Transparent
Inloggen
Sluiten

Hoe PSV'ers omgaan met Corona

22 maart 2020 12:04 - PSV Forums
Foto: Pro Shots

Hoe PSV"ers omgaan met Corona; image source: Pro Shots

Nu de Eredivisie is stilgelegd en zelfs de spelers niet meer mogen trainen op de Herdgang, is er rondom het voetbal zelf weinig te melden. PSV brengt op haar website een kort interview met verdediger Nick Viergever. Net als vele andere Nederlanders brengt hij veel tijd door met zijn kinderen en improviseert hij om de dingen gedaan te krijgen.

PSV-fans hebben op het PSV Forum een discussie over hoe te handelen en ook de reacties van de diverse politieke partijen op de crisis.

Oud-trainer Mark van Bommel roept ondertussen op Twitter iedereen op om de adviezen van het RIVM op te volgen, afstand te houden van je medemens en thuis te blijven als het kan.

Meer op PSV Forums


Discussieer mee op de forums


Tags

corona bommel eredivisie herdgang kinderen medemens nederlanders rivm viergever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.

PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.581 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

antonh cbs corona coronavirus down fittest griepgolf horeca inziens knvb kwetsbare lockdown maatschappij mensenleven nederland nikiforov omvallen ouderen overgewicht overheid overmars risicogroep rivm sir skipper tinus under vhtlsaw vrijgeven zorg