Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV ondanks goede wedstrijd onderuit in Leeuwarden

28 februari 2020 21:57
Foto: Pro Shots

Jong PSV ondanks goede wedstrijd onderuit in Leeuwarden; image source: Pro Shots

Jong PSV is vrijdagavond onderuit gegaan op bezoek bij SC Cambuur. De koploper was uiteindelijk met 4-2 te sterk. De ploeg van Peter Uneken kon terugkijken op een goede wedstrijd en via Noni Madueke en Yorbe Vertessen kwam Jong PSV twee keer terug van een achterstand. In het laatste kwartier wist de thuisploeg echter nog twee keer te scoren, waardoor een 4-2 eindstand het gevolg was.

Aan de kant van Jong PSV speelde Michal Sadílek de hele wedstrijd. Hij kwam de afgelopen maanden niet in actie vanwege blessureleed.


Discussieer mee op de forums


Tags

jong blessureleed cambuur madueke sadilek uneken vertessen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Goede wedstrijd zonder punten overkomt JPSV wel vaker. Weer doelpunten tegen in het laatste kwartier. Vermoeidheid en concentratieverlies zijn hier vermoedelijk de oorzaak van. Is op te trainen. Plaats 18 in de KKD is JPSV onwaardig.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Jong PSV is juist vaak het eerste half uur niet bij de les. Bedroevende eerste helft. Verdediging verdedigend en opbouwend om te janken. Tweede helft nog redelijk hersteld, maar vanuit dit jong PSV gaan er niet veel spelers doorbreken. Madueke, misschien Vertessen, misschien Sambo.
+1/-0

5 maanden geleden
Jammer dat er in de KKD geen VAR is. Dan had Cambuur na 35 minuten met 10 man gestaan. Was een duidelijke elleboog nadat er al gefloten was. Scheidsrechter heeft het niet gezien en deed de woordenwisseling daarna af met een praatje. Benieuwd hoe ze dan gespeeld hadden. Verder een leuke wedstrijd om naar te kijken, waarbij de jongens het weet afleggen tegen de mannen. #waarhebbenwedateerdergeziendezeweek
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.999 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert ali antonh blanke chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal