Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en Anderlecht praten nu over nieuwe huurperiode van Derrick Luckassen'

17 juni 2020 09:15 - Het Laatste Nieuws
Foto: Pro Shots

"PSV en Anderlecht praten nu over nieuwe huurperiode van Derrick Luckassen"; image source: Pro Shots

Volgens het Belgische Het Laatste Nieuws onderhandelen PSV en Anderlecht nu over een nieuwe huurperiode van Derrick Luckassen. Aanvankelijk werd er gesproken over een definitieve transfer, maar ook de vraagprijs van PSV van 3 miljoen euro was voor de Belgen niet haalbaar. PSV is bereid om het contract van de verdediger te verlengen tot 2023 en hem vervolgens opnieuw te verhuren, waarbij Anderlecht het volledige salaris zal overnemen. Afgelopen seizoen betaalden de Belgen de helft van zijn salaris. Vanwege de financiële situatie van Anderlecht is een huur met een verplichte aankoopoptie ook niet haalbaar.

Meer op Het Laatste Nieuws




Discussieer mee op de forums


Tags

anderlecht huurperiode luckassen aankoopoptie huur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Anderlecht wil wel maar kan niet en PSV probeert het contract te verlengen om er zo in de toekomst nog wat aan over te houden. Dan zou ik zeggen gelijk proberen te slijten aan een club die wel kan betalen, alhoewel dat lastig is in deze periode voor veel clubs.
+2/-0

3 jaar geleden
Ruilen van spelers, wanneer PSV interesse heeft in een speler van Anderlecht?
+2/-0

3 jaar geleden
Zou hij dan wel willen verlengen? Dat lijkt me wat onlogisch als hij weg wil.
+1/-0

3 jaar geleden
Lijkt me een slimme zet, PSV zet de klok een jaartje stil. Contract wordt verlengt zodat er voldoende tijd is om hem na dit jaar voor een goede prijs te verkopen, Anderlecht betaald volledig salaris (geen kosten voor PSV), Markt heeft tijd om te herstellen na Corona en Luckassen kan zich komend jaar manifesteren en zich daarmee aantrekkelijk maken voor een nieuwe club na komend jaar.
+2/-0

3 jaar geleden
Op zich prima. Maar ik neem aan dat Luckassen voor dat extra jaar genoegen neemt met een lager salaris. Hij wil zo graag weg dus om hem tegemoet te komen en deze oplossing bij Anderlecht mogelijk te maken kan hij zelf op die manier ook een constructieve bijdrage leveren om zijn eigen probleem op te lossen zodat iedereen zijn steentje bijdraagt. Bijkomend voordeel is dat salaris t.z.t. minder snel een reden wordt om het laatste jaar op de tribune uit te zitten i.p.v. in te gaan op een aanbieding van een subtopper.
+1/-0

 
Pfff, waarom moeilijk gaan doen? Rancune past ons niet.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik zou proberen te verkopen aan wie maar wil. Zelfs twente zou het kunnen betalen :p.
+1/-0

3 jaar geleden
Je kan hem wel weer gaan verhuren maar hoe zit het nu met onze verdediging ?
Dat was vorig jaar toch wel een zwakke plek,
Schwaab is gestopt, dus dat is al een speler minder,
Als Viergever of Baum geblesseerd raakt, zijn de CV's die op de bank zitten dat beter dan Luckassen ?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Die Obispo heb ik een keer of 6 zien spelen in het Gelredome. Maatje van mij heeft als 1 van de weinige een seizoenkaart daar in Arnhem 🤣

Is best een goeie vooral opbouwend en passend goed. Hij maakt af en toe nog wel een foutje. Maar dat deden onze verdedigers ook afgelopen seizoen. Volgens mij heeft hij bijna alle wedstrijden gespeeld in Arnhem en hij is nog jong. Vooral fysiek moet hij nog wat verbeteren vindt hem vrij klein en smal voor een centrale verdediger.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Weet ik, maar is hij beter dan Luckassen die toch bij Anderlecht in de basis speelt ?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Volg jij Anderlecht? Degradatiekandiidaat die vecht on financieel te overleven. Het speelkwartier in Brussel is voorbij. Obispo is uiteraard wel een linkspoot dus dat maakt de vergelijking wat mij betreft niet relevant. Maar als het om aantal cv’s gaat: Schwaab weg (mis je niks aan) en Obispo terug. Wie weet wordt het wel Dumfries - Baumi - Obispo en Viergever. We zullen zien wat het wordt. Hopelijk is Schmid in staat er iets van te maken.
+2/-1

 
Volg jij het wel? Anderlecht is natuurlijk bij lange na geen degradatiekandidaat als ze op een achtste plek zijn geëindigd.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
3 jaar geleden
Dat een PSV’er in de basis staat (en niet eens op zijn eigen plek) bij een vervallen topclub als Anderlecht zegt niet veel. Die club is financieel en sportief in een mega diep dal terecht gekomen. Het feit dat ze moeten bedelen om deze jongen nog een jaar te kunnen huren is veelzeggend. Binnenkort halen ze nieuw kapitaal op als ik me niet vergis om de kachel verder te laten roken
+1/-1

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

3 jaar geleden
Kun je bij PSV van de kaartjes en drankjes ook zo makkelijk 40% van de prijs afkrijgen?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage