Transparent
Inloggen
Sluiten

'Besiktas toonde belangstelling voor Érick Gutiérrez'

2 januari 2020 19:55 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Besiktas toonde belangstelling voor Érick Gutiérrez"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Besiktas deze transferperiode belangstelling heeft getoond voor Érick Gutiérrez. Omdat de Turken echter geen voor PSV én de middenvelder zelf aantrekkelijk aanbod kunnen doen, zal de Mexicaan voorlopig bij PSV blijven. Gutiérrez zal volgens planning gewoon met de ploeg van Ernest Faber op trainingskamp gaan naar Qatar.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

gutierrez besiktas faber qatar trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
In deze tijd kun je hem afbranden maar heb hem ook goeie wedstrijden zien spelen...kort erop...passes naar voren..
Is international dus zal echt wel wat kunnen.
Snap trouwens niet off topic dat Psv Bruma wil verhuren....dan is ie blijkbaar zo slecht..dat hij geen toegevoegde waarde is ..Zelfs niet als reserve..
+2/-3

 
Peter1983 (geschorst)
4 jaar geleden
Kan helemaal niks
+2/-1

 
4 jaar geleden
Ik lees ook stukjes dat er interesse is om Bruma te gaan huren. Als je hem voor de aankoopprijs kan verkopen dan zou ik het doen, maar om na een half jaar een speler al te gaan verhuren (en dus publiekelijk af te schrijven) vind ik te vroeg. Misschien wil PSV de huur naar een koop ompraten.

Tav Guti geldt eigenlijk hetzelfde. Als men met een bod komt dat redelijk dicht bij de vraagprijs zit dan moet PSV dat nmm doen. Guti is al langer bij PSV dus Faber zal van hem geen andere speler gaan maken.

Hoe zit het eigenlijk met onze man van 10 miljoen die verhuurt is, en nog geen wedstrijd voor PSV heeft gespeeld (Maxi) ?
+1/-3

4 jaar geleden
De goeie wedstrijden zijn op 1 hand te tellen. Als je met een bod de investering eruit haalt en iets extra's erboven krijgt moet je happen en doorschakelen. Ik geloof er niet in. Geen gif, geen mentaliteit. Tegenovergestelde van winnaar Guardado. Nu gaat men natuurlijk hopen dat Faber hem aan de praat krijgt en dat hij in een andere rol wel uit de verf komt. Maar dit is er gewoon 1 in de categorie Pereiro, veel kwaliteit, maar geen winnaar. En dus van de 34 wedstrijden zijn ze de helft onzichtbaar of slecht, 10 wedstrijden matig en 6 echt goed. Veel te weinig. Haal Koopmeiners of Stengs maar.
+5/-2

 
4 jaar geleden
Die laatste 2 zijn voor PSV onbetaalbaar.
+3/-4

 
4 jaar geleden
Die zijn inderdaad onbetaalbaar voor PSV, helaas.
PSV moet zich bezig houden om de eigen talenten die ze hebben, zoals Ihattaren, Gakpo en Lammers beter te laten spelen.
PSV moet niet de spelers van AZ gaan kopen, maar kan misschien wel hun manier van scouten en opleiden overnemen, op de gebieden waarin ze dat beter doen dan PSV.
+1/-3

 
4 jaar geleden
De vraag die ik me stel is waar dat door komt. Dat Gutiérrez veelbelovend begon daar hoeven we niet eens over te discussiëren. In elke wedstrijd dat die inviel was die betrokken bij een doelpunt. Zijn eerste twee balcontacten waren volgens mij gelijk doelpunten tegen ADO. Er was niemand in de eredivisie met zo'n hoog gemiddelde als Gutiérrez. Die was gemiddeld elk half uur betrokken bij een doelpunt. En ineens zat die er naast en we hebben hem het hele seizoen niet meer gezien.
+1/-1

 
Dat komt omdat bij PSV elke aanvaller een verdediger moet kunnen zijn, en elke verdediger een aanvaller. Van Stengs moeten we afblijven, is stukken minder dan Maher toen. Koopmeiners is niet beter dan Gutierrez.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik heb interesse getoond in een Tesla, kon de dealer helaas geen aantrekkelijk bod doen.
+2/-0

 
Gelukkig voor jouw, een vriend van mij heeft er een, moet bij wind tegen onderweg naar huis bij laden. Is gemaakt voor altijd wind in de rug.
+1/-2

nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Erick is een prima voetballer, mits.....het tempo niet zo hoog ligt. Is een typische Zuid Amerikaan. Zou beter passen in La Liga.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje