Jong PSV met tien man in slotfase onderuit

17 januari 2020 21:56

Jong PSV met tien man in slotfase onderuit; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdagavond op bezoek bij FC Volendam verloren. De ploeg van Peter Uneken ging met 4-2 onderuit. Al snel kwam de ploeg op achterstand en het werd nog erger toen tien minuten voor rust Maxime Soulas met een directe rode kaart van het veld werd gestuurd. Een minuut voor rust wist Richie Ledezma echter voor de gelijkmaker te zorgen en al snel in de tweede helft zette de Amerikaan Jong PSV ook op voorsprong.

Halverwege de tweede helft werd het echter weer gelijk. Ondanks veel druk en kansen voor de thuisploeg leek Jong PSV een punt over te houden aan het duel. In de slotfase viel de bal echter toch nog twee keer in het doel, zodat een nederlaag het gevolg was. Door de 4-2 is de ploeg bovendien afgezakt naar de achttiende plaats op de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie. Maandag 27 januari is Excelsior de volgende tegenstander.