Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vélez Sarsfield wilde Maximiliano Romero nog een jaar huren'

2 juni 2020 08:41 - TyC Sports
Foto: Pro Shots

"Vélez Sarsfield wilde Maximiliano Romero nog een jaar huren"; image source: Pro Shots

Volgens het Argentijnse TyC Sports heeft Vélez Sarsfield geprobeerd om Maximiliano Romero nog een jaar te huren van PSV. Waar de spits afgelopen seizoen gratis kon worden geleend, wilde PSV nu 1 miljoen euro hebben. Een bedrag dat Vélez niet kan betalen. Romero zal nu weer terugkeren naar PSV, waar hij een nieuwe kans zal krijgen.

Meer op TyC Sports




Tags

romero velez maximiliano sarsfield geleend tyc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Voor niets gaat de zon op. Genoeg gedaan nu om Romero te laten 'rijpen'. Vol aan de bak hier en scoren met die hap!
+3/-0

3 jaar geleden
Dat zou wel lekker zijn hè. Als wij spelers die we verkopen voor 10 miljoen nog 2 jaar gratis kunnen huren van de aankopende partij! Maar even serieus, een beetje zorgen baart mij dit wel. PSV is blijkbaar bereid om hem voor 1 miljoen te verhuren. Dat geeft in mijn ogen aan dat PSV op de korte termijn niet al te veel verwachtingen van hem heeft.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Jammer inderdaad. Ik verwacht dat juist hij, met de power in zijn spel, iets toe kan voegen aan het nieuwe PSV.
+2/-0

3 jaar geleden
4 doelpunten in de laatse 4 competitiewedstrijden van Velez. De nummer 3 van Argentinië. 21 jaar oud. Ik denk dat dit een prachtig moment is om het eens op de Europese velden te proberen. Ik hoop het! Zo snel mogelijk laten mee trainen, zorgen dat hij topfit aan het seizoen begint en hem serieus de kans geven.
+8/-0

 
Dit is een reactie wat we iets aan hebben, positieve info.
+3/-1

 
3 jaar geleden
"4 doelpunten in de laatse 4 competitiewedstrijden van Velez"
En de rest van het seizoen geen pepernoot geraakt.

(sorry Por)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Haha, tja, dat kan best zijn. Al heeft hij niet voor niks 22 vd 23 comp wedstrijden gespeeld lijkt me. Hij zal misschien nog geen nieuwe Ronaldo zijn. Feit is dat hij zich dit jaar behoorlijk staande heeft gehouden. Veel minuten heeft gemaakt. En met vertrouwen en vorm de corona break is ingegaan. Dat zijn wel ff paar belangrijke dingen voor een gast op die leeftijd.
+2/-0

3 jaar geleden
Dus een jaar lang gehuurd voor niets en dat wilde ze nog een jaar snap ik en PSV de 10 miljoen kwijt .Nu terug de kans om het te laten zien anders maar verkopen,hopelijk gaan we eindelijk plezier aan hem beleven...
+2/-0

Dat ze hem nog een jaar willen hebben zegt al veel, dat PSV een miljoen vraagt is een tweede, wel raar dat hun dat zeggen niet te hebben want ze hebben er tien voor gekregen, en PSV moet hem hoe dan ook terughalen wil het hem gaan gebruiken, hij moet echt hier in Nederland zijn, dat hij het kan staat vast.
+1/-0

3 jaar geleden
Prima. Malen en gakpo op de flanken... Romero met lammers vechten voor 3e plek in de spits...
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje