Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Eindhovens Dagblad bevestigt interesse van Besiktas in Jeroen Zoet'

2 juni 2020 19:50 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Eindhovens Dagblad bevestigt interesse van Besiktas in Jeroen Zoet"; image source: Pro Shots

Volgens het Turkse BG Sports heeft Besiktas met Jeroen Zoet een akkoord bereikt over een transfer. De doelman speelde afgelopen half jaar op huurbasis voor FC Utrecht nadat hij bij PSV zijn basisplaats verloor aan Lars Unnerstall. Inmiddels is hij al teruggekeerd in Eindhoven om op PSV Campus De Herdgang te kunnen trainen.

Zoet heeft nog een contract voor een jaar bij PSV. Onduidelijk is hoeveel hij zou moeten kosten bij een transfer.

Update 19:50: Het Eindhovens Dagblad bevestigt de berichtgeving dat Besiktas interesse heeft in Jeroen Zoet. De doelman wist de clubleiding van de Turkse club te overtuigen tijdens zijn huurperiode bij FC Utrecht. Er is echter nog geen sprake van stevige onderhandelingen, laat staan dat er al een akkoord is.

Meer op ED.nl




Tags

zoet besiktas utrecht herdgang huurperiode unnerstall

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Doe dit nou niet! Ga wat leuks zoeken in Duitsland of zo.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Want in Duitsland schieten ze niet vanuit de 2e lijn? :-)
+3/-1

 
3 jaar geleden
Ik kan me zo geen (oud)voetballers voor de geest halen die positief terug kijken op een periode in Turkije, of ze nu succesvol waren of niet. Eindigde altijd met conflicten, geweld, wanbetalingen, Mafia praktijken en bedreigingen. Daarom niet.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Denk dat Cocu daar ook wel lekker heeft verdiend voor een paar weken werk.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ja leuk man. Na een paar weken al ontslagen. Zit je dan in Turkije met je vrouw, kinderen, huis, enz. En dan niet weg kunnen uit Turkije, omdat je anders naar de rest van je geld kan fluiten. Joepie!

Ik gun Zoet veel beter.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wat een onzin. Cocu, Sneijder, Lens, van Persie, Babel, Donk, etc. Ik kan zo wel even doorgaan. Genoeg voetballers die het daar naar hun zin hebben gehad en een prima salaris betaald hebben gekregen.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik gun Jeroen Zoet een hele mooie vervolgstap. Persoonlijk lijkt me Istanbul een geweldige stad om een aantal jaar te wonen ondanks alle perikelen daar. Uit ervaring weet ik dat wonen in een vreemd land met dito cultuur een mens heel goed kan doen. Voor PSV zou een vertrek ook een goede optie zijn.
+2/-2

3 jaar geleden
Goede move. Besiktas is een grote club in Turkije, waar de tribunes vol zitten en waar veel emotie is(indien er geen beperkingen zijn mbt Corona, dat is dus nog maar te bezien), geweldige entourage. Istanboel is een wereldstad, grootste stad van Europa en het barst van de cultuur en lekker eten. En erg vriendelijke mensen bovendien. Nou te hopen dat ie z'n salaris elke maand keurig krijgt overgemaakt.
+2/-2

 
3 jaar geleden
"Nou te hopen dat ie z'n salaris elke maand keurig krijgt overgemaakt."

Alleen dat is toch al genoeg reden om er niet aan te beginnen, laat staan dat je kunt spreken van een "goede move".
In Berlijn kun je ook heerlijk eten overal.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Haha, nou das idd een goede reden om er goed over na te denken. Maar de voetbalhectiek in Istanboel, buiten de geweldige stad (en omgeving), is toch zeer aanlokkelijk.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Denk dat je in he handen mag knijpen als je er €3m voor beurt. Nog maar 1 jaar contract
+4/-0

 
3 jaar geleden
Jongen van de club, veel betekent voor de club, PSV gunt hem deze transfer... ik denk dat je blij mag zijn met 1 miljoen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje