Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'We lieten ze in de wedstrijd komen, een repeterend verhaal'

23 januari 2020 22:56

In gesprek met Fox Sports was Denzel Dumfries niet te spreken over het spel van PSV. "We begonnen niet goed aan de wedstrijd, het was veel te slap. We lieten ze in de wedstrijd komen, een repeterend verhaal", aldus Dumfries. "Je maakt het jezelf dan onnodig moeilijk. Zij komen op 1-0 en dan kom je ook nog met tien man. Dan is het vrijwel afgelopen."

De verdediger weet niet wat er met PSV aan de hand is. "Het is op dit moment ondermaats. We blijven vechten, we proberen dicht bij elkaar te blijven en proberen om positief te blijven. Dit mag gewoon allemaal niet gebeuren. We moeten goed in de spiegel kijken, maar dat hebben we al vaak gezegd", zo geeft hij aan. "Je kan niet één speler aanwijzen. We falen als collectief en dat is een repeterend verhaal. Het is moeilijk op dit moment. We moeten onszelf op een gegeven moment gaan belonen en dat doen we niet."

Dumfries is het eens met de supporters in het uitvak die massaal schaam je kapot riepen. "Ze hebben groot gelijk", zei hij daarover. "Dit moeten we gewoon nemen. Dit is verschrikkelijk. Ze hebben gewoon gelijk. We moeten gewoon beter gaan presteren, want dit is PSV onwaardig."




Tags

dumfries repeterend aanwijzen fox ondermaats schaam slap uitvak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje