welke sticker je erop plakt. Gewoon nummer 6 op de Europese coëfficiënten lijst (boven Liverpool). Ze pakken nog geen Europese prijzen maar Chelsea en City zijn wel de prijzenpakkers in Engeland de laatste jaren. Ik begrijp heel goed dat jonge spelers daar willen gaan spelen.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik lees geschatte opbrengsten voor Ihattaren.....dat gaat PSV nooit krijgen. Hoe dat soort bedragen bij die dikke overmars wel worden betaald is me nog steeds een raadsel.
+1/-0

4 jaar geleden
tsja je zou hem ook met een paar jaar kunnen laten verlengen en toch voor een kleine 50 a 60 miljoen meer verkopen!! want anders kost hij straks voor city begrippen geen ene cent!!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage