Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV aast op gewilde linksback Juan Miranda'

7 juni 2020 12:57 - El Mundo Deportivo
Foto: Pro Shots

"PSV aast op gewilde linksback Juan Miranda"; image source: Pro Shots

Volgens El Mundo Deportivo heeft PSV belangstelling voor Juan Miranda, een 20-jarige linksback. De Spanjaard staat onder contract bij FC Barcelona en zou een jaar geleden voor twee seizoenen op huurbasis naar Schalke 04 vertrekken. Omdat hij bij de Duitsers nauwelijks aan spelen toe komt, zal zijn huurcontract na dit seizoen al ontbonden worden.

De jeugdinternational heeft nog een contract voor een jaar bij de koploper van Spanje. Mocht PSV daadwerkelijk concrete interesse hebben in de verdediger heeft het volop concurrentie. Verschillende clubs uit Spanje zouden hem graag willen hebben, waaronder Real Betis. Ook Borussia Mönchengladbach, Juventus en FC Porto hopen op zijn komst.

Meer op El Mundo Deportivo




Tags

miranda barcelona betis deportivo juventus monchengladbach mundo ontbonden porto schalke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Die kan je wel vergeten, zoveel concurrentie,gewoon voor Rodriguez gaan.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Mee eens, je kan niet alleen maar piep-jonge spelers opstellen.
De ervaring en rust van Rodrigues was direct zichtbaar.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Rodrigues speelde niet alleen zelf fantastische wedstrijden, hij liet ook de rest van het elftal beter presteren. Als we hem toch eens een paar jaar kunnen opstellen...
+2/-0

 
3 jaar geleden
Mee eens. Je hebt een as met genoeg leeftijd en ervaring nodig.
dan gaan alle jonge spelers er omheen goed spelen en lijken ze ook opeens nog een stuk meer geld waard, dus de investering in hem betaalt zich langs die weg ook terug.

Ik denk dat Bruma gescout is in elftallen met ervaren spelers om zich heen, en dat hij in die omstandigheden een goede indruk op de scouts heeft gemaakt. Wil PSV toch nog nut uit de 15 miljoen gaan halen dan zou ik hem voor of naast een zeer ervaren speler opstellen die hem in het veld wat stuurt. Bruma is geen mega-talent maar hij moet wel veel beter kunnen dan wat hij af en toe bij PSV op het veld liet zien. Hoe de ballen van zijn voeten sprongen dat kwam door een enorm gebrek aan zelfvertrouwen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Is er überhaupt geld? Ik lees allemaal wijze woorden op het forum deze dagen maar het the Sky is the limit scenario war einmal volgens mij. Zal wel weer veel minnen opleveren
+3/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik denk dat er wel wat geld is, maar als ik PSV was zou ik die als buffer gebruiken omdat je geen idee hebt wanneer het stadion weer vol mag zitten en wat de economische gevolgen van de lockdown zijn.
Van de minnen moet je niks aantrekken Tony, geeft vaak alleen aan dat je een probleem aankaart dat anderen liever niet willen horen. Ik heb je maar een plusje gegeven ;-)
+1/-0

Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Word dan ook weer gevalletje “Lato”? Blijf bij de les, en ga vol voor Rodriquez, wanneer je 10k uit wilt geven voor v. Aanholt... kun je Ricardo wel een mooi tekengeld gunnen, heeft zich hier in korte tijd inmiddels bewezen en kost qua aanschaf waarschijnlijk de hele wereld niet!
+2/-0

 
3 jaar geleden
Voor 10K komt Rodriguez echt z’n bed niet uit
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ja, voor 10 miljard kom zelfs ik m’n bed wel uit
+1/-0

3 jaar geleden
Ik geloof hier helemaal niks van.
Mocht het wel waar zijn word ik hier echt zo moe van. We hebben al genoeg broekies met een babyface en de uitstraling van een teletubbie. Mannen hebben we nodig!
+5/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Mee eens, ik geloof het ook niet, El Mundo moet tenslotte ook zijn krant zien te verkopen. Het is voor PSV momenteel niet aan de orde lijkt me om geld uit te geven aan iemand die niet direct met zekerheid rendement garandeert. Geef mij maar Rodriguez, we weten wat we aan hem hebben, en sinds zijn komst ziet het er allemaal veel beter uit achterin. Eerst maar eens kijken of het financieel haalbaar is.
+4/-1

 
3 jaar geleden
Het is doorgaans wel de vijver waarin PSV vist voor verdedigers. Mensen die er vanaf dag 1 staan kosten een miljoen of 10
+2/-2

 
3 jaar geleden
Zoals Romero en Baumgartl?

Overigens vist PSV in meer vijvers dan alleen die van broekies. In de vijver met ervaren spelers is het alleen wat lastiger vissen.
+2/-0

3 jaar geleden
Als PSV eerst op zoek gaat naar een ervaren middenvelder
+2/-0

3 jaar geleden
Als hij bij dat matige Schalke al niet aan de bak komt, wat moeten wij er dan mee?
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ach, Arias speelde bij Sporting Lissabon ook geen minuut..
+4/-0

 
3 jaar geleden
Precies, dat duurde ook wel even voordat we daar in Eindhoven wat aan hadden. Ik heb nu liever een back die er meteen staat. Wie weet dat dat met Juan Miranda het geval is, maar de kans lijkt me groter dat dit niet zo is.
+1/-1

 
Mss hebben ze bij Schalke wel 13 goede linksbacks, en is de keeper ook een linksback.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Lijkt mij sterk, als Real Betis, Borussia Mönchengladbach, Juventus en FC Porto belangstelling zouden hebben zal hij dus niet voor ons kiezen of PSV moet hem een basisplaats beloven of een garantie geven. Heeft iemand hem zien spelen ?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Niemand heeft hem zien spelen want hij speelt nooit bij Schalke :)
De interesse van grote clubs als Juventus en FC Porto zullen we dan ook maar met een korreltje zout nemen.
Voor PSV wellicht interessant als ze hem kunnen kopen voor een leuk prijsje en dito salaris maar ik vermoed dat een jeugdspeler van Barca altijd wel gewild zal zijn, ongeacht zijn kwaliteiten.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage