Transparent
Inloggen
Sluiten

'KNVB volgt UEFA, PSV komend seizoen in Europa League'

24 april 2020 17:30 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"KNVB volgt UEFA, PSV komend seizoen in Europa League"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat de KNVB de richtlijnen van de UEFA voor het verdelen van de Europese tickets. Voor PSV betekent dit dat komend seizoen het Europese avontuur in de derde voorronde van de Europa League zal gaan beginnen. Ajax en AZ komen uit in de Champions League, terwijl Feyenoord in de groepsfase van de Europa League zal beginnen. Nummer vijf Willem II begint in de tweede voorronde van de Europa League.

Meer op VI.nl




Tags

knvb uefa voorronde feyenoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Dus onderin geen conclusies aan de huidige stand en bovenin wel? Vanaf het amateurvoetbal tot de top 5 eredivisie alles nietig verklaard en daarna wordt de huidige stand gehanteerd. Gerbrands laat je ballen zien. Wees 's zakelijk nu.
+3/-0

reactie verwijderd

3 jaar geleden
Meer hebben we na dit seizoen niet verdient dus het zou juist chique zijn om dit gewoon te accepteren. Laten we maar tevreden zijn dat er geen kampioen benoemd wordt want dat waren ze daar wel geworden, hoeven we dat tenminste niet te zien.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Kans zat er zeker in, maar met de flow waar ze in zaten had AZ ook zomaar aan het langste eind kunnen trekken.

Verder volledig eens met het feit dat ons PSV niet meer verdient dan dit.
+2/-1

3 jaar geleden
Gefeliciteerd met het behalen van Europees voetbal. Het heeft er lange tijd niet naar uit gezien. Hopelijk volgend jaar met een echte trainer weer een leuk voetballend PSV. Nu weer over naar echt belangrijke zaken. Corona verslaan!!
+3/-0

3 jaar geleden
Is niet anders ,hopelijk een beter elftal en wat veder komen in de Europa League en daar toch nog wat geld verdienen...
+3/-0

3 jaar geleden
Wordt weer ouderwets genieten op donderdagavond 21.05u. Bah bah.
+1/-1

 
3 jaar geleden
We hebben de puntjes heel hard nodig als straks 2015 wegvalt in de ranking. We zitten al in een vrije val. El met wat voorrondes moet daarvoor zorgen. Met een beetje mazzel kom je na de winter nog 1a2 rondes verder. Lijkt mij wel eens leuk weer.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dan zal er toch echt wat met de huidige selectie moeten gebeuren.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ja, ze moeten eens naar hun kunnen gaan presteren en daar is een goede organisatie en structuur voor nodig. Grote transfers zullen wel wat lastiger gaan worden vrees ik.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Vind jij deze selectie zo geweldig? Gebrek aan scorend vermogen en creativiteit en een as die tekort komt.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Als je kijkt wat een toch wel beperkte trainer als Faber weet te presteren met deze groep denk ik dat er op nationaal niveau voldoende is om bovenin mee te doen. Ik heb hele hoge verwachtingen van de nieuwe trainer. Onder Cocu en van Bommel is elke vorm van tactiek en positiespel bij PSV verdwenen en zien we een slap onsamenhangend zooitje dat volledig afhankelijk is van individuele ingevingen. Als er een collectief wordt gebouwd en een herkenbare speelstijl komt scheelt dat al 200%. Hopelijk kunnen we op het middenveld nog wel een speler type Peirrero halen, zodat we meer dreiging en scorend vermogen krijgen en zeker geen twee controleurs zonder voetballend en scorend vermogen.
+1/-0

Kunnen we de zuurpruimen niet op de transferlijst plaatsen.
+2/-0

3 jaar geleden
Psv de grote winnaar door de KNVB. Hoeven geen playoffs meer te spelen. Had er anders een hard hoofd in gehad.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage