Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil André Ooijer in technische staf A-selectie'

8 juni 2020 23:50 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil André Ooijer in technische staf A-selectie"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV André Ooijer wil toevoegen aan de technische staf van de A-selectie. De oud-verdediger moet een van de assistenten worden van Roger Schmidt. Ooijer zou aanvankelijk komend seizoen wederom de assistent van Ruud van Nistelrooy worden, nu van PSV onder 18. Volgens het ED zal de club normaal gesproken een andere stafinvulling voor dat team moeten zoeken. Bovendien is het ook de verwachting dat Schmidt naast vaste assistent Jörn Wolf nog een of enkele trainers mee zal nemen.

Ooijer was onder Phillip Cocu en Mark van Bommel ook al betrokken bij de A-selectie tot hij een jaar geleden vast deel ging uitmaken van de technische staf van Ruud van Nistelrooy.

Meer op ED.nl




Tags

ooijer nistelrooy schmidt bommel cocu jorn roger stafinvulling wolf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
André zal nu door de 020-minnende pers wel weer weg worden gezet als tweede keus. Nou, alles is beter dan die arrogant van een Van der Gaag !! Die zit precies bij de juiste club nu. Waar arrogantie en naast je schoenen-loperij een kerncompetentie is waar je op wordt uitgezocht. Veel plezier daar met heer vd Gaag !! En wij nog veel meer plezier van André. Die vindt het zuiden mooier ;) Forza PSV
+2/-4

 
3 jaar geleden
Rups, waar baseer jij je op dat van der Gaag arrogant is?
+4/-2

 
3 jaar geleden
Zie Rups' reactie bij het nieuwsbericht van gisteren over Van Der Gaag. Iets met Excelsior-vrienden en pek met veren.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Spelers en coaches zijn werknemers niet meer en niet minder. Het maakt ze geen reet uit bij welke club ze betrokken raken . Je hoort altijd dat de club waarbij men werkzaam is een fantastische club is. Je ziet ook regelmatig dat een coach sommige spelers erop moet wijzen dat ze de fans moeten gaan bedanken na afloop, dat zegt voldoende. Toen Gullit zijn eerste wedstrijd speelde voor PSV tegen Feyenoord liet hij zijn broek zakken richting fans van die club. De club waar hij zich eerder manifesteerde en lof sprak over de aanhang. Zo gaat dat nou eenmaal. Wij hebben toch ook spelers gehad die , toen ze niet aan de bak kwamen, na gingen trappen . Op dit moment zelfs iemand die terugkeert maar niet meer voor ons uit wil komen . Ik zal zijn naam maar niet noemen.
+2/-0

3 jaar geleden
Ik vind Andre eigenlijk niet echt sympathiek, komt op mij altijd wat stroef over. Geen type Hiddink.
Heeft niks te maken met dat hij naar Ajax is gegaan, want hij is zelf door Rutten weg gestuurd. Van der Kerkhof (schoonvader) was in de jaren daarna ook steeds zeer negatief over Rutten.
Met al twee Duitsers in de staf zou ik voor een Nederlandse assistent kiezen die heel goed gevoelsmatig kan invoelen wat er in spelers omgaat. Bij Rosario en Bruma heeft hun spel nmm ook veel met vertrouwen te maken, en bij veel jonge spelers is dat gebied een belangrijk onderdeel van het trainersvak. En zoiets staat niet in je laptop.
+1/-3

 
Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Mag er toch wel vanuit gaan dat Rosario en Bruma komend jaar niet meer bij PSV voetballen. Dat heeft niks met vertrouwen te maken. Die bruma speelt overal slechte cijfers. Of heeft hij dan nergens vertrouwen ?
Mooi dat André wordt toegevoegd , iig voor de sfeer.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Ik vind Ooijer juist een heel aardige gast @woutererik, gewoon heel sympathiek. ik weet niet waar je dit op baseert. Wat z'n schoonvader allemaal zegt neem ik al heel lang niet meer serieus.
+3/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
In interviews vind ik hem af en toe erg 'nors' overkomen.
+1/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Buiten de pers heb ik daar niets van gemerkt.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Jij kent ook iedereen. Zit je de hele dag op de Herdgang te klaverjassen met ze?
+2/-2

 
3 jaar geleden
Ik kan niet klaverjassen, alleen rikken en toepen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
vooral de journalisten die een vraag stellen en dan hun hoofd afwenden , dan zou ik ook nors worden.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik vind dat een staf uit verschillende types/karakters moet bestaan, en daarom zie ik liever een extraverte persoon in de staf die de het nonverbale gedrag van de lation's heel goed aan kan voelen, en daar gevoelsmatig zeer snel op anticiperen. Die kwaliteit heb ik bij Ooijer nog nooit gezien.
Ooijer was wel een prima verdediger, dus hij kan onze verdedigers nog best wat leren.
+1/-0

3 jaar geleden
Ooijer is een toffe gast hoor. Heeft een fout gemaakt door destijds naar 020 te gaan maar het is hem al lang vergeven!
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dat "foutje" heeft hem nog wel de halve finale WK tegen Brazilië opgeleverd. Misschien had PSV hem niet weg moeten sturen? Volgens mij gewoon een logische keuze gezien de omstandigheden. Heb Ooijer altijd een sympathieke speler gevonden, die wat mij betreft ook wel tot de grote spelers van PSV gerekend kan worden. Zou dit zeer zeker toejuichen!
+4/-0

 
3 jaar geleden
Dat was een heel grote fout van PSV. Niet van Ooijer.
+3/-1

3 jaar geleden
Als Roger Schmids dat ook zo ziet een prima plan...
+1/-0

3 jaar geleden
Belangrijk is dat we iemand in de technische staf hebben die Nederlands en Brabants kan spreken. Hedde gij en hedde gullie verstand van voetbal?
+1/-1

 
En Duits en Spaans en de hele reutemeteut, en zonodig ook arrogants?;-)
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Van mij mag hij assistent worden, weet veel van de club en kent veel spelers.
+2/-0

3 jaar geleden
Ik zou anders Schreuder er graag bij zien komen.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Lijkt mij zeer welkom, maar betwijfel of hij bereid is zo'n stap terug te doen. Van hoofdtrainer bij Hoffenheim naar assistent bij PSV?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Hoffenheim war einmal. Per vandaag zijn ze uit elkaar.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Schreuder lijkt me een assistent met veel kwaliteiten,
wil Ajax hem dan niet terug hebben ?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat had ik gelezen, maar het ging mij puur over het verschil in rol. Denk dat PSV en Hoffenheim als clubs redelijk vergelijkbaar zijn qua grootte, dus aangezien hij daar hoofdtrainer was lijkt het me onwaarschijnlijk dat hij zomaar genoegen zal nemen met een rol als assistent bij PSV
+2/-0

 
3 jaar geleden
Als je Alfred Schreuder doet, dan kun je beter Mark Van Bommel doen.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Alsof Van Bommel nu terug zou willen komen om assistent te worden.
+4/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje