Transparent
Inloggen
Sluiten

Jeffrey Bruma: 'PSV is altijd een heel mooie optie'

23 mei 2020 09:02 - PSV TV
Foto: Pro Shots

Jeffrey Bruma: "PSV is altijd een heel mooie optie"; image source: Pro Shots

Jeffrey Bruma hoopt ooit terug te kunnen keren als voetballer bij PSV. Dat geeft de verdediger aan in gesprek met PSV TV. "Als die kant weer ooit voorbij komt en alle partijen kunnen daarbij iets bereiken, is het zeker een heel mooie optie. Daar zal ik dan zeker over gaan nadenken", aldus Bruma. "Ik ben nu 28 en heb bij Wolfsburg nog een contract voor een jaar. We moeten nu even kijken wat er gaat gebeuren. Vooral met die coronacrisis en of clubs het durven om spelers aan te trekken."

De verdediger gaat verder: "Als een club zich meldt, is het altijd leuk om te kijken of dat past in mijn plaatje en eventueel doorgezet kan worden. PSV is altijd een heel mooie optie. Of dat nu is of over een aantal jaar. We moeten maar kijken wanneer dat het beste past. Maar het is zeker een optie waar ik al vaak over heb nagedacht."

Bruma speelde eerder al drie seizoenen in Eindhoven. "Vooral de Champions League avonden sprongen er bovenuit. Die hele ambiance en sfeer was fantastisch", zo geeft hij aan. "Ook de twee kampioenschappen spreken voor zich. De eerste met ruime voorsprong en kampioenschap twee was heel onverwachts. Dat had ik nog nooit meegemaakt en de rest van het team natuurlijk ook niet. Het was echt fantastisch om zo iets mee te maken op de laatste speeldag. Dat was echt iets ongekends. Die eerste was echt een verlossing na zoveel jaren weer kampioen, terwijl die tweede echt heel onverwachts was."




Discussieer mee op de forums


Tags

bruma jeffrey coronacrisis doorgezet kampioenschappen ongekends speeldag sprongen verlossing wolfsburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Ik hoop dat Brum brum Bruma het licht ziet, maar ongeacht positie, de ene Bruma is de andere niet, Jef zou een versterking zijn, veel beter hebben wij na hem niet gehad.
+2/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Het shirt is er al ! Ik zeg doen.
+3/-1

3 jaar geleden
Zelfs een modale voetballer als Bruma verdient in Duitsland een keer of 2-3x het hoogste salaris wat PSV uitbetaald. Ik las zelfs dat hij €4m bruto zou verdienen. Met alle respect maar ik vind niet dat een dergelijke jongen tzt de best betaalde PSV’er zou moeten worden. Leid eens zelf wat verdedigers op.
+3/-0

 
Ik ben het eens over de salaris en het zelf opleiden, maar die worden altijd na een paar foutjes opgebonjourt, dus vandaar dat ik persoonlijk Bruma zou verwelkomen, van hem weten we ondertussen dat hij een volwassen kracht is, en de salaris weten we ondertussen ook dat hij bij ons niet eens mag verwachten , maar als je ziet wat de andere Bruma aan zakken vol euro's mee krijgt zou die best plaats mogen maken, tenzij hij in de toekomst zijn eigen waar weet te gaan maken, en ik bedoel ongeacht de positie waar de brommer speelt, want daar hebben we zeker vervanger in huis voor.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Bruma heeft met Moreno naast zich best aardig gespeeld, maar ik heb altijd Moreno de sturende speler in het centrum gevonden.
Ik vind Bruma geen speler die PSV echt naar een hoger niveau kan tillen, wel goed mee zou kunnen voetballen.
Nu ze in Duitsland wel doorgaan met voetballen zal het salaris te hoog voor een overstap naar PSV zijn. Hij is geen Guardado.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Met Rekik ging het ook goed.
Dit is nu een speler, die net te zwak is voor de topcompetities en net te groot voor de Eredivisie.

Indien mogelijk -> halen!
+3/-0

 
3 jaar geleden
Met reik kregen we er ook eens 6 om de oren in een thuiswedstrijd
+1/-0

 
Ik ga er niet van uit dat het gaat gebeuren, maar ik bedoel kwa kwaliteiten zou het een aanwinst zijn.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik zie dat een PSV-twitteraar nu scout bij PSV is geworden. Ik ben benieuwd wie van dit netwerk ook een baan bij PSV krijgt aangeboden. Philipske misschien ?
+1/-0

3 jaar geleden
Altijd welkom maar wel voor een ander loon !!!
+3/-0

3 jaar geleden
Yep , wisselen. Mooi geweest Jeffrey . Het ga je goed en blijf gezond.
+1/-0

3 jaar geleden
Dat zou echt een verbetering zijn... Graag!
+2/-1

reactie verwijderd

Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Nou zit ik vanmiddag te kijken naar mainz-Leipzig..... maar Bruma vind ik momenteel heeeeel zwak spelen! Dit is niet de Bruma die ik ken van PSV z’n tijd! Mijn God wat armoedig😱🥴🤔
+3/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ongelofelijk wat slecht, werd aan alle kanten voorbij gelopen en werd in de rust terecht gewisseld. Daar moet PSV geen geld aan uitgeven.Geloof ook niet dat schmidtje geïnteresseerd is in hem.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik kan je laatste post niet rijmen met wat je 2 dagen geleden postte. Serveer je hem nu op basis van 1 potje tegen de ultieme counterploeg af? Hoe verklaar je dit?
+2/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Ik ben hem na PSV uit het oog verloren maar wat ik vandaag zag daar schrok ik van. Maar in zijn PSV tijd was het een hele andere speler met ook een goede speler langs hem. Denk dat zijn salaris ook aan de hoge kant is.
+1/-1

 
Simpel te verklaren Tony: Mijn eerdere post was gebaseerd op het verleden en mijn tweede op het heden, en van afserveren is geen sprake bij mijn bekentenis dat simpelweg luid dat ik me dan vergist zou hebben, dat mag toch?
+1/-0

 
Okee misverstand, maar dan heb ik mijn eigen stiekem wel wat duidelijker gemaakt;-)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Bruma is een speler die de steun van een goede speler naast hem moet hebben. Zie mijn post hierboven van twee dagen geleden. Zonder steun komen al zijn zwakke punten naar voren.
+1/-0

 
Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Maar dat gaat ook niet lukken met viergever naast hem.... glad ijs....ik hoop iig deze zomer op Ginkeltje en Rodiquez, dat zijn in mijn ogen iig meerwaardes!
+2/-0

3 jaar geleden
Mensen reageren vanwege zij kwaliteiten in zijn tijd hier, maar vergeten dat hij na 8 maanden blessureleed dat niveau nooit meer gehaald heeft en zelfs bij Mainz op de bank terecht kwam en geen wedstrijd speelde.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage