Transparent
Inloggen
Sluiten

Ibrahim Afellay: 'Ik was volgens mij eerder bij de bal'

26 januari 2020 21:45

Volgens Ibrahim Afellay is hij ten onrechte van het veld gestuurd. Dat gaf de aanvoerder aan in gesprek met Fox Sports. "Ik was volgens mij eerder bij de bal, dus dan is het logisch dat je op zo'n manier komt", aldus Afellay. "Ik ben eerder bij de bal, maar omdat hij doorgaat lijkt het erger te zijn. Ik ben zwaar teleurgesteld."

De middenvelder had wel vertrouwen dat PSV de voorsprong vast kon blijven houden. "We hadden ons in de eerste helft al moeten belonen. We hadden het veel betere van het spel en speelden constant op de helft van Twente. We waren net niet gelukkig genoeg in de eindfase", zo gaf hij aan.

Volgens Afellay moet PSV terug naar de basis om er weer bovenop te komen. "Je stinkende best doen en keihard werken. Gewoon de simpele dingen doen", zei hij daarover. "Je moet gewoon blijven gaan en positief blijven. We kunnen wel negatief gaan doen, maar daar worden we ook niet beter van. Nogmaals, dat is niet makkelijk."




Tags

afellay fox simpele twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage