Transparent
Inloggen
Sluiten

Ricardo Rodríguez VI's Speler van het Weekend, Ryan Thomas in AD

10 februari 2020 15:05

Ricardo Rodríguez is bij zijn basisdebuut voor PSV direct uitgeroepen tot Speler van het Weekend door Voetbal International. Net zoals aanvoerder Denzel Dumfries kreeg de Zwitser een 7,5 voor zijn wedstrijd tegen Willem II. "Verdedigend bleef Rodríguez echt heel gemakkelijk op de been en voetballend is hij ook echt van meerwaarde", aldus PSV-watcher Reon Boeringa na de wedstrijd. "Hij is echt een rustpunt in de verdediging. Het is dat PSV geen optie tot koop heeft, maar anders zou ik zeggen: vanavond nog lichten."

Ook in het Algemeen Dagblad werd een PSV'er uitgeroepen tot beste speler van deze speelronde: Ryan Thomas. De Nieuw-Zeelander was de enige speler die een 8 kreeg voor zijn wedstrijd.

In de Telegraaf waren Thomas en Rodríguez met Mohamed Ihattaren de best beoordeelde PSV'ers. Zij kregen allemaal een 7, net zoals zeven spelers van andere teams.




Tags

rodriguez basisdebuut boeringa dumfries ihattaren reon rustpunt telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage