Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Podcast: Het geheim van Herr Schmidt

11 maart 2020 23:38 - PSV Podcast




Tags

herr podcast schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik vind het knap van Gerbrands en De Jong dat ze deze trainer naar PSV hebben kunnen halen. Ik denk dat zijn uitstraling positief is om Malen en Ihattaren in Ehv te houden, en PSV als club weer status te gaan geven.
Ik vraag me wel af hoe groot de verbouwing van de verdediging en het middenveld moet gaan worden. Als je zo ver van je doel druk wilt gaan zetten, dan spelen de verdedigers met enorm veel ruimte in hun rug. Dan is het hebben van zeer snelle verdedigers een must ! Anders schiet de tegenstander de bal gewoon achter de verdediging en rennen ze zo op het doel af.
Als Dumfries vertrekt hebben we geen snelle verdedigers meer. Ik hoop dat Schmidt zeer goede kontakten heeft en een grote bijdrage aan het halen van spelers kan leveren.
+1/-0

4 jaar geleden
Hij houdt ervan om een ploeg als Ajax 90 minuten onder druk te zeggen - af te jagen zoals hij dit zelf noemt.
Dat klinkt niet verkeerd.
+1/-0

4 jaar geleden
We moeten eerst maar kijken hoe het volgend jaar loopt met deze trainer. Maar mijn eerste gevoel is positief. Althans ik denk dat het de juiste keus is voor PSV.
+1/-0

4 jaar geleden
Ben zeer benieuwd hoe dit gaat uitpakken volgend seizoen. Ik heb er wel hoge verwachtingen van, maar het staat of valt natuurlijk met de kwaliteit van de spelersgroep en hoe ze het tactische plan van Schmidt gaan oppakken en uitvoeren.
@Mark Versteden: Preuben Münster?!? Haha, dat is geen b, maar een Ringel-S (dubbele s)!
+3/-0

 
4 jaar geleden
Gestatten, mein Name ist Cox... dat is lang geleden - maar wie weet is dit het geheim?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage