Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Afscheid van Ibrahim Afellay: "PSV zit in mijn hart"

27 mei 2020 19:12 - PSV TV




Tags

afellay

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Heel spijtig dat hij het voetballend niet heeft kunnen laten. We hadden deze clubman een waardiger afscheid gegund. Hopelijk volgt er nog een mooie club voor Ibi en zien we hem in de toekomst terug bij PSV.
+1/-0

3 jaar geleden
Was destijds een parel van de jeugdopleiding en maakte het volledig waar in PSV1, en toonde daarmee aan dat er veel potentie in de PSV-opleiding was. Veroverde de CL na een beslissende voorzet in de halve finale op Messi, en had nog veel meer kunnen winnen als die klote-blessure er niet tussen was gekomen. Speelde ook geweldige wedstrijden op het middenveld tussen 2010 en 2012 voor Oranje. Kortom een speler die ook een Europese topper was. Het ga hem goed, wellicht zien we hem terug op de Herdgang als trainer.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Hij geeft zelf ook aan graag bij PSV iets te willen gaan doen, dus hij zal t.z.t. vast wel een jeugdtrainer bij PSV gaan worden.
+1/-0

Zal hem aan niks gaan ontbreken, ff twee jaartjes bij beunen en met pensioen gaan beetje geluk met de gezondheid en familie omstandigheden en succes verder.
+1/-0

3 jaar geleden
Kijk, dit is nou n voorbeeld, hoe PSV met de huidige klote corona tijd situatie creatief kan omgaan: schotel hem nu alvast n plek in de jeugd opleiding voor.
Wellicht kan hij niet meer n contract krijgen en dan heb je Ibi iig bij PSV gehouden...
Goud waard voor de Marokkaanse jongens in de opleiding!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje