Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV legt aanvaller Cheick Touré transfervrij vast

19 juni 2020 19:09 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV legt aanvaller Cheick Touré transfervrij vast; image source: Pro Shots

PSV heeft Cheick Touré vast weten te leggen. Dat meldt de club via de officiële website. De aanvaller komt transfervrij over van Feyenoord en heeft een contract voor twee seizoenen getekend. Touré zal aansluiten bij de selectie van Jong PSV. De 19-jarige aanvaller maakte drie jaar geleden al zijn officiële debuut in de Eredivisie als invaller van Feyenoord in een thuiswedstrijd tegen Willem II. Vooralsnog zijn dat echter zijn enige minuten op het hoogste niveau.

Meer op PSV.nl




Tags

toure cheick feyenoord eredivisie jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Vreemde aankoop, aanval heeft minste behoefte aan versterking van alle linies.
Of is dit voor jong PSV ?
+1/-2

 
3 jaar geleden
Voor Jong PSV inderdaad. Tevens is het geen aankoop. Scheen een groot talent te zijn maar stond al een tijd stil in zijn ontwikkeling. Wie weet komt het er bij ons alsnog uit.
+5/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Aankoop ? Er staat toch echt transfervrij. Grote talenten die je zo op kan halen is een bonus. Heeft ook al minuten gemaakt in het eerste. Knap hoor PSV.
+2/-0

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Behoorlijk talent, gratis opgepikt. Plus ik heb gelezen dat zijn begeleiding vind dat PSV serieuze plannen heeft binnen de opleiding en doorstroming naar het 1e elftal. Dus ben benieuwd wat daar van komen gaat de komende jaren. Laat hem zich in de voorbereiding maar is eerst bij Jong PSV bewijzen en daarna hopelijk snel doorstromen naar 1. Een nieuwe Gini is wel welkom. Ik kan overigens nog steeds niet begrijpen dat we Ngogne niet overgenomen hebben, die jonge had alles en koste echt een drol.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Eens, dat ze Ngonge hebben laten lopen mogen ze wel eens publiekelijk uitleggen. Heb een paar potjes van hem gezien met Jong en elke keer was hij echt één van de beste.
+1/-0

 
Was niet zo moeilijk om bij jong èèn van de besten te zijn, was gewoon een rommelpot.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi hoor, hebben we eindelijk een sjeik bij PSV (of hoe spreek je z'n voornaam uit)! :-)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Kan ie dan ook wat oliedollars meenemen, nooit verkeerd in deze tijd.
+2/-0

 
Waarschijnlijk dachten ze dat bij Feyenoord ook;-) Nee ik denk dat Feyenoord een beetje aan't saneren is en PSV de gok neemt, hopelijk met geluk want ik denk niet dat PSV normaal gesproken in Rotterdam gaat vissen.
+1/-0

nieuws-redacteur 3 jaar geleden
Was altijd een behoorlijk talent in Rotjeknor. Ben benieuwd.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje