Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV denkt aan Roger Schmidt als nieuwe trainer'

11 maart 2020 09:30 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV denkt aan Roger Schmidt als nieuwe trainer"; image source: Pro Shots

PSV denkt aan de komst van Roger Schmidt als nieuwe hoofdtrainer. Volgens het Eindhovens Dagblad meldt een bron rond de club dat hij 'op zeker' in beeld is. Vanuit PSV wil echter geen enkele leidinggevende nog iets zeggen over de komst van een nieuwe trainer. "De gespreksverslagen zitten voorlopig alleen in de koffers van Toon en John", aldus een functionaris van de club. "En daar blijven ze nog even. Ik weet het niet en velen met mij denk ik ook niet."

Als trainer maakte Schmidt vooral furore bij het Oostenrijkse Red Bull Salzburg waarmee hij zowel kampioen werd als de Oostenrijkse beker won. In Nederland baarde hij vooral opzien met hoe zijn ploeg in 2014 twee keer Ajax vernederde in de Europa League. Na Salzburg was de Duitser trainer bij Bayer Leverkusen en het Chinese Beijing Guoan. In China werd hij afgelopen zomer ontslagen. Een jaar eerder won hij daar nog de beker.

Vorige week zag Schmidt nog af van een baan als trainer van Fenerbahçe. Volgens Turkse media wil hij in de Bundesliga aan de slag. In de PSV Podcast van deze week werd de naam van Schmidt ook al genoemd als opvolger van Ernest Faber.

Meer op ED.nl




Tags

schmidt roger salzburg baan baarde bayer beijing bundesliga china faber fenerbahce functionaris furore gespreksverslagen guoan koffers leidinggevende leverkusen nederland opzien podcast vernederde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Dus PSV gaat in de Bundesliga spelen? Zo ja, in Oostenrijk of in Nederland?

Ik krijg overigens een pushbericht van Fox dat het al rond is!!!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Dit zegt gewoon heel veel over de Turkse media en media in het algemeen. Oftewel suggesties als feiten presenteren....
+2/-0

El Frikandel (geschorst)
4 jaar geleden
Opvolger van Ernest Faber... dat haalt de nieuwswaarde wel onderuit zeg.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage