Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jeroen Zoet in belangstelling van Besiktas'

10 maart 2020 19:14 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Jeroen Zoet in belangstelling van Besiktas"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Jeroen Zoet in de belangstelling staat van Besiktas. De Turkse topclub zat vorige week al voor hem op de tribune toen hij met FC Utrecht won van Ajax. Besiktas is op zoek naar een nieuwe doelman, omdat Loris Karius normaal gesproken zal vertrekken uit Istanbul.

Zoet heeft bij PSV nog een contract tot 2021, dus indien de club nog iets aan hem wil verdienen zal hij komende zomer normaal gesproken moeten vertrekken.

Indien de keeper naar Besiktas vertrekt, zal hij meerdere oud-PSV'ers tegenkomen. Atiba Hutchinson en Jeremain Lens spelen namelijk ook voor de Turkse club. Nicolas Isimat-Mirin staat momenteel ook nog onder contract bij Besiktas, maar is momenteel verhuurd aan het Franse Toulouse FC.

Meer op ED.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

besiktas zoet atiba hutchinson isimat jeremain karius lens loris mirin tegenkomen toulouse utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Blijf dan maar lekker bij FC Utrecht.
+2/-0

 
4 weken geleden
Hoogste bieder wint wat mij betreft. En woe weet wil Utrecht hem na dit seizoen niet terug als hun eigen keeper weer fit is.
+1/-1

 
4 weken geleden
Ik gun Jeroen beter dan een Turkse club. Dan maar iets minder centen, rijk gaan we toch niet meer worden aan Zoet.
+1/-0

 
4 weken geleden
Wat is er mis met een Turkse club van deze omvang? Lijkt m,ij persoonlijk een geweldig avontuur. Paar jaar buitenland is sowieso fantastisch, zeker als het is in een wereldstad.
+2/-0

 
4 weken geleden
Kijk je ook weleens naar het nieuws?
+1/-0

4 weken geleden
Ik gun Jeroen een hele mooie nieuwe club toe. Een mooi avontuur in het buitenland kan een mens/ familie goed doen terwijl een mooie transfer waarschijnlijk voor alle partijen het beste s.
+5/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Helemaal mee eens. Zou zo maar kunnen dat in een prettige omgeving, en met schone lei, hij zich zo maar weer naar het niveau van paar jaar geleden keept.
+1/-0

4 weken geleden
Wat lopen er een hoop oud PSV spelers bij Besiktas zeg. Zoet had een paar jaar geleden op zijn hoogtepunt moeten gaan denk ik. Prima keeper voor PSV tot het vorig jaar mis ging met de vorm. Wat dat betreft een vreemd seizoen.
+1/-0

4 weken geleden
Zoet zal toch ook wel hebben gezien wat er deze week tussen de Turkse en Griekse grens gebeurd is ? Ik zou naar een ander land gaan als ik hem was.
+1/-1

PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

absurd achterkamertjes adf antonh belasting cafepraat cbs compenseren corona coronavirus daklozen dossier down eredivisie flitsphirips geloofwaardig gemeenschapsgeld gerbrands knvb nederland onchristelijk overheid overmars sir tinus under uswilly vhtlsaw youtu zak