Transparent
Inloggen
Sluiten

'Energiedirect.nl een jaar langer rugsponsor van PSV'

19 juni 2020 09:30 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Energiedirect.nl een jaar langer rugsponsor van PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Energiedirect.nl een jaar langer op het shirt van PSV zal staan als rugsponsor. Aanvankelijk zou het energiebedrijf in de zomer van 2021 van het shirt afgaan, maar omdat de samenwerking van alle kanten zo goed bevalt zal Energiedirect.nl nog een jaar als rugsponsor gaan fungeren. "In deze tijd fantastisch nieuws", aldus commercieel directeur Frans Janssen van PSV. "We hebben aan Energiedirect.nl een stabiele partner, die er via publieksacties in is geslaagd een goede band met onze supporters op te bouwen. Als je elkaar dan in deze vorm kunt vinden in een heel moeilijke periode voor iedereen, mag je daar als club ontzettend blij mee zijn."

Vrijdag zal de overeenkomst wereldkundig worden gemaakt. Energiedirect.nl was van 2016 tot 2019 de hoofdsponsor van de club en verhuisde vorig jaar naar de achterkant van het shirt. Volgens het ED zal PSV iets meer dan een miljoen euro per seizoen ontvangen van het energiebedrijf.

Meer op ED.nl




Tags

energiedirect rugsponsor energiebedrijf afgaan hoofdsponsor janssen publieksacties wereldkundig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Dat zijn mooie positieve berichten.
+2/-0

3 jaar geleden
Mooi nieuws in donkere dagen. Kwam bijgevoegd artikel tegen. Interessant. Benieuwd welke spelers van de huidige selectie goed zullen renderen in een dergelijk systeem.

https://totalfootballanalysis.com/article/roger-schmidt-how-he-could-transform-psv-eindhoven-tactical-analysis-tacticslink
+2/-1

 
3 jaar geleden
Mooie analyse. Klopt ook als een bus. Maar er zal behoorlijk wat aan het middenveld moeten veranderen wil zijn visie rendabel worden. De aanvallende driehoekjes met Hendrix en Rosario zie ik niet zo snel gebeuren.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ben erg benieuwd wat voor een soort PSV er komt te staan
+1/-1

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

3 jaar geleden
Geweldig nieuws en een sponsor die veel doet voor de supporters en de club hier zijn we blij mee !!
+3/-0

 
3 jaar geleden
Helemaal mee eens! Ik was eerst sceptisch: het mooie Philips verdwijnt van de borst en het internationaal onbekende energiedirect.nl komt er voor terug. Zij zullen ook wel geweten hebben dat de supporters daar veel moeite mee zouden hebben. En ondanks dat ik het nog steeds jammer vind dat het traditionele Philips van het shirt is, heeft energiedirect me positief verrast. Ten eerste was het een dappere zet om het stokje van Philips over te nemen, wat ik wel kan waarderen. En ten tweede hebben ze gelijk vanaf het eerste moment initiatief genomen en acties opgezet om goodwill te kweken bij de supporters. Wat mij betreft is dit zeker gelukt! Bovendien niet onbelangrijk; ze hebben ook gewoon veel geld in het laatje gebracht. Fijn dat deze samenwerking op de achterkant van het shirt wordt doorgezet.
+3/-0

PSV; Energiedirect mag ons rug op , met alle respect;-)
+2/-0

3 jaar geleden
Ik heb twee jaar vastgelegd bij deze sponsor met ruim 40 euro korting extra per maand. Goed bezig
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage