Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohamed Ihattaren: 'Je moet het tijdens de wedstrijden doen en niet op de training'

2 februari 2020 19:08

Mohamed Ihattaren was het in gesprek met Fox Sports niet eens met de opmerking dat er te weinig voetbal zit in de ploeg van PSV. "We kunnen het wel. Daar hebben we de spelers ook voor. Op de training gaat het echt anders dan in de wedstrijd", aldus Ihattaren. "Maar je hoort het in de wedstrijd te doen. De training is om te oefenen voor de wedstrijden. Als je het tijdens wedstrijden niet doet, ga je overal punten morsen."

Het stoort de middenvelder enorm dat het tijdens wedstrijden niet lukt met PSV. "Je moet het tijdens de wedstrijden doen en niet op de training", zo gaf hij aan. "Ik ben gewoon gefrustreerd. Je wil voetballen en wil laten zien wat je kunt. Dat moet je tijdens de wedstrijden doen en niet tijdens de trainingen.




Tags

ihattaren fox morsen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage