Transparent
Inloggen
Sluiten

Toon Gerbrands bevestigt advies aan KNVB: 'Voetbal heeft geen prioriteit meer nu'

2 april 2020 18:17 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Toon Gerbrands bevestigt advies aan KNVB: "Voetbal heeft geen prioriteit meer nu"; image source: Pro Shots

Algemeen directeur Toon Gerbrands bevestigt tegenover het Eindhovens Dagblad dat PSV de KNVB heeft geadviseerd om te stoppen met het huidige Eredivisie-seizoen. "Voetbal heeft geen prioriteit meer nu", aldus Gerbrands. "Ten eerste willen we dit omwille van de volksgezondheid. Dat is het allerbelangrijkste. Wij zitten in de regio die het hardste is getroffen. Bijna iedereen kent wel iemand die ziek is, ziek is geweest of overleden is. Daarnaast zijn we van mening dat doorspelen in de zomer niet haalbaar is."

Meer op ED.nl




Tags

gerbrands knvb doorspelen eredivisie hardste volksgezondheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
He Toontje, het besturen van PSV is je kerntaak. Vooralsnog zijn er al weer een paar voorbijgangers benoemd voor komend seizoen. Maak niet weer de bekende fout en zorg voor stabiliteit voor de langere termijn! Een paar Duitsers hartstikke leuk maar daar horen zwaargewichten omheen met clubliefde hoog in het vaandel. Genoeg aangekloot de afgelopen jaren Toontje. Het is 1 voor 12.
+3/-6

4 jaar geleden
Zorg dat je spelers fit zijn en ga gewoon weer voetballen als het realistisch gezien mogelijk is. Net zoals iedereen weer aan het werk wil geldt dat hopelijk ook voor de heren voetballers. Als er een EK is kan er ook in de zomer gevoetbald worden dus nu ook.
+3/-3

4 jaar geleden
In een maand tijd kan een hoop veranderen. Wanneer gaat ie eens leren niet met de waan vd dag mee te waaien. En wie gaat dan de CL en Europa in Toon. Stoppen is 1, maar kom dan ook met de consequenties die dat oplevert. Of wil je CL tickets zomaar aan AZ en Ajax schenken.
+2/-1

4 jaar geleden
Zo moeilijk is het toch ook allemaal niet:
Als je 30 juni klaar wilt zijn en er zijn nog 8 of 9 wedstrijden te spelen, dan begin je op 6 juni (als je tussen elke wedstrijd 2 rustdagen wilt hebben) of zelfs nog later (met minder dan 2 rustdagen tussen de wedstrijden). Teams moeten opgetraind zijn, geef ze daarvoor 2 weken, dan moeten ze in de laatste week van mei weer aan de gang zijn. Of er publiek aanwezig is, is nu ff niet relevant. Kan het wel dan is het mooi, kan het niet, dan is het jammer.
Dit moet altiid passen, want ik kan me niet voorstellen dat we tot voorbij eind mei nog in deze grootschalige lockdown zitten.
+1/-2

4 jaar geleden
Applaus, hier doet Toon het gewoon goed.
+1/-0

4 jaar geleden
Deze maand zullen we zien dat Corona in Brabant een stuk minder wordt, we kijken nu naar voetbal van 10 jaar geleden.
+1/-2

4 jaar geleden
"Pas als het medisch verantwoord is en de overheid het volledig ondersteunt, is er onder medisch toezicht een herstart mogelijk" had ie moeten zeggen i.p.v. nu al Ajax te matsen en de supporters te kort te doen. Het EK valt nota bene weg.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Denk dat PSV in mei weer kan gaan voetballen, met het mooie weer zakt Corona snel weg. Let maar op... in Brabant zie je nu een snelle afname en de andere provincies volgen een of twee weken later.
+1/-1

 
Alles ligt tot tenminste 1 juni stil, maar jij denkt dat het in mei alweer verder gaat? :D
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ricardo... voorzichtig worden enkele dingen na 28 april versoepeld - dit moet ook vanwege de vastzittende economie. Vervolgens zal blijken dat Corona snel berg afwaarts gaat zodat we na Moederdag weer kunnen voetballen.
+1/-2

 
Welk gedeelte van 'tenminste tot 1 juni is er geen betaald voetbal mogelijk' heb jij niet begrepen?
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
Het is wel mogelijk om voor 1 juni weer te gaan voetballen... ik verwacht dat vanaf 28 april het beleid wordt versoepeld.
In sommige landen zie je al een versoepeling - het gaat nu snel de goede kant op.
+1/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage