Transparent
Inloggen
Sluiten

'Keeperstrainer Jelle ten Rouwelaar in belangstelling van PSV'

21 april 2020 09:07 - BN De Stem
Foto: Pro Shots

"Keeperstrainer Jelle ten Rouwelaar in belangstelling van PSV"; image source: Pro Shots

Volgens BN De Stem heeft PSV belangstelling getoond voor Jelle ten Rouwelaar. De oud-doelman is sinds vier seizoenen de keeperstrainer van NAC Breda en heeft intern bij de Bredanaars laten weten dat onder meer PSV intesse heeft. Ten Rouwelaar wil vertrekken bij de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Technisch directeur Tom Van Den Abbeele heeft bevestigd dat FC Groningen en Anderlecht zich al bij de club hebben gemeld om de keeperstrainer over te nemen.

Als speler stond Ten Rouwelaar ook al vier seizoenen onder contract bij PSV, maar het grootste gedeelte van die periode werd hij verhuurd aan andere clubs. Uiteindelijk kwam hij wel tot drie officiële wedstrijden voor PSV, waaronder in de Champions League tegen Auxerre.

Meer op BN De Stem




Tags

rouwelaar abbeele anderlecht auxerre bredanaars groningen intesse nac tom

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
3 jaar geleden
Ik zit ook niet op die vervelende vent en matige ex-keeper te wachten. PSV heeft die fout al 1x begaan, laat het daar maar bij blijven.
+1/-0

3 jaar geleden
Wat moet Gomes nog meer doen om eindelijk weer een functie (keeperstrainer) bij PSV te kunnen worden? Heeft al zovaak aangegeven dat hij dolgraag naar PSV wilt terugkomen 😔😔
+6/-1

 
3 jaar geleden
Dat Gomes een clubheld is, betekent natuurlijk niet dat hij op dit moment al een geschikte keeperstrainer is. Je moet wel iemand op die plek hebben zitten met ervaring en kunde. Wie weet kan Gomes eerst in een andere rol instappen en zo doorgroeien. Hij is net pas klaar met zijn carriere.
+2/-1

 
Op basis waarvan zou hij een goede keeperstrainer zijn?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Gomes heeft zelf gezegd dat hij zichzelf niet als trainer ziet.
+1/-0

 
In mijn optiek worden goede keepers niet makkelijk een goede keeperstrainer, die hebben over het algemeen een tik die je een ander niet kan overbrengen.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Bizar idee. De allerslechtste PSV keeper ever keeperstrainer ? ?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje