Transparent
Inloggen
Sluiten

Ernest Faber: 'De gifbeker zal nu wel leeg zijn'

26 januari 2020 21:39

In gesprek met Fox Sports haalde Ernest Faber uit naar het optreden van scheidsrechter Siemen Mulder. "De scheidsrechter was zijn gele kaarten vergeten. Kom op, waar hebben we het over. In die fase kon hij niets geven omdat hij niets bij zich had. Ik wil geen kaarten aannaaien, maar dit is zeer amateuristisch", aldus Faber. "Het is geen excuus dat we de winst niet hebben gehaald, maar die rode kaart voor Afellay is onterecht. Die eerste kon je geven, maar bij die tweede ging hij vol voor de bal en was zijn been niet gestrekt. Alsof hij dacht eey, ik heb ze gevonden. Laat ik ze tonen dat ik ze heb."

Faber kreeg de vraag hoe het nu verder moet bij PSV. "We hebben nu een week om voor te bereiden", zo gaf hij aan. "We weten op momenten dat we kwetsbaar zijn en we weten dat we op momenten sterk zijn. Dat moeten we volgende week tegen Ajax goed gaan tonen, een mooie tegenstander."

De trainer vindt het lastig om de positieve punten naar voren te kunnen halen. "Alles zit tegen. Daar moet je heel kritisch en goed mee om gaan", zei hij daarover. "We moeten wel verder. Dat is de enige manier om er iets mee te doen. De gifbeker zal nu wel leeg zijn. Nu hebben we mooi een week om ons voor te bereiden op Ajax."




Tags

faber gifbeker aannaaien afellay amateuristisch eey excuus fox kwetsbaar mulder siemen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage