Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco van Ginkel: 'Wat er ook gebeurt, bij PSV zal ik me altijd thuis voelen'

15 juni 2020 08:25 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Marco van Ginkel: "Wat er ook gebeurt, bij PSV zal ik me altijd thuis voelen"; image source: Pro Shots

Marco van Ginkel zal zich bij PSV altijd thuis voelen. Dat geeft hij aan in een uitgebreid interview met het Eindhovens Dagblad. "Met een aantal mensen bij PSV houd ik nog contact. Het gaat echt niet alleen om mijn contract of toekomstplannen, maar ook om het uitwisselen van ervaringen", aldus Van Ginkel. "Er is over en weer menselijke interesse en dat stel ik enorm op prijs. Wat ik heb meegemaakt, is niet zo mals en daar groei je op een ander vlak van."

Van Ginkel gaat verder: "Wij hebben een prachtig vak en dat waardeer je alleen maar meer als het zo lang niet gaat zoals je wilt. Ik wil nog heel graag een aantal jaren op topniveau voetballen en snap ook wel dat bijvoorbeeld Ibrahim Afellay dat nog wil. Als je zo lang hebt geknokt om weer fit te raken en je hebt het gevoel dat je weer vooruit gaat, wil je dat graag nog een keer laten zien. Het is zo'n ontzettend mooi spelletje."

Een terugkeer in Eindhoven is voor hem komende zomer dan ook zeker niet uitgesloten. "De komende weken zullen we kijken wat de toekomst zal brengen", zo geeft hij aan. "Eerst maar eens een paar goede weken draaien, met een paar keer een wedstrijd erbij. Dan kan ik ergens weer echt van waarde zijn."

De kans lijkt echter klein dat hij transfervrij de overstap zal maken, aangezien Chelsea zijn aflopende contract graag wil verlengen. "Met dat teken van vertrouwen van Chelsea ben ik heel erg blij. Het is niet niks dat een club je na zo'n lange blessureperiode in in deze onzekere tijd probeert te behouden. Kennelijk zien ze nog steeds iets in me, al moeten we er dus nog wel uitkomen", zegt hij daarover. "Lukt dat, dan verwacht ik op korte termijn bij Chelsea onder 23 mijn rentree te kunnen maken. En anders ben ik in de zomer transfervrij en kijken we verder. Met Karel werk ik al mijn hele carrière en hij heeft me altijd uitstekend begeleid, dus ook nu gaan we samen de goede richting kiezen."




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel chelsea afellay begeleid blessureperiode geknokt karel mals menselijke toekomstplannen topniveau uitwisselen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Dit zou natuurlijk het perfecte moment zijn om hem over te nemen, aangezien zijn contract deze zomer afloopt. Het is natuurlijk wel een gok, want je weet nooit hoe iemand uit zo'n periode komt. Maar voor mijn gevoel wel een gok die PSV zou moeten nemen.
+4/-0

3 jaar geleden
PSV kan hem natuurlijk nooit een goed voorstel doen aangezien hij nog niet wedstrijdfit is, zou een veel te groot risico zijn.
Hij zal waarschijnlijk gewoon verlengen bij Chelsea en komend seizoen weer verhuurd worden.
+1/-1

Ik zou dit dus niet doen, veels te grote risico.
+2/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Prima voor PSV, maar het is een risico ivm blessures, en hij zou hoog op de salarislijst staan. Buiten dat, als hij heel graag naar PSV gaat, zal hij niet ingaan op het aanbod van Chelsea. Maar wellicht(waarschijnljk) is het aanbod van Chelsea financieel aantrekkelijk en de vraag is of PSV hem überhaupt wel op het oog heeft.
+1/-0

3 jaar geleden
We kunnen hem financieel nooit bieden wat Chelsea kan bieden, maar wat zou ik hem graag weer in ons shirt zien zeg. Precies het type speler dat we zo enorm gemist hebben. Brengt gif in de ploeg heeft dreiging en pakt zijn goaltjes mee. Het is een gok, maar wel 1 die het hele elftal 2x zo sterk kan maken.
+1/-0

