Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Gastón Pereiro tekent bij Cagliari

31 januari 2020 19:41 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Officieel: Gastón Pereiro tekent bij Cagliari; image source: Pro Shots

PSV heeft bevestigd dat Gastón Pereiro per direct is vertrokken. De Uruguayaanse middenvelder heeft een contract getekend bij Cagliari. Pereiro kwam in 2015 naar PSV en wist in 118 eredivisiewedstrijden 44 keer te scoren. Twee keer werd hij in Eindhoven landskampioen.

Meer op PSV.nl




Tags

pereiro cagliari eredivisiewedstrijden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Vaarwel topper. Ongekende en ondergewaardeerde grootheid in Eindhoven. Niet zo goed als Romario of Skiete Willy. Wél de evenknie van Luc Nilis. Of wellicht zelfs beter. Dat zullen we wel nooit weten. Helaas. Het ga je goed, kanjer, succes!
+3/-15

 
Wat heb jij gerookt met je Nilis vergelijking? 😁😁😁
+13/-0

 
4 jaar geleden
Luc heeft na zijn vertrek bij PSV naar Aston Villa weinig meer laten zien. Hopelijk vergaat het Gaston beter.

Voor de rest sluit ik mij aan bij de wijze woorden van Remmie.
+1/-9

 
4 jaar geleden
Luc brak z'n been in de 2e westrijd bij Aston. Wanne vergelijking :/ heel blij dat we van deze slapjanus af zijn.
+10/-0

 
4 jaar geleden
Ik niet.

Verder vergelijkbare cijfers. Beiden 2x landskampioen met PSV.
+1/-8

 
4 jaar geleden
Nou, Nilis maakte 122 goals in 203 wedstrijden bij PSV dus was wel degelijk veel effectiever. Daarnaast zei onze Ronaldo na afloop van zijn carrière dat Nilis de beste voetballer was waar hij ooit mee gespeeld heeft; ik betwijfel of een voetballer van dat kaliber dat straks over Pereiro gaat zeggen. Goede voetballer? Jazeker! Niveau Nilis? Nee, zeker een treetje eronder.
+7/-0

 
4 jaar geleden
Kan ik zeker mee leven, met jouw mening. Jammer alleen dat Gaston niet de kans heeft gekregen om een vergelijkbaar aantal wedstrijden en met name óók speelminuten voor PSV uit te komen. Uiteraard beiden pareltjes in de historie van PSV. En zonder historie geen toekomst. Dus toch nog een sprankje hoop in dit inktzwarte seizoen.
+1/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Luc Nilis was bij zijn eerste wedstrijden bij Aston Villa een sensatie, en raakte zo geblesseerd dat hij niet meer kon voetballen. De zin "Luc heeft na zijn vertrek bij PSV naar Aston Villa weinig meer laten zien" is dus onzin.

Pereiro is technisch gezien een geweldige voetballer, maar qua mentaliteit kan hij niet in de schaduw van Nilis staan. Ik hebal eerder geschreven dat als Pereiro de mentaliteit van Wout Weghorst had gehad, hij nog bij een echte europeese topclub had kunnen spelen. Veel trainers hebben bij PSV het met hem geprobeert, maar hij wandelt veel te vaak over het veld, en dat kan niet in het moderne voetbal van nu. Kijk maar naar de meters die Wijnaldum in een wedstrijd loopt.
Mooi dat PSV nog wat aan hem verdient, al is het geen winst.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Dan heb je Luc niet bewust meegemaakt. Hoort zeker bij de 10 grootste psv-ers aller tijden. Perreiro nog niet bij de 50 grootste als je het mij vraagt. De goede wedstrijden die hij heeft gespeeld kun je op 2 handen tellen , en de wedstrijden dat hij echt beslissend is geweest zelfs op 1 hand. Een Hoop ellende en chagrijn hebben we van hem en z`n zaakwaarnemer gehad, dat dan weer wel.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ik heb Luc bewust meegemaakt. Ik heb Romario bewust meegemaakt. Ik heb "Skiete" bewust meegemaakt. Ik ben van mening dat als Gaston écht de kans, vrije rol met volop vertrouwen, had gekregen, dat hij dan nauwelijks of niet voor Luc zou hebben ondergedaan. Maar goed, dat is mijn mening. Helaas gaan wij dat nooit weten.

Moesten wij aan het begin van het seizoen de nodige ingeleverde doelpunten goednaken, dat is er na het vertrek van Gaston & Stevie & de blessure van Don niet bepaald minder op geworden. Wat een ellende!
+1/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Nu missen we echt een speler die dergelijke cijfers kan overleggen. 44 goals in 118 wedstrijden als middenvelder die denk ik nooit 90 minuten vol heeft mogen maken is een uitstekend gemiddelde. We zijn onze beste speler kwijt voor een fooitje in plaats van de vele potentiële miljoenen die in deze jongen zitten en Cagliari volgend jaar op gaat strijken. Het grootste talent dat we ooit bij PSV verprutst hebben. Gelukkig nu lekker naar Rosario, Hendrix en Guti kijken. Die scoren gezamenlijk nog geen 44 goals in 1180 duels.
+5/-8

 
4 jaar geleden
Dit heeft hij toch echt zelf gedaan door in 8/10 wedstrijden als een zoutzak op het veld te staan.
Als hij gewoon wat peper in zijn reet had, speelde hij niet eens zo lang bij PSV met het talent dat hij heeft!
+6/-0

 
4 jaar geleden
Lekker motiverend ook, hoppen van de bank naar de basis en nooit eens een hele wedstrijd mogen spelen. Daarbij nog eens die hele negatieve spelopvatting van PSV de afgelopen jaren en het verbod op enige vorm van creativiteit en dan krijg je dit. Er zijn weinig middenvelders die deze cijfers kunnen overleggen denk ik zo. Die 118 wedstrijden zijn zeker geen 118 x 90 minuten, dus het vertekend ook nog. Had Bommel hem vorig jaar laten staan was je kampioen geweest. Daar twijfel ik geen seconde aan.
+1/-3

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ja @remmie dat klopt wel, maar met (zijn) talent alleen kom je er niet.
Als hij maar de helft vd inzet die Nilis had voor de club, dan had hij zeker zulke mooie cijfers kunnen halen. Dan was elke coach overtuigd gebleven...

Jammer genoeg kon hij dat niet opbrengen, voetbalde altijd in wandel tempo, dat kan niet met in huidige voetbal, zoals WE al aangeeft.
+1/-0

 
Dan heb jij Luc Niles niet bij Anderlecht meegemaakt, maakte net als Pereiro af en toe onbegrijpelijk mooie doelpunten. Maar leefde veel onder het juk van Mark Degryse, en hele wedstrijden onzichtbaar. Luc kwam bij PSV, en werd samen met Ruud van Nistelrooy een koningskoppel, terwijl Mark Degryse het nooit echt bij PSV heeft kunnen maken. Wat dat betreft, is voetbal soms ondoorgrondelijk.
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Klopt zeker, ik had t over de Nilis van ons, bij ons werd hij n koning en gewaardeerd, bij Anderlecht niet.
Is misschien ook leerproces geweest, dat ook hij hard moest werken, omdat hij anders zijn superieure techniek niet kon tonen.
Wat ik wel weet is dat zowel Ronaldo als Van Nistelrooy diep onder indruk zijn geraakt van Nilis, toch niet de minste 2 voetballers bij PSV dacht ik.
Degryze is toch echt ander niveau als die 2 anderen.
Marc was al over de hill toen hij bij ons kwam, PSV wilde hem al in 1988, maar t werd uiteindelijk Romario; niemand kon weten dat het zo briljant uitpakte, idd de voetbal wereld is soms ondoorgrondelijk!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Helaas zitten wij al jaren zonder een coach, wat duidelijk op het veld terug te zien is. De enige die dit seizoen gepresteerd hebben zijn Malen en Ihattaren, verder heeft niemand een fatsoenlijk niveau gehaald. Het elftal is al jaren los zand. Geld van Bergwijn moet in een absolute topcoach gestoken worden, zodat spelers met zulke kwaliteiten kunnen renderen. Er is de laatste jaren zoveel talent gesneuveld, onbegrijpelijk en onverklaarbaar. Daarnaast zonde van het geld wat we hadden kunnen verdienen.
+1/-1

4 jaar geleden
Ik had hem er zondag graag bij gehad, ik kan mij nog 2 prachtige goals herinneren. Ik blij het erg jammer vinden dat hij door welke reden dan ook het nooit echt heeft waar kunnen maken!
+5/-2

4 jaar geleden (gewijzigd)
Hé Gastónneke , veel succes bij je nieuwe club. Het ga je goed . Veel succes.
+6/-0

El Frikandel (geschorst)
4 jaar geleden
Ik geloof het nog steeds nie
+3/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Dat iemand met dergelijke cijfers het nooit voor elkaar gekregen heeft om als een van 1e op het wedstrijdformulier te belanden is alles zeggend. Maakt in zijn eentje meer goals dat alle middenvelders gecombineerd van de huidige selectie. Als PSV de huidige positie op de ranglijst weet te consolideren/verbeteren zou ik het een wereldprestatie vinden.
+2/-2

4 jaar geleden
In zijn kleine teen meer kwaliteit dan al die dravers en postbodes op het middenveld bij elkaar. Statistieken (ook inmiddels in Uruguayaans elftal) spreken voor zich, en dan te bedenken dat die gedeeltelijk zijn opgebouwd in een periode waarin onze ‘wijze’ trainerstaf hem als hangende rechtsbuiten opstelde. Sommigen stoorden zich aan je ‘wandeltempo’ maar anderen, waaronder ik, genoten juist van de bijzondere dingen die je wel liet zien en die je klasse verraadde. Ik zal je missen Gaston. Bedankt voor al het moois, je grote bijdrage aan de kampioenschappen en het ga je goed!
+2/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage