Transparent
Inloggen
Sluiten

Stijn Schaars komend seizoen assistent van PSV onder 17

29 mei 2020 16:49 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Stijn Schaars komend seizoen assistent van PSV onder 17; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt PSV dat Stijn Schaars wordt toegevoegd aan de trainersstraf binnen de jeugdopleiding van de club. Schaars zal de assistent-trainer worden van Adil Ramzi bij PSV onder 17. Afgelopen seizoen liep de voormalig middenvelder als stagiair al rond op PSV Campus De Herdgang en hij heeft nu een contract voor twee seizoenen getekend. "Het afgelopen seizoen heb ik al vier dagen per week mijn ervaring kunnen overdragen en bij verschillende teams mee kunnen kijken. Ik kijk er naar uit om vanaf volgend seizoen volwaardig deel uit te gaan maken van de jeugdopleiding van PSV", aldus Schaars.

Meer op PSV.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

stijn herdgang overdragen ramzi stagiair trainersstraf volwaardig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Ik verwacht dat Stijn een goede trainer word, dat zegt mijn gevoel, juiste mentaliteit en spirit, met ook nog veel voetbalintelligentie! Hij kan zomaar in de toekomst trainer worden van ons PSV, kijk ik iig dan niet raar van op! Met een jaar of 4-5?
+3/-1

 
Ergens mee eens, maar hoeveel x spelers wordt dat niet toegeschreven? Het blijft koffiedik kijken, Ik bedoel nu komt herr Schmidt , Ruud ligt op de loer en zo meer dus een tijdsbestek zeker niet eraan hangen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Er wordt inderdaad vaak aan spelers toegeschreven dat ze een goede trainer kunnen worden. Maar een spits die trainer gaat worden is heel iets anders van een sturende middenvelder die trainer gaat worden. Een spits (bv Van Basten) is heel zijn voetbal-leven op het maken van doelpunten gericht, terwijl een sturende middenvelder al heel zijn voetbal-leven met het gehele team bezig is.
Van Bommel had, zonder de uitglijder van Schwaab, in zijn eerste jaar al kampioen kunnen worden en dan was zijn loopbaan vast ook anders gelopen.
Ik denk ook dat Stijn het goed zal gaan doen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat belooft niet veel goeds voor PSV 1. De volgende trainer is namelijk een spits.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Heel goede zaak . Stijn was een gedreven speler en bovendien een fantastisch mens die heel wat kennis en ervaring over kan brengen . Top . Succes Stijn.
+3/-0

3 jaar geleden
Goede zaak. Dit soort persoonlijkheden zijn Schaars
+2/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage