Transparent
Inloggen
Sluiten

'Érick Gutiérrez legt interesse Chivas naast zich neer en wil bij PSV voor nieuwe kans gaan'

19 mei 2020 20:04 - Marca Claro
Foto: Pro Shots

"Érick Gutiérrez legt interesse Chivas naast zich neer en wil bij PSV voor nieuwe kans gaan"; image source: Pro Shots

Volgens het Mexicaanse Marca Claro heeft Érick Gutiérrez interesse van Chivas naast zich neergelegd. De Mexicaanse topclub wilde de middenvelder graag overnemen van PSV, maar Gutiérrez wil in Eindhoven blijven. De international van Mexico wil onder Roger Schmidt vol voor zijn kansen bij PSV gaan nu iedereen onder een nieuwe trainer opnieuw moet beginnen.

Meer op Marca Claro




Discussieer mee op de forums


Tags

gutierrez chivas claro marca mexico roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Kom op manneke, niet zo bescheiden als een skaw vuggelke over het veld lopen.
+5/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Tja deze jongen kan veel meer, maar werd natuurlijk altijd op de verkeerde plek gezet door van Bommel. Als je hem ziet bij Mexico of PSV wat een verschil. Succes Guti.
+9/-1

 
3 jaar geleden
Helemaal met je eens. Herinner je die beelden dat hij bijna staat te janken achter herr Flick van Bommel. Triest. Beetje zelfvertrouwen opbouwen en dan kunnen we er toch best nog plezier van hebben.
+5/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ben benieuwd of Schmidt een rol voor hem ziet weggelegd, ik twijfel er eerlijk gezegd aan. Zou me niet verbazen als hij toch vertrekt. PSV kan het geld goed gebruiken en een heel grote salarispost, voor een speler die geen enkel moment heeft aangetoond het waar te kunnen maken hier bij PSV, missen als kiespijn in deze financiële ellende.
+2/-4

 
3 jaar geleden
Inderdaad, voor PSV zou het niet verkeerd zijn wanneer hij vertrekt. Daarnaast mist hij gewoon het vuur dat nodig is voor het Fullgas Fussball van Schmidt, dat hij dat zelf niet inziet is hem wel aan te rekenen...
+1/-0

 
3 jaar geleden
@Yassera: over dat missen van het vuur: wie heeft dat vuur volgens jou wel in deze selectie?
+3/-0

 
3 jaar geleden
@Tony, Thomas, Dumfries, Romero, Hendrix, Sadilek, Doan. Allemaal mannen die i.i.g. gas geven (of het altijd goed gaat is iets anders).
+1/-0

Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Hij kan beter eieren voor z’n geld kiezen.... bij deze nieuwe trainer gaat dit hem denk ik niet worden, ivm veel loopwerk en tactisch gediciplineerd spelen! Ik zeg niet dat hij technisch te kort komt, dat niet, maar de bovenste 2 facetten, zit niet in Guti z’n spel..... met andere woorden: past niet in het systeem, daar zijn een Thomas en eventueel een fitte v. Ginkel toch iets anders in! Dus Erick.... ik kan het verkeerd hebben, maar ik geloof dat jij gelukkiger word in mexico bij een mooie club!
+2/-1

 
3 jaar geleden
Helemaal mee eens. Guti is nou eenmaal geen gedisciplineerd werkpaard en dan ben je bij Roger denk ik op het verkeerde adres.
+1/-0

Iedereen is het ermee eens dat Guti kan voetballen dus zou het niets vreemds zijn als hij onder deze trainer een nieuwe kans krijgt, ook bij fulgass heb je remmers/controleurs nodig die een spel kunnen vertragen en heropenen, en dat lijkt mij een mooie nieuwe kans voor deze jongen, hij heeft waarschijnlijk vertrouwen nodig.
+2/-0

3 jaar geleden
Vind hem niet goed genoeg voor PSV. Zit wel meer drang naar voren in vergelijking met Hendrix en Pablo maar Guti maakt ook veel cruciale fouten. Levert vaak de bal in op de as van het veld. Ligt dan op de grond, waardoor hij er zelf ook niet meer achteraan kan gaan. Dit komt omdat zijn handelingssnelheid behoorlijk traag is in mijn ogen. Weet vaak niet wat er achter hem gebeurd voordat hij de bal heeft. Hij is tevens niet de snelste en fysiek is die ook best zwak voor de positie waarin hij speelt. Zijn crosspasses zijn wel heerlijk, alleen gebruijkt hij die te weinig. Mischien dat hij het op een andere positie beter zou doen en ik gun het hem wel, maar voor nu zeg ik dat hij niet het niveau heeft waarop PSV moet streven. Ben ook geen fan Jorit en Pable. We hebben echt een stofzuiger nodig. Een type Kante en daarnaast iemand die een bal vooruit durft te spelen richting Ihattaren. Dat is voor Iha ook makkelijker voetballen en zul je vaker van zijn steekpasses kunnen genieten. Sws is dit ideaal als je een bewegelijke spits als Malen hebt
+3/-0

 
3 jaar geleden
Dus hij werd op de verkeerde positie gebruikt.
MvB heeft hem mentaal kapot gemaakt door hem als verdedigende middenvelder op te stellen, terwijl het verdedigende aspect van een verdedigende Guti niet ligt.
Zijn 1e wedstrijd daar werd Guti goed gebruikt en leverde meteen een assist en een goal op.
+2/-0

3 jaar geleden
Ook al lijkt Bruma wel ,,ze willen niet weg te mooi bij PSV....
+2/-3

3 jaar geleden
Goede instelling, hij heeft echt wel kwaliteiten, als je hem goed gebruikt. Ik geloof in hem.
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage