Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jeroen Zoet weg bij PSV vanwege vertrouwensbreuk met Ruud Hesp'

15 januari 2020 01:40 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Jeroen Zoet weg bij PSV vanwege vertrouwensbreuk met Ruud Hesp"; image source: Pro Shots

Jeroen Zoet heeft gekozen voor een tijdelijk vertrek bij PSV vanwege een ernstige vertrouwensbreuk met keeperstrainer Ruud Hesp. Dat meldt De Telegraaf. De doelman wilde de keuze van Ernest Faber over wie de eerste keeper zou worden niet meer afwachten. Vanwege miscommunicatie rondom de uitwedstrijd tegen Willem II toen Zoet zijn plek onder de lat verloor, zou de relatie met Hesp sterk zijn verslechterd.

Nadat FC Utrecht zich maandagavond voor het eerst meldde, gingen de partijen dinsdagochtend in gesprek. Twee uur later was de doelman akkoord en besloot hij te vertrekken naar de Domstad. Zoet zal normaal gesproken vrijdagavond al onder de lat staan als FC Utrecht de competitie hervat tegen PEC Zwolle.

Update 09:21: Ook het Eindhovens Dagblad maakt melding van de vertrouwensbreuk tussen Jeroen Zoet en Ruud Hesp. Het voegt daarbij toe dat het ook in Qatar niet goed liep en Hesp maar om de hete brij bleef heendraaien toen er vragen werden gesteld over de verhoudingen en de hiërarchie tussen de drie keepers. Zoet heeft daarom het heft in eigen hand genomen en wilde vertrekken. De doelman zal niet meer voor PSV spelen zolang Hesp de keeperstrainer is.


Discussieer mee op de forums


Tags

hesp zoet utrecht faber pec qatar telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Klinkt als een droevige gang van zaken.. Contract van Hesp loopt deze zomer af.
+3/-0

7 maanden geleden
Was het niet Hesp die 'vergeten' was het e.e.a aan Zoet uit te leggen?
+3/-1

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Soepzootje bij PSV man.
In ieder geval hebben we een wereld voorzitter bij PSV die wereld boeken weet te schrijven.
Daar komen we ergens mee. Al weet ik niet waar.
+4/-7

 
7 maanden geleden
Heh Beard, hier beginnen over de boeken van Toon werkt als een rode lap op een stier man!
+3/-1

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Geen flikker mee te maken man. Vrijheid van meningsuiting toch? Als men er niet tegen kan als ik Toon op de korrel neem dan is het niet mijn probleem. Reken maar dat ik Toon de boekenwurm op de korrel ga nemen.
+4/-8

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Natuurlijk is het jouw goed recht om dat te doen. Het zorgt er alleen wel voor dat straks mensen, als je een ander punt maakt, dat niet meer lezen omdat ze denken: "Daar heb je Beard weer met zijn boekjes punt" en niet meer reageren, wat vooral jammer voor jou zou zijn.
Maar als het je oplucht, zou ik het vooral blijven doen. ;-)
+8/-1

 
7 maanden geleden
Eerlijk gezegd zal me dat een worst wezen als men denkt daar heb je die beard weer. Men hoeft niet op mij te reageren. Zou mooi zijn zeg dat ik een gekleurde mening ventileer alleen maar omdat ik wil dat men op mij reageer of dat men mij leuk vind. Ik geef mijn mening zoals ik over de dingen denk bij PSV. Wat een ander daarvan denkt interesseert me niet.
+3/-4

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
7 maanden geleden (gewijzigd)
De boekenactiviteiten van Gerbrands zijn simpelweg geen valide argument bij het beoordelen van een algemeen directeur.
+8/-1

 
7 maanden geleden
En iedereen mag doen wat hij/zij wil doen in zijn/haar vrije tijd.
De een kijkt zoveel mogelijk voetbalwedstrijden, de ander gamed en weer een ander schrijft boeken.
+7/-0

 
7 maanden geleden
Oh. Heb ik dan een boeken argument gebruikt om hem te beoordelen dan. Ik zou nog maar eens goed lezen dan als ik jou was.
Ik noem hem een boekenwurm, had ook Toontje lager kunnen zeggen. Feit is dat ik zwaar ontevreden ben over Toontje lager en die mag van mij aan het eind van het seizoen ophoepelen.
+3/-7

 
7 maanden geleden
Sorry, maar wat een kinderachtig, kansloos geneuzel. Jammer ook dat dit hier blijkbaar gewoon kan, totaal geen toegevoegde waarde.
Dat jij iets tegen Toon hebt is prima, als je dat normaal beargumenteert is dat helemaal prima, maar zeveren over boekjes die er totaal niet toe doen is gewoon ronduit kinderachtig.
Zou jij het prettig vinden als men je gaat beoordelen op de domme reacties die je hier plaatst, plus je I-don't-care-I-do-what-I-want houding, en je bv ontslag krijgt van je baas, die dezelfde sneue houding als jou aanneemt? Moet men jou ook eindeloos kleuter noemen, gewoon omdat het kan?
+8/-1

 
7 maanden geleden
Ik vind het er zeker wel toedoen. Meneertje prietpraat met zijn mooie managementboekjes maakt er een grote puinhoop van bij PSV met zijn slechte keuzes en amateuristische beleid. PSV is onder zijn leiding in een vrije val geraakt terwijl Toon alles bagetaliseerd en ons allerlei mooie worsten voor de neus houd over top 32 enzo. Inmiddels gaan we richting plek 100 Europees en zijn fatsoenlijke voetbalwedstrijden meer uitzondering dan regel. Kan iemand zich nog onze laatste overwinning in de groepsfase CL herinneren? Van Bommel mocht blijven zitten tot daadwerkelijk alles verloren was en dat noemt men dan topsportklimaat. Als er ergens geen topsportklimaat te vinden is is het wel bij PSV.
+2/-1

 
7 maanden geleden
Heeft mijnheer Gebrands op de nieuwjaarsreceptie ook niet zoiets gezegd als dat PSV zich op kortere termijn zou versterken? Gevaarlijke uitspraak in een wereld waar clubs uit opkomende economieën een miljoen of 4 per seizoen voor een linksback aan salaris kunnen betalen.
+1/-0

7 maanden geleden
Dat PSV die hesp laat zitten zegt ook wel iets over het huidige beleid. Wat een afgang, zo ga je niet met echte clubmensen om. Jeroen hopelijk heb je een goed half jaar en ga je naar het EK.
+5/-1

7 maanden geleden
Ik vraag me alleen af is die vertrouwensbreuk ontstaan door die wissel of was dat de oorzaak van de wissel? Ik heb die wissel nog nooit begrepen in ieder geval. Ik vond het belachelijk dat alleen Zoet werd geofferd maar Van Bommel in het veld helemaal niets veranderde. Ik begin eerder te denken dat Van Bommel koos voor Hesp en niet voor de speler
+4/-0

 
7 maanden geleden
Van bommel is al een maand weg dus volgens mij kiest de huidige staf voor hesp.
+1/-0

7 maanden geleden
Dat meldt de Telegraaf..... I rest my case
+3/-0

7 maanden geleden
Qua communicatie gaat er zo'n beetje alles mis de laatste maanden wat er mis kan gaan, nu dit weer. Weet niet waar Toon mee bezig is, maar op de een of andere manier heeft hij geen zicht op de operationele problemen binnen zijn selectie. Aankopen oa door de Jong die niet deugen, een v Bommel die slecht communiceert met zijn spelers en uiteindelijk eruit vliegt, nu weer Hesp die er op peoples management gebied er een zooitje van heeft gemaakt....tsjonge jonge..heel veel advieswerk te verrichten door Guus.
+3/-0

7 maanden geleden
Onbegrijpelijk. De oorzaak van de wissel lijkt mij toch het slechte keepen van Zoet zelf in zijn laatste 5, 6 wedstrijden voor PSV... Bovendien bepaalt niet Hesp wie er onder de lat staat in de competitie maar Faber, de hoofdtrainer.
+2/-1

7 maanden geleden
Slechte zaak dat ze niet kunnen samen werken....Veel werk voor Guus om het overal een team psv van te maken...
+4/-0

7 maanden geleden
professionele organisatie !! sjonge stelletje amateurs. Club gaat kapot aan deze mentaliteit van gemiddeld is goed genoeg... tis een en al kneusjes behalve een paar spelers........
+4/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Het verdient allemaal niet de schoonheidsprijs maar Zoet mag zeker ook in de spiegel kijken. Als je hem nu ziet, ziet hij er veel afgetrainder uit dan aan het begin van het seizoen.Ik denk dat hij niet scherp is begonnen en dat bleek ook wel. Veel houdbare ballen doorlaten en geen explosiviteit. Het voel me toen meermaals op dat hij nooit los kwam van de grond. Als hij dook leek het wel of hij naar beneden viel en bij 1 op 1 situaties lag hij ook meteen heel laag. Kortom hij heeft ook gewoon slecht gepresteerd.
Moet hij daarom zo weg, nee. Maar wel het hele plaatje bekijken aub.
+4/-1

7 maanden geleden
Zoet moet zich eens als een grote jongen gedragen. Was de laatste tijd slecht en onzeker en kiest nu de weg met de minste weerstand, door te vertrekken. Hij had zich als een volwassen man moeten gedragen en zich proberen terug te vechten om een basisplaats af te dwingen.
+1/-0

7 maanden geleden
Wat Zoet nu doet is precies hoe die afgelopen maanden in het veld stond. Als een jongen zonder vechtersmentaliteit. Dit had je destijds Waterreus niet hoeven te vertellen, die ging alleen maar harder vechten om zich terug te knokken in de basis. Maar Zoet is een beetje de Pereiro van de lage landen...
+1/-0

7 maanden geleden
Dit is het gevolg van gebrek aan duidelijke hiërarchie niemand binnen de technische staf en steeds minder spelers namen van Bommel nog serieus vanwege zijn beperkte tactische inzicht en zijn onvermogen om de juiste speler op de juiste plek te zetten. Daarbij kwam dat ongelofelijk vermoeiende gepraat met de leiding tijdens een wedstrijd.

Je zag dat er ook geen respect meer was van Hesp naar van Bommel tijdens hun aanvaring. Ik kan me dus ook goed voorstellen dat Hesp is gaan muiten en dat nog steeds doet nu Faber het tijdelijk heeft overgenomen of hij is gewoon niet geschikt.

Hopelijk kan Hiddink de hiërarchie weer terug brengen, want meerdere kapiteins op een schip werkt niet. Dat had Toon ook veel eerder moeten zien.
+1/-0

7 maanden geleden
Same old same old, Zoet stond erbij en keek ernaar (3x).
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

abroad antonh baumgartl bergwijn besmettingen bok bommel brands breedte bruma doan dumfries gakpo guti hendrix ihattaren jdj jong lammers madrid madueke malen mauro middelmaat obispo paniek rodriguez rosario schmidt uswilly