Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Zaakwaarnemer Ricardo Rodríguez bevestigt gesprekken met PSV'

2 januari 2020 15:11 - Blick
Foto: Pro Shots

[Update] "Zaakwaarnemer Ricardo Rodríguez bevestigt gesprekken met PSV"; image source: Pro Shots

Eurosport weet te melden dat PSV een bod heeft uitgebracht op Ricardo Rodríguez. De 27-jarige linksback van AC Milan zou ook in de belangstelling staan van Fenerbahce. De Turken kunnen voorlopig echter geen grote uitgaven doen vanwege de Financial Fair Play.

De international van Zwitserland speelt sinds 2017 in Milaan, maar heeft volgens Italiaanse media te horen gekregen dat hij mag vertrekken. Rodríguez speelde dit seizoen slechts vijf wedstrijden voor AC Milan.

Update 02-01 09:55: Ook Voetbal International maakt melding van de interesse van PSV in Ricardo Rodríguez. De linksback van AC Milan is een van de namen op de lijst van mogelijke versterkingen voor de linksbackpositie. PSV zoekt naar spelers die zelf op zoek zijn naar speeltijd vanwege het EK van komende zomer.

Rodríguez staat ook in de belangstelling van clubs uit Duitsland en Frankrijk.

Update 15:11: Tegenover het Zwitserse Blick heeft zaakwaarnemer Gianluca Di Domenico bevestigd dat er gesprekken lopen met PSV over een transfer van Ricardo Rodríguez.

Meer op Blick




Tags

rodriguez milan blick domenico duitsland eurosport fenerbahce frankrijk milaan zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Zou wat mij betreft een zeer aangename verassing zijn. Nu nog een complete ervaren middenvelder erbij en we zijn klaar voor het 2e seizoenshelft.
+3/-2

4 jaar geleden
Klinkt goed, internationaal ervaren speler op een hoog niveau. Zou een groot deel van ons probleem oplossen. Zou een mooi begin van het nieuwe jaar zijn!!
+4/-2

4 jaar geleden
Zou fantastisch zijn, maar lijkt me erg sterk dit.
Financieel normaal gesproken niet haalbaar. Wel een penaltyspecialist.
+3/-1

 
Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden
Hij zou op het moment een marktwaarde van €10.000.000,- hebben (heeft een afkoopsom van €15.000.00,-). Financieel haalbaar voor PSV. Hij zou op dit moment een salaris hebben van €2.100.000,- per jaar hebben. Daar moet dus ook wel iets mee te doen zijn voor PSV.
+2/-3

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Precies, broodje aap verhaal
+2/-5

4 jaar geleden
Vladimir Petkovic,coach van zwitserland,na het komend EK beschikbaar,internationale topcoach.Cedric itten heel snel binnen halen,zeker door de blessures van Lammers en Malen,zwitsers spits international en toptalent,heb m hier al vaker getipt,23 jaar.Haal Rodriguez en itten binnen en je pimpt de kwaliteit binnen de selectie gelijk op.Bij Haaland lag europa te slapen,ik zeg het je nu weer,Cedric Itten is de volgende,haal hem nu,want over een paar maanden is hij onhaalbaar,na het EK ontploft zijn transferwaarde.Nu nog haalbaar voor circa 4 a 5 miljoen bij st Gallen.investeren in deze spelers en coach,is weer een nieuwe lichting spelers en coach die vertrouwen in elkaar hebben.Doorzetten John.Het is als het kaasplankje gisteren op oudjaarsavond.Het staat op tafel,maar wacht lekker een uurtje dan is het weg.Toeslaan als de kaas op tafel komt,voordat de rest ontdekt dat het lekker is.Oftewel,niet afwachten,deze transferwindow toeslaan,deze kansen liggen voor het oprapen,laat PSV eens rapido zijn,onze naam is nu nog groot in europa,wachten tot we verder zakken maakt dit onbereikbaar,terugkeren naar diezelfde status is een aansprekende drijfveer die nu de internationale top nog aanspreekt.
+4/-2

 
4 jaar geleden
Met alle respect Philipske maar PSV kan het zich simpelweg niet veroorloven om maar in spelers te blijven investeren en alla Man City straks 97 contractspelers te hebben. We zijn al een keer op een haar na failliet gegaan. Brands en Sanders weten daar alles van.
+3/-4

 
4 jaar geleden
2 spelers halen,Lato vertrekt sowieso .Blessure Malen,Lammers nog niet topfit.Ik snap de beredenering wel,ken alleen de spelers niet.Trouwens vind ik persoonlijk Viergever onze beste linksback,eventueel zou 'n linkercentrale verdediger ook 'n mogelijkheid zijn.
+1/-2

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden
mooi hoor!! maaar zo goed draait ac milaan dit seizoen ook niet en hij staat niet in de basis zou dat dan slim zijn??? misschien 2e lato!
+3/-1

 
4 jaar geleden
De basisspelers van Valencia en AC Milan zijn over het algemeen onbetaalbaar voor ons.
Dit soort spelers kom je dan bij uit.
Deze jongen kan prima voetballen, zeker voor de Eredivisie.
+2/-2

 
Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Hij moet het opnemen tegen de in de zomer van Real Madrid overgenomen Theo Hernandez (€25.000.000,-). Deze jongen draait een goed seizoen bij AC Milan. De voorgaande 2 seizoenen heeft Ricardo veel wedstrijden gespeeld bij AC Milan.

Met 184 wedstrijden voor VfL Wolfsburg en 93 wedstrijden voor AC Milan zou je denken dat je een prima speler in huis haalt, maar dachten we niet hetzelfde over Bruma en Mitroglu?
+2/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Bruma heeft denk ik niet zoveel wedstrijden gespeeld. Hoe goed rodriguez precies is durf ik niet te zeggen. Hij heeft goede en slechte periodes gekend bij beide clubs. Maar je haalt een speler binnen met veel ervaring en is daarnaast vrijentrappen en penaltie specialist
+2/-2

 
4 jaar geleden
ja jongens ik hoop dat ik er gigantisch naast zit en dan hij tot een grote ster uitgroeit!! hebben we wel nodig!
+2/-1

4 jaar geleden
Als ik PSV was... zou ik hem eerst een half jaar gaan huren met recht van koop.
In dit halfjaar kunnen we dan zien of hij voor PSV een aanwinst is.
+3/-1

 
Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden
En dan speelt meneer een top half jaar (zoals Angelino), ziet AC Milan af van de optie en kunnen we weer klagen waarom we hem niet gekocht hadden?
+2/-4

 
4 jaar geleden
Je kan hier niet van afzien als het contractueel is vast gelegd?
+2/-2

 
Dat was een terugkoop optie, van een optie kan je nooit afzien, anders is het geen optie.
+3/-2

 
Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden
De 'verkopende' partij kan altijd afzien van de verkoop bij 'een optie tot koop'. Het enige wat vastgelegd wordt is de verkoopprijs.
+1/-5

 
4 jaar geleden
Als PSV een optie tot koop heeft, kan PSV daarvan afzien (anders was het een verplichting tot koop en geen optie), AC Milan niet. Dat zou de optie namelijk niets waard maken.
+4/-2

4 jaar geleden (gewijzigd)
Of het nou lukt of niet, het toont iig ambitie aan...

De weg omhoog kan ook stijl gaan, wanneer hoop overgaat in geloof in eigen kunnen, komt het vertouwen ook terug.
Deze nieuwe berichten geven mij iig moed; aan zwartgalligheid hebben we niets, C'ON PSV
+1/-2

4 jaar geleden
Tenminste een speler van een heel wat beter kaliber dan Boscagli of Sadilek.
+2/-1

 
Boscagli en Sadilek zijn beide goede spelers, Sadilek voor het middenveld en Boscagli is technisch een van de beste spelers die PSV heeft, is gehaald voor Jong dacht ik. Laat hem daar maar eens de rest van dit seizoen spelen.
+1/-2

 
Dat is nou het grote probleem bij PSV, spelers die structureel op een totaal andere positie worden misbruikt dan waar ze voorheen op gescout zijn.
+1/-0

4 jaar geleden
Zou denk ik een goede speler zijn maar helaas half jaar te laat.
Deze mindset van JdJ had er in augustus moeten zijn.
Middenveld zal ook wat moeten bijkomen.
Scorende middenvelder met voetbalgogma en die het spel kan lezen.
Overigens vind ik de winterstop slechte tijd om te investeren,clubs laten hun beste spelers niet gaan.
+2/-2

 
4 jaar geleden
De Jong heeft met Lato ook een veelbelovende speler gehaald. Dat dat slecht uit heeft gepakt om wat voor reden dan ook kan John ook niet voorzien. Ik vind dit een ambitieuze goede zet die aangeeft dat PSV nog altijd goed zoekt naar buitenkansjes. Als dit lukt is dat gewoon knap.
+3/-3

4 jaar geleden
Boscagli weer verkopen dan ? Wat een kapitaal vernietiging....
+2/-3

4 jaar geleden
Een van de betere spelers uit de Zwitserse selectie toch wel. Aantal keer zien spelen en vond hem vaak een van de betere. Ook lekker aanvallend ingesteld.
+5/-2

Aub ff kappen met alle negativisme, hoop gewoon dat dit een slimme aankoop word en dat we de stijgende lijn gaan pakken,onthoud dat Sam ook terug komt en Malen laat ook niet lang op zich wachten, we gaan er iig niet op achteruit, komop mannen, Powerrrr PSV.
+4/-2

 
4 jaar geleden
Ik denk niet dat Malen dit seizoen nog speelt hoor. Rodriguez zou wel een fijne versterking zijn.
+2/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
@Por: waarom zouden we na de winter wel in 1x puntverlies in uitwedstrijden gaan voorkomen? Daar ligt volgens mij HET verbeterpunt voor 2020 en de komende jaren.
+2/-0

4 jaar geleden
Zéér behoorlijke speler voor PSV, blij mee, als het doorgaat.
+3/-0

4 jaar geleden
Ik lees op SoccerNews dat hetzelfde Milan 20k zou willen betalen voor........ROSARIO! Ik kan nauwelijks geloven dat ze ONZE Rosario bedoelen. Zo ja kan er met gesloten beurzen worden geruild. Daar kunnen we nooit veel op achteruit gaan.
+4/-0

 
4 jaar geleden
20 M zelfs, 20 k kan Helmond Sport ook bieden.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Verrek, nou lees ik het ook. Ik vond 20k al veel ;-)
+3/-1

 
Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden
Ruilen met Rosario? Dacht het niet. Rosario is echt wel meer waard dan de 10M die Ricardo waard is.
+1/-0

 
Heb ook het idee dat Rosario bij ieder ander club zonder druk van het armbandje beter uit de voeten kan komen.
+1/-1

 
Ja, en bij ajax is hij binnen enkele weken 65 miljoen waard.
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage