Transparent
Inloggen
Sluiten

'Roger Schmidt hoopt op twee of drie versterkingen'

10 juni 2020 09:52 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Roger Schmidt hoopt op twee of drie versterkingen"; image source: Pro Shots

Als het aan Roger Schmidt ligt, wordt de selectie van PSV nog op twee of drie posities versterkt. Dat meldt Voetbal International. De Duitser wil in ieder geval graag een vervanger voor Daniel Schwaab, terwijl PSV ook niet rekent op een langer verblijf van Ricardo Rodríguez. Alleen een reusachtig salarisoffer zou de Zwitser langer in Eindhoven kunnen houden. Schmidt wil daarnaast ook een versterking voor het middenveld, omdat de huidige selectie daar kwaliteit en ervaring tekortkomt. De trainer heeft daarbij ook nog geen keuze gemaakt wie er komend seizoen in het doel komt te staan.

Schmidt heeft wel begrip voor de situatie waarin PSV zich bevindt. Een deel van de transfersom die de club ontving voor Steven Bergwijn zou gebruikt kunnen worden voor één of twee directe versterkingen, maar dat is nu hard nodig om de eerste tekorten vanwege de seizoenstop te dichten.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger bergwijn reusachtig rodriguez salarisoffer schwaab seizoenstop tekorten tekortkomt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Dat hoop ik ook!!! Eigenlijk hoop ik op meer, want ik vind de selectie erg matig...... heel minimaal...
+4/-2

 
3 jaar geleden
Selectie heeft al laten zien voor de boel instortte prima te kunnen voetballen. Met wat verbeteringen en een 'verdreven onzekerheid' heb ik er alle vertrouwen in.
+2/-3

 
3 jaar geleden
Precies. Sadilek niet meer op linksachter maakte het elftal al meteen een stuk zekerder.

Een echte leider op het middenveld erbij om de boel te sturen is altijd nodig (en die hebben we nu niet). Centraal achterin hebben we gewoonweg nog een gat dat gedicht moet worden, maar voor de rest zijn we toch wel redelijk compleet, niet?

Voorin hebben kwaliteit en kwantiteit genoeg met Malen, Lammers, Romero, Bruma, Gakpo, Madueke en Doan. Mo, Hendrix, Guti, Rosario, Thomas en een aankoop moeten de drie posities op het middenveld ook met gemak kunnen vullen. Zijn ook bijna alle posities dubbel bezet met Denzel/Teze. Rodriguez/Boscagli, Viergever/Obispo/Baumgartl. Centraal nog eentje erbij en als onze Zwitser vertrekt daar ook een nieuwe voor halen.

Als ik het zo opschrijf kan het haast niet missen dat de schaal in 2021 gewoon weer naar Eindhoven komt... 😁
+3/-0

 
Ik kan me alleen niet voorstellen dat PSV in een 433 systeem blijft spelen, aangezien Schmidt dat nooit gedaan heeft als trainer.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik vind het scorend vermogen van dit middenveld veel te laag voor een club als PSV. Er moeten minimaal twee spelers instaan met 10+ goals per seizoen en de nodige assist. Naar mijn mening is dit ook al tijden het grootste probleem bij PSV. Rosario en Hendrix zijn prima defensieve middenvelders voor PSV maar doordat ze weinig dreiging en tempo naar voren hebben kan de tegenstander zich veel beter ingraven om onze aanvallers te stoppen, die vervolgens in te kleine ruimtes lopen. Iemand met een lekker schot van buiten de 16 als bijvoorbeeld Peirero is ook geen overbodige luxe. Vanuit de tweede linie komt momenteel geen enkele dreiging. Als je dan kijkt hoeveel we er om onze oren hebben gekregen van 20+ meter is dit ook een wapen wat enorm gemist wordt.
+3/-0

Persoonlijk vind ik Rodrigues een goede linkback maar geen 3milj per jaar back, maar mocht hij water bij de wijn willen doen ist best OK, ongerust ben ik ook omtrent ons doelman, redelijk is niet goed genoeg voor PSV, en idd op het middenveld een MAN die lijnen kan uitzetten.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Vanwaar de benadrukking van MAN, ben je bang dat ze een vrouw aannemen?
+2/-0

 
;-), Ik bedoel een zware kaliber met de nodige kilometers de teller.
+1/-0

3 jaar geleden
Het maakt me allemaal niks uit als we maar weer snel het stadion in mogen.. lol!
+4/-2

3 jaar geleden
Je wilt spelers die iets toevoegen. De huidige selectie is totaal niet in balans qua: ervaring/ leeftijd, creativiteit en scorend vermogen. Hierdoor ga je in een vijver vissen waarin heel Europa zoekt. Met een budget van een miljoen of 70 weet je bij voorbaat dat je met 3-0 achterstaat bij rust. Ik hoop meer op een definitieve doorbraak van Mo, een Malen die herstelt en ze erin peert en een opleving van enkele anderen. Verwachten van wonderen lijkt me niet slim.
+2/-3

3 jaar geleden
Allemaal leuk en aardig dat ik her en der lees dat het middenveld niet de hoogste prioriteit heeft, maar ik mag toch zwaarrr hopen dat we niet weer gaan kijken naar een middenveld hendrix-rosario 🤮. Want dan blijft het huilen met de pet op, en kun je zeker wat betreft de verwachte speelwijze van deze trainer op je buukje schrijven. Er moet een (dynamische) middenvelder bij, lijkt me zo klaar als een klontje, je kunt het deze man toch niet aandoen om met hetzelfde middenveld te blijven doorklooien.

Verder ben ik wel heel benieuwd naar deze man, zijn plan van aanpak in theorie spreekt me wel aan, klaar met dat laffe voetbal.

Werk aan de winkel johnny boy!!
+4/-2

 
3 jaar geleden
De Spaanse pers rept over een aanstaande coup van Real waarbij het magische duo Rosario / Hendrix bij PSV wordt weggekaapt nu Donny van de Beek onhaalbaar lijkt. Het zal toch niet heh?
+3/-2

 
3 jaar geleden
Als je opzoek bent naar spelers die niet te duur zijn zit je bij PSV wel goed. Die vragen doorgaans niet zoveel.....
+1/-0

3 jaar geleden
We hebben zojuist een historisch slecht seizoen achter de rug. Deze selectie dient grof gerenoveerd te worden -en ontdaan van de overvloed aan grauwe middelmaat.

De omstandigheden van zeer beperkte financiële mogelijkheden gecombineerd met het tranentrekkende trackrecord van onze TD stemmen me weinig hoopvol.
+6/-2

3 jaar geleden
Bruma en Rosario verkopen is ook een soort van versterken.
+8/-1

Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Zo weinig maar. Dat wordt dus nog steeds behelpen met deze selectie. Had toch echt gehoopt op 3 verdedigers,2 middenvelders en een 1 aanvaller. Sjonnie moet maar snel wat gaan verkopen en vooral niet inkopen. Laat dat maar aan andere over.
+2/-1

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Ik verwacht echt veel van Romero en Mauro komend seizoen. Dat zijn eigenlijk al 2 aanwinsten op zich. Piroe en Rigo zullen nog niet terugkeren en zijn er nog niet klaar voor. Alle (jonge) spelers zullen weer wat verder zijn in hun ontwikkeling. Obispo komt terug van Vitesse, die heeft veel geleerd maar zal zeker nog niet klaar zijn voor een basis plek. Maar kan op den duur wel basisspeler worden, heeft genoeg talent. En heb liever zo dat zo’n jonge gast invalt dan een Schwaab met alle respect. PSV was afgelopen seizoen echt historisch slecht. Als iedereen ipv 30% gewoon iedere wedstrijd minimaal een 6 a 7 haalt dan is dat de grootste aanwinst!! Daarnaast denk ik dat Roger ook veel uit de spelersgroep zal gaan halen. Ik denk dat Bruma en Baumgartl echt gaan knallen onder hem. Malen weer fit, samba Sam lekker vanaf de voorbereiding meedoen en fit aan het seizoen beginnen. Geen gewissel meer qua keepers, want zoet zal zoiezo vertrekken. Zie eigenlijk alleen maar voordelen onder de nieuwe trainer en kan niet wachten om het nieuwe psv onder hem te zien met zijn spelopvattingen.

Wie zien jullie het liefst komen als er 3 spelers gehaald mogen worden.
Wel enigszins realistisch aub.

Mijn lijstje:

1. Ricardo Rodriguez
2. Rick van Drongelen
3. Marco van Ginkel
+5/-3

3 jaar geleden
Ik ben ervan overtuigd dat deze trainer met dezelfde middelen ( met evt. nog 1 of 2 versterkingen), maar met een andere speelstijl en de daarvoor geschikte spelers, veel meer uit deze selectie kan halen dan een onervaren van Bommel.Als je het boek van Roger Schmidt (Das Buch eines Trainers) hebt gelezen (een aanrader) zul je begrijpen waarom ik dit zeg. We spreken elkaar over een aantal maanden!
+2/-1

 
3 jaar geleden
Van Bommel heeft zeer wisselende resultaten behaald,
Zijn eerste half jaar was van zeer hoog niveau, en als PSV niet die super zware CL-groep had gezeten had PSV echt wel meer europeese punten gehaald,
Maar zijn laatste half jaar was tav het aantal punten dramatisch en viel het elftal helemaal uit elkaar.
Roger Schmidt moet in elke linie een ervaren speler hebben, om genoeg stabiliteit in PSV te krijgen.
+2/-2

3 jaar geleden
Achterin moet er echt nog wat gebeuren.
Hoop op een dynamische cvm, zoals Mitsjo. Die zou echt perfect passen, stofzuiger
die pressie naar voren kan geven.
Baum kan nog wel wat worden, al denk ik dat hij beter in de rol van laatste man kan
functioneren. Dan zie ik graag een sloper, type Bruma, die kan concurreren met Obispo.
Aanval zit gewoon een hoop rond.
Verwacht veel van Gakpo en Lammers. En LB zou het toch mooi zijn als Ricardo blijft.
Gewoon 2,5 miljoen bieden, niet zeuren.
Als het goed is, gaan we echt nog wel cashen in de toekomst voor onze pareltjes
+2/-2

 
3 jaar geleden
Je vergeet onze beste man achterin: Viergever
+2/-2

 
3 jaar geleden
Persoonlijk vind ik Dumfries een paar klassen beter dan Viergever.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ff wachten dan stuur ik je een privé bericht op je inbox
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
3 jaar geleden
En dat is .... een ei in andermans nest leggen ?
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage