Transparent
Inloggen
Sluiten

Sam Lammers: 'Luuk stond heel aardig te keepen, maar het is wel een mooie overwinning'

15 februari 2020 22:04

In gesprek met Fox Sports gaf Sam Lammers aan dat het lekker was om na een lange tijd weer te scoren. "Het was een goede overwinning. Het team begint steeds beter te draaien en voor mij persoonlijk was het een mooie dag", aldus Lammers.

De aanvaller zag zijn strafschop nog bijna gekeerd worden door Luuk Koopmans. "Hij kent me goed denk ik", zei hij daar lachend op. "Het was niet mijn beste penalty die ik heb genomen, maar hij was vandaag goed genoeg. Ik was opgelucht en blij. Die penalty moest er in. Gelukkig was dat ook zo."

Lammers had met een assist ook een belangrijke rol bij de 0-2. "Het was een goede bal. Ik zag Ryan al lopen en legde de bal net voor hem, zodat hij hem binnen kon lopen", gaf de spits aan. "Het was een mooie goal, maar ik had er zelf meer moeten maken. Luuk stond heel aardig te keepen, maar het is wel een mooie overwinning."




Tags

lammers fox koopmans opgelucht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje