Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Ricardo Rodríguez hoopt op vertrek naar PSV, clubs in gesprek over verhuur'

7 januari 2020 21:11 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Ricardo Rodríguez hoopt op vertrek naar PSV, clubs in gesprek over verhuur"; image source: Pro Shots

De kans lijkt een stuk kleiner dat Ricardo Rodríguez naar PSV zal vertrekken. Volgens de Italiaanse journalist Nicolò Schira heeft de linksback namelijk een persoonlijk akkoord bereikt met Fenerbahce. De clubs moeten nog wel tot een akkoord zien te komen. De Turken willen de Zwitser op huurbasis overnemen, terwijl AC Milan alleen wil overgaan tot een verkoop.

Update 21:11: Waar in Italië wordt gemeld dat Ricardo Rodríguez een akkoord heeft bereikt met Fenerbahce, meldt De Telegraaf dat de Zwitser nog altijd hoopt op een vertrek naar Eindhoven. PSV heeft zich inmiddels officieel gemeld bij AC Milan om hem voor de rest van het seizoen te kunnen huren.

De Zwitser hoopt naar PSV te kunnen vertrekken, omdat hij in Nederland verzekerd is van speelminuten met oog op het EK van komende zomer. Om die reden heeft hij geen belangstelling in clubs als Napoli. Op moment als PSV niet tot een akkoord weet te komen met AC Milan over een verhuur, zitten Fenerbahce en Olympique Lyon op het vinkentouw.

PSV wil zich deze transferperiode alleen versterken met een nieuwe linksback. Ondanks de blessure van Donyell Malen en de fitheid van Konstantinos Mitroglou zal er geen nieuwe aanvaller worden gehaald. Op moment als Sam Lamers nog niet inzetbaar is, wordt Steven Bergwijn gezien als uitstekende optie voor de spits-positie.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

rodriguez fenerbahce milan bergwijn fitheid lamers lyon malen mitroglou napoli nederland schira telegraaf vinkentouw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Zou eens tijd worden dat de Jong zich gaat bewijzen op de transfermarkt.
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
4 jaar geleden
John de Jong, Vodafone-man:
"U heeft geen netwerk"
+3/-1

 
reactie verwijderd

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Had je iets anders verwacht dan v JdJ ? Hij zal wel met een backske aankomen van Eupen. Daar spelen we nog tegen. Die vent is een ramp, psv onwaardig. En het erge is we moeten de tweede competitiehelft naar dezelfde zooi kijken.
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Oh nee hoor. Daarnaast is alles wat nu nog gebeurt mosterd na de, belabberde, maaltijd. Geluk bij een ongeluk: ik vind mosterd vies.

De 2e helft van het seizoen staat in het teken van het consolideren van de 3e plaats. Deze zin teruglezen is net zo erg én surrealistisch als 'm typen. Horror.
+3/-0

4 jaar geleden
Als het kale huur wordt, laat dan maar lekker zitten.
+2/-1

4 jaar geleden
Had je anders gedacht, dat Rodriguez naar psv komt? Zoek maar gewoon iets in eigen land. Buiten de landsgrenzen weet de Jong het niet meer.
+3/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden
Weer een week werk voor niets ,,wakker worden JDJ...
+2/-0

4 jaar geleden
Dit zijn de bijkomende gevolgen van wanbeleid en de daarmee gepaard gaande vrije val. PSV heeft internationaal nog maar heel weinig uitstraling. Geld alleen is nooit de doorslaggevende factor geweest voor buitenlandse spelers om voor PSV te kiezen. Wat PSV nu nog te bieden heeft is simpelweg te weinig. Wen er maar vast aan. Er zijn in Europa wel honderd clubs interessanter voor spelers van dit kaliber. De eigen opleiding zal steeds belangrijker worden.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Zo zien we maar weer hoe betrouwbaar de krantjes zijn. Wellicht toch naar PSV. Zal me benieuwen.
We kunnen wel weer wat positief nieuws gebruiken.
+1/-0

4 jaar geleden
Geen nieuwe spits? We zijn toch veel te kwetsbaar zo?
+1/-0

4 jaar geleden
Kopen of anders niet, het seizoen is toch al verloren, kun je net zo goed Boscagli of Viergever er neer zetten. Verhuren wordt niemand beter van, het enige wat daarmee gebeurd is dat we een speler fit houden voor AC Milan.
+1/-0

4 jaar geleden
We draven straks dus nog steeds leiderloos over het veld? Tuurlijk er is iemand met de band om de arm maar dan houd het op. Had graag een middenvelder gezien die de lijnen op het veld uit zet en waar de rest naar luistert.
+1/-0

 
Wij kunnen toch zeker beters kunnen bro, kom nou
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage