Transparent
Inloggen
Sluiten

Jorrit Hendrix: 'We zijn niet minder blij, want we hebben gewoon de drie punten'

8 maart 2020 18:59

In gesprek met Fox Sports gaf Jorrit Hendrix aan opgelucht te zijn met de overwinning. "Maar de tweede helft was echt heel slecht. Maar we zijn niet minder blij, want we hebben gewoon de drie punten", aldus Hendrix. "Het was allemaal heel ongelukkig. In de tweede helft probeerden we vaak er uit te komen en waren er de ruimtes, maar verliezen dan ongelukkig de bal. Dan ga je steeds weer achter de bal aan."

De middenvelder had met een knappe assist een groot aandeel in de zege. Hij kreeg de vraag of hij zich veel had aangetrokken van de kritiek op zijn spel. "Zulke dingen ontstaan gewoon toevallig. Vorige week stond ik tegen Feyenoord ook al aan de basis van de goal", zo gaf hij aan. "Ik kijk er wel vaker naar, maar de diepgang moet er gewoon zijn. Dat is de laatste weken vaker aanwezig. Dan is het makkelijker om zo'n bal te geven. Maar zoiets moet gewoon ontstaan. Je kan niet geforceerd op zoek gaan."

Hendrix keek uiteindelijk vooral tevreden terug op de wedstrijd. "Als je ziet waar wij vandaan komen dan zijn we gewoon blij met het resultaat", zei hij daarover. "We weten natuurlijk dat het beter moet en beter kan, maar we komen in deze fase uit een diep dal. Het resultaat is wel heilig."




Tags

hendrix dal diepgang feyenoord fox geforceerd opgelucht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje