Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV hervat maandag weer de training

3 mei 2020 20:45 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV hervat maandag weer de training; image source: Pro Shots

De selecties van PSV en Jong PSV zullen maandag de training weer hervatten. Dat meldt de club via de officiële website. Dit zal gebeuren met inachtneming van alle geldende regels en protocollen voor de topsport, zodat de spelers in kleine groepjes aan de slag gaan. Dit gebeurt verspreid over de dag. De selecties zullen tot 16 juni achter gesloten deuren trainen, waarbij de eerste twee weken vooral in het teken van fitheidstesten zullen staan.

Na de zomervakantie zal op 20 juli de eerste training weer plaats vinden. Vanaf dan zal de A-selectie onder leiding staan van Roger Schmidt en zijn technische staf. Tot de zomervakantie zal Ernest Faber de training nog leiden.

Meer op PSV.nl




Tags

zomervakantie faber fitheidstesten geldende groepjes inachtneming jong roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Waar is die nitwit van een burgemeester die riep dat er voor juni absoluut niet getraind mocht worden, en dat ie dat persoonlijk tegen zou houden? Praatjesmaker.

Heel Europa gaat zoals voorspelt gewoon weer voetballen zonder publiek en rond die competitie netjes af. Behalve NL natuurlijk. Met dank aan simpele types als Rutte en Jorritsma. Totaal geen eigen visie. Eerst veel te laat het gevaar onderkennen en indammen, vervolgens geen idee hebben hoe je met maatwerk en goed beleid weer uit deze ellende komt.
+2/-3

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Precies! Maar de overgrote meerderheid op deze site was ook woedend op de KNVB toen zij met een plan kwamen om alsnog uit te spelen. En ze vonden de burgemeester allemaal het orakel die een standpunt innam. Terwijl juist de KNVB meteen gezegd had dat het plan alleen maar door zou gaan wanneer de maatregelen van de regering het toe zouden staan.

En nu trainen we weer en de Bundesliga gaat nota bene op 15 mei weer van start, naar alle waarschijnlijkheid. De stemmingmakerij is wat in Nederland de klok slaat. De mensen worden bang gemaakt met berichten als "Hoogste aantal opnamen patiënten met coronaverschijnselen in Brabantse ziekenhuizen sinds 1,5 week" zoals is te lezen op BD.nl. Maar dat er een dag eerder (gisteren) het laagste aantal nieuwe opnames was in brabant sinds 8 maart is dan weer helemaal niks over te lezen op BD.nl.

In tijden van crisis volgt (bijna) heel Nederland slaafs hun leider omdat ze niet meer in staat zijn om logisch en rationeel na te denken.
+2/-3

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ze lopen hier idd heel makkelijk achter een schreeuwer aan.
Er is wat afgeblunderd de afgelopen maanden. Eerst de boel weglachen en bagataliseren (olv het falende RIVM) toen het nog te voorkomen was, en ook nog alles aan beschermingsmateriaal verkopen aan China, terwijl je het zelf nodig hebt.

En nu zitten we in een eindfase en is de schaarste nog steeds zo ernstig dat dit land niet open kan zoals andere landen, omdat je niet de mondkapjes hebt voor je eigen volk. Heel Europa gaat bijna open met slechts een mondkapjes eis. Nogmaals, totaal geen visie in Den Haag.
+1/-1

 
Hoe hard schreeuwt jij met heel Europa mee als het straks weer gruwelijk mis gaat?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Definieer 'weer gruwelijk mis gaat'. In concrete cijfers.
+1/-0

 
Heeft naar mijn mening geen enkele zin bij jou bro, jou mening is schijnbaar onschendbaar.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Volgens mij had Jorritsma het over geen wedstrijden met publiek spelen op of direct na 1 juni. Hij heeft het niet over trainingen gehad. Jorritsman is geen nitwit en heeft hij ook nog eens zijn zin gekregen. Je bent abuis.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Je weet niet eens wat Jorritsma allemaal uitgekraamd heeft. Net zo onwetend als die dokus uit het stadhuis.

https://www.telegraaf.nl/sport/455050759/burgemeester-van-eindhoven-wat-de-knvb-ook-wil-het-gebeurt-nietlink
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje