Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verhuurt Jeroen Zoet aan FC Utrecht

14 januari 2020 15:00
Foto: Pro Shots

<b>PSV verhuurt Jeroen Zoet aan FC Utrecht</b>; image source: Pro Shots

PSV meldt dat keeper Jeroen Zoet voor de rest van het lopende seizoen wordt verhuurd aan FC Utrecht. Technisch manager John de Jong licht de keuze van de doelman toe: "Jeroen heeft een geweldige staat van dienst voor PSV, maar is op dit moment niet zeker van een basisplaats". De club wil meedenken met Zoet en werkt daarom mee aan de tijdelijke overstap, zodat hij zich in de kijker kan spelen bij bondscoach Koeman, in de aanloop naar het EK.

Bij de club uit Eindhoven biedt de overstap van Zoet perspectieven voor de keepers Lars Unnerstall en Robbin Ruiter, die zullen mogen strijden om een basisplek. Voor wie zou jij kiezen? Adviseer Ernest Faber!

Meer op


Discussieer mee op de forums


Tags

zoet utrecht faber jong koeman ruiter unnerstall

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Good riddance to bad rubbish.
+2/-5

7 maanden geleden
Verstandig van PSV en Zoet!
+3/-2

7 maanden geleden
dan moeten we toch van utrecht kunnen winnen denk ik zo!!
+2/-2

 
7 maanden geleden
Gewoon kwestie van tussen de palen mikken toch?
+2/-2

 
7 maanden geleden
gezien de laatste wedstrijden gaat dat nog lastig worden ben ik bang!!
+1/-0

 
7 maanden geleden
Daar heb jij weer een punt.
+2/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Unnerstall op de bank en Ruiter in de basis. Mark heeft een fout gemaakt met een keeper van het niveau VVV eerste keeper te maken, dat zal Faber ook wel gezien hebben inmiddels. Unnerstall deed het bij VVV leuk omdat hij 50 ballen in een wedstrijd op doel kreeg. Bij een topclub krijg je er maximaal 10 en die moet je ook alle 10 zien tegen te houden. Zo een keeper in Unnerstall helaas niet. Ik vind hem ook erg houterig.

Ruiter is de meest ervaren keeper op dit moment dus Faber zal in de 2de helft van de competitie voor hem kiezen en dan zal blijken of we volgend seizoen opzoek moeten naar een betere keeper of dat Ruiter goed presteert en Unnerstall als 2de keeper kan blijven, want daar is hij wel goed genoeg voor.

Het is heel sneu voor Jeroen dat Mark er zo een zooitje van gemaakt heeft.


***
Wel interessant dat mensen mijn reactie niet leuk vinden. Degene die het niet leuk vinden dan Faber komende tijd voor Ruiter zal kiezen zullen komend half jaar toch even door de (hopelijk niet zo) zure appel heen moeten bijten.

Unnerstall heeft bewezen niet beter te zijn dan Zoet, Zoet verhuren we aan Utrecht en Ruiter heeft gezien de resultaten aangetoond de meest betrouwbare en ervaren sluitpost te zijn.

Ik kan jullie met aangrenzende zekerheid verzekeren dat Faber deze keuze gaat maken. Ik kan mijn bron niet prijs geven, maar de beste man heeft al vaker gelijk gehad in de mededelingen die hij deed.

Laten we Ruiter (of onwaarschijnlijk Unnerstall) in ieder geval voor 100% steunen want vertrouwen is voor een keeper ontzettend belangrijk en voor ons dus ook. Faber zal het seizoen wel afmaken en we moeten ons plaatsen voor de CL dus na het vertrek van Mark is het ontzettend belangrijk dat we onze ploeg iedere wedstrijd blijven steunen vanaf nu. We hebben niets aan negatieve invloeden want heel veel slechter dan de eerste seizoenshelft zal het niet worden hoop ik. En nu Zoet naar Utrecht is vertrokken is het ontzettend belangrijk dat we met z’n allen de nieuwe doelman steunen. Als AZ CL haalt ipv ons dan dreigen we met onze minimale transfer inkomsten en geen inkomsten uit de CL straks achter AZ te liggen en dat zou een horror scenario zijn.
+2/-6

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Normaal schrijf je prima stukken, maar wat n KLETS verhaal is dit. Unnerstall is prima keeper, die zich nog wel moet bewijzen over langere periode bij PSV, that's all.

Alle vertrouwen in Unnerstall, gezien zijn atletisch vermogen, uitstraling en winnaars mentaliteit. Dat heeft hij bij VVV aangetoond en zal hij ook bij ons gaan doen.

Als je dat niet ziet, snap je niets van wat keeper zijn inhoudt. Zijn er verbeteringen denkbaar, cker anders zat hij wel in Duitse selectie.

OT: Jeroen het ga je goed, ga je weer focussen op keepen, stel je op als n kerel en vecht terug! Je bent en blijft een echte PSV-er, ik gun je een mooie transfer deze zomer!
+2/-0

 
7 maanden geleden
Dank je. Dit keer verschillen we van mening. Dat is toch prima.

Het enige wat ik hoop is dat er na de winterstop een elftal staat dat CL haalt en dat willen we allemaal denk ik.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Wat ik niet begrijp is dat Hesp er nog zit als ik alle verhalen moet geloven is die man totaal ongeschikt. Hij communiceert slecht met de keepers en is medeverantwoordelijk voor de chaos.

Het zegt voldoende dat Zoet niet meer met Hesp wil werken, Ruiter dacht dat hij 1ste keeper zou worden toen Unnerstall 1ste keeper werd gemaakt onder van Bommel en Zoet wist dat hij tot 3de keeper was gedegradeerd.

Ik had graag gezien dat we een capabele keeperstrainer hadden aangesteld gelijk met het vertrek van Mark, iemand die meer aanzien heeft en ook duidelijkheid schept in de rolverdeling door dit duidelijk te communiceren.

Het is allemaal verwachtingsmanagement en die kwaliteit moet je wel bezitten als lid van de technische staf bij een prof club. Ik heb het gevoel dat het nog flink gaat rommelen onder Hesp. Ik ben ook benieuwd hoe Hesp omgaat met een situatie dat Ruiter of Unnerstall geblesseerd raakt en de ander uitblinkt, want zonder duidelijke hiërarchie zal het blijven rommelen onder de lat.
+1/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Dat zit wellicht nog in de pijplijn, afhankelijk van wat nieuwe trainer wil, denk ik...

@PSVLV: kijk/ reageer nog ff op mijn persoonlijk bericht svp!
+1/-0

7 maanden geleden
Veel succes! In tegenstelling tot vele zal ik niet vergeten dat hij in 2016 zeer belangrijk was voor de titel. Hoop dat hij zijn niveau weer haalt.
+11/-0

7 maanden geleden
Hij zal waarschijnlijk naar het EK willen, maar met het niveau van begin dit seizoen wordt het lastig om Paes voor te zijn.
+2/-2

 
7 maanden geleden
Die blijkt zwaar geblesseerd, vandaar deze huur.
+2/-0

7 maanden geleden
Pijnlijke stap terug voor Zoet. Jarenlang toch een betrouwbare sluitpost geweest voor Psv. Stond zelfs in de belangstelling van Atletico een aantal jaar terug. Nu in de malaise hét slachtoffer dit seizoen. Jarenlang toch aan aantal betrouwbare verdedigers voor zijn neus gehad, en nu is het (zacht gezegd) toch een stuk minder. Aan de andere kant een stoere stap van Zoet, voelt zich niet te klein om een stap terug te doen en wie weet straks weer een stap omhoog. Voor mij is Jeroen een échte psv-er en ik gun hem het allerbeste voor de toekomst. Jammer dat het op deze manier loopt voor die jongen.
+9/-1

 
7 maanden geleden
Hoezo stap terug ? Utrecht rolde PSV met 3-0 op en daar staat hij gewoon basis.
+1/-0

7 maanden geleden
gaat ook lekker bij psv zo....
2 jaar geleden nog 12mln waard als basis en cl speler
nu als verhuurde speler aan subtopper mag je blij zijn met 3-4mln
+6/-1

7 maanden geleden
Niet te filmen dat je als zo'n jonge talentvolle keeper zo erg bergafwaarts kan gaan en eigenlijk in al die jaren niks bijgeleerd hebt. Maar laat hem niet naar van Bommel wijzen. Hij heeft het zelf verknald. Dusdanig dat alleen subtop Utrecht zich meldt en het buitenland hem al jaren links laat liggen.
+2/-3

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ik ben ook verbaast over zijn niveau van de laatste anderhalf jaar.
In de CL was het een goede doelman, en bij het kampioenschap was hij ook belangrijk. Maar om een of andere reden is hij nu al een tijd een stuk minder.
Hoop voor hem dat hij weer de oude wordt.
+1/-0

7 maanden geleden
Pijnlijk en heel erg jammer, maar noodzakelijk als we vooruit willen. Ik vrees alleen dat we met de overgebleven keepers ook niet echt vooruit gaan.
+3/-0

7 maanden geleden
Nu maar hopen dat er geen keeper geblesseerd raakt bij PSV.....

Verder ben ik benieuwd of Van de Brom Zoet wel als eerste keeper gaat gebruiken, want het is maar voor een halfjaar. Ik weet niet of hier een vertrouwensbreuk tussen de trainer van Utrecht en zijn eerste keeper aan ten grondslag ligt, maar daar kan het wel op uitdraaien. Wordt vervolgd, zeg maar.
+1/-1

 
7 maanden geleden
Die eerste keeper is geblesseerd.
+3/-0

7 maanden geleden
Heel erg jammer. Hopelijk komt hij beter terug en staat er komend seizoen een herboren Jeroen Zoet bij Ons PSV in het doel. Unnerstal is een prima lijnkeeper, maar zijn spelhervattingen en meevoetbalen zijn dramatisch.
+2/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Heb je met de ogen dicht gekeken afgelopen jaar?
+3/-3

7 maanden geleden
Zoet moet gewoon blijven keepen (voor zijn carierre), en op dit moment heeft hij weinig te kiezen.
FC Utreg is prima voor hem. Zal je zien dat hij de rest vh seizoen prima keept en punten pakt voor FCU. En dan houden wij Unnerstall in de goal. Die heb ik ook nog niks goeds zien doen….. Zijn we niet beter van geworden….
+2/-0

7 maanden geleden
Jeroen Zoet heeft gewoon bewezen een betrouwbare doelman te zijn bij PSV. Jeroen Zoet in vorm behoord tot de betere keepers uit de eredivisie, beter dan Unnerstall of Ruiter.
+2/-0

7 maanden geleden
Ik vind dit een zeer genereus gebaar van PSV. I.t.t onze concurrenten gunnen wij spelers wel speeltijd elders ondanks dat ze naar directe concurrenten gaan. Het ga je heel goed Jeroen. Hopelijk red je de selectie voor het EK en mooie transfer daarna.
+8/-0

 
7 maanden geleden
Zoetjes aan komt het goed.
+4/-0

 
7 maanden geleden
Misschien frist Zoet hier wel van op, en gaat hij nog een mooie transfer maken.
Weet iemand hoe lang hij nog een contract bij PSV heeft ?
+0/-0

 
7 maanden geleden
2021 WouterErik. Dus moet van de zomer langs de kassa. Erg benieuwd waar deze jongen eindigt.
+2/-0

7 maanden geleden
Vreemd nieuws ,dus niet geblesseerd maar was aan het onderhandelen ..Veel succes op de wedstrijd psv-utrecht na dan en in top vorm terug !!
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Jammer, maar het beste voor alle partijen. Jeroen succes en bedankt. Langzaam aan vertrekken alle echte PSVers en blijven we met wat passanten zitten.
+1/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ach Souza schei toch uit, wie dan nog meer?
Lozano, Angelino ? Alleen Luuk kon je msn als echte PSV-er beschouwen.

Hendrix, Bergwijn, Ihattaren, Gakpo, Sadilek, Afellay en Lammers, zijn echte kinderen vd club, dat zijn echte PSV-ers; Malen en Rosario kun je dat ook nog onder schalen en ik denk dat Dumfries er ook een kan worden.
Verder komt er n heleboel talent nog aan vanuit de boezem vd club, dus hoezo gaan alle echte club spelers weg?
+2/-1

 
7 maanden geleden
ik denk dat het wellicht 40 of 50 jaar geleden is dat er zoveel echte PSV'ers in de selectie zitten. En dan is het volgens enkelen nog te weinig.
+3/-1

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Juist en ach ach ach, ja weet Souza veel...
+1/-1


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.995 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

abroad authentic baumgartl besmettingen bok bommel bottas brands bruma doan dumfries eredivisie gakpo guti hendrix ihattaren jdj jong lammers madueke malen mauro obispo paniek rodriguez romero rosario schmidt sir tinus