3 jaar geleden
Handelswaar van Chelsea. Gaat tzt naar de hoogste bieder vertrekken. Vrees dat PSV zeven niet mee kan doen gezien het financiële risico. Jammer, goede gast
+3/-1

3 jaar geleden
Wel erg opvallend dat Chelsea zijn contract nog wil verlengen. Dan zullen ze toch wel het vertrouwen hebben dat hij nog toekomst als voetballer heeft. Ik zou hem heel graag bij PSV zien. Voor een goed PSV-salaris en een Miljoen of 2 tekenbonus heb je dan een potentiele leider op het middeveld voor de komende paar jaar. Elke nieuwe speler is een gok. Maar ik zou deze graag zien.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dan ben ik meer voorstander van een prestatiebonus.
Bijvoorbeeld voor iedere gespeelde wedstrijd 80.000 bonus met een maximum van 2 miljoen, bereikt bij 25 gespeelde wedstrijden.

Mocht ie dan het hele seizoen geblesseerd zijn, hoef je ook die bonus niet te betalen.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Als jij Marco van Ginkel was, zou jij dan akkoord gaan met zo'n regeling waar PSV nooit verliest en hij alleen maar kan verliezen of 'niet verliezen'?
+3/-0

 
3 jaar geleden
Zou jij 2 miljoen tekenbonus geven aan een werknemer waarvan het nog maar de vraag is of je er iets aan gaat hebben?
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Nee, en PSV ook niet. Een speler waar het de vraag is of je er iets aan hebt, wordt sowieso niet gekocht door PSV.. door geeneen club.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Nouja, dat is wel kort door de bocht. Elke speler die PSV haalt is een gok. Sommige zijn half fit, andere kosten 15M en blijken bij nader inzien elke bal voorbij te lopen. Over van Ginkel weten we veel als voetballer. Als mens. Laten de medici dan maar zeggen of hij een goeie kans heeft nog wat jaren fit te zijn.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Absoluut @timmie, luisteren naar de doktoren om hem heen(Chelsea-minded?) en zelf ook doktoren van eigen huis raadplegen.
+1/-0

3 jaar geleden
Inderdaad Marco , degene die zich bij ons niet thuis voelt heeft meestal zelf een steek laten vallen nietwaar Derrick.
+3/-1

 
Wat kunnen sommige mensen toch onnodig lelijk doen hé, kom nou man! Echt niet nodig.
+2/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Heb je helemaal gelijk in maar wie geen zelfreflectie heeft en de bal kaatst ?
+1/-1

 
3 jaar geleden
@Por: ik hoor wat je zegt maar om nou te stellen dat Luckassen lekker slim bezig is....... Niks presteren maar wel in de tuin van PSV poepen.
+3/-2

 
Wij weten geen van allen hoe hij persoonlijk behandeld is dat ie aan zijn uitlating is gekomen, en zoveel kansen heeft hij ook niet gehad buiten de tijd dat het niet liep bij ons en op de positie waar hij voor gehaald werd? Natuurlijk zou ik achter PSV staan als ik daar het fijne van zou weten, mss kan iemand mij daar op de hoogte van stellen?
+3/-0

 
3 jaar geleden
Klopt wat je zegt por maar als ik Guti hoor '' ik ga vechten voor mijn plek'' of Maxi '' ik wil alsnog slagen bij PSV '' heb ik toch meer respect voor hun uitlatingen. Terwijl Guti ook nog regelmatig naar de bank verwezen is maar ik heb nog nooit negatieve uitlatingen gehoord van hem , dat is professioneel gedrag.
+4/-1

 
Ik vind het echt respectabel van Maxi en Guti en hoopt dat ze gaan slagen, ik zal maar stoppen over Derrick daar wij toch nooit erachter zullen komen wat de verhouding zo erg heeft verstoord.
+1/-0

3 jaar geleden
Met hem erbij als bepalende middenvelder met ook nog eens scorend vermogen, heb je ineens een heel andere ploeg. Direct halen als het kan, het risico zeker waard!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage