Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV - FC Emmen afgelast

10 maart 2020 16:21
Foto: Pro Shots

PSV - FC Emmen afgelast; image source: Pro Shots

PSV - FC Emmen zal zaterdag worden afgelast. Dat werd zojuist bekend gemaakt op een persconferentie. Deze beslissing is genomen na overleg tussen de provincie Noord-Brabant en de KNVB.


Tags

afgelast emmen knvb provincie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 weken geleden
Liever uitstel dan wedstrijden zonder publiek, want dat vind ik echt een drama
+3/-1

5 weken geleden
Kunt wel roepen, is maar een griepje. Wat ook zo is voor 99% vd gevallen. Maar dat griepje en die 1% legt in Italië al complete ziekenhuizen plat omdat de IC's ermee vol liggen, en het personeel steeds meer uitgedund wordt omdat die in quarantaine moeten of overspannen raken. in Tilburg zitten er ook al 28 besmette verplegers thuis die daar in het ziekenhuis werken. Als de verspreiding niet ingedamd en gestopt wordt is het onvermijdelijk dat er veel meer ziekenhuizen overbelast raken, en dan komt de algehele gezondszorg voor andere ernstig zieken ook in gevaar. Dus, beter voorkomen dan genezen. Het is even niet anders.
+6/-0

5 weken geleden
ALs het maar niet wordt gespeeld op een belachelijk tijdstip op een doordeweekse avond!!
+1/-1

5 weken geleden
Als dit maar lang genoeg duurt is Malen weer terug en worden we kampioen...
+5/-1

 
5 weken geleden
Kan de nieuwe trainer dit seizoen nog aan de slag. ;)
+2/-0

5 weken geleden
Scheelt weer loopt de competitie ook weer gelijk. Snap niet dat ze de scholen dan weer niet dicht gooien mijn vriendin werkt er op 1 met 3500 leerlingen ook vrij veel kids/mensen bij elkaar.
+1/-0

5 weken geleden (gewijzigd)
Petje af voor de Brabo's die wel maatregelen durven te nemen. Van onze vrienden in Den Haag (geen handjes schudden, thuis werken en 's avonds met z'n allen feesten op grote evenementen) hoeven we voorlopig nog niks te verwachten. Brabant had een week geleden al afgesloten moeten worden, zodat over een week, of hooguit 2, niet het hele land op slot hoeft.
Nogmaals.. Hulde voor de Brabo's die de adviezen van Den Haag naast zich neer leggen!
+2/-0

5 weken geleden
Volgens mij is het gelet op het EK en de strakke planning toch beter om zoals in Duitsland en Frankrijk zonder supporters te spelen.
+1/-0

 
5 weken geleden
Volgens mij is het dan vooral beter om het EK met een jaar uit te stellen zodat alle competities een paar extra weken uitstel kunnen krijgen om mét supporters de wedstrijden te kunnen spelen
+1/-0

PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.581 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

antonh cbs corona coronavirus down fittest griepgolf horeca inziens knvb kwetsbare lockdown maatschappij mensenleven nederland nikiforov omvallen ouderen overgewicht overheid overmars risicogroep rivm sir skipper tinus under vhtlsaw vrijgeven zorg