Transparent
Inloggen
Sluiten

Henk Timmer: 'Ik heb hele hoge verwachtingen van Maximiliano Romero'

23 juni 2020 11:11 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Henk Timmer: "Ik heb hele hoge verwachtingen van Maximiliano Romero"; image source: Pro Shots

Henk Timmer is in gesprek met De Telegraaf overtuigd dat Maximiliano Romero alsnog zal slagen bij PSV. De oud-keepers is tegenwoordig als zaakwaarnemer en eigenaar van World Soccer Consult regelmatig in Argentinië te vinden en heeft de spits dan ook talloze keren zien spelen. "Echt, ik geloof heilig in dat ventje, hij is echt een goede speler", aldus Timmer. "Zo’n jochie komt naar Nederland als 19-jarige, zit hier helemaal alleen in een appartement. Bij Velez was hij in principe al de grote man en vervolgens speelt hij op maandagavond voor 100 man bij Jong PSV. Hij kreeg te maken met blessures en een technische staf die het niet helemaal in hem zag zitten. Dat is best lastig en dat voel je."

Romero keert komende zomer terug bij PSV en volgens Timmer zegt dat ook wel iets. "Nu moet hij zorgen dat hij zichzelf laat zien", zo geeft hij aan. "Ik denk dat de nieuwe trainer weer vanaf nul met hem begint. Die speelt altijd met twee mensen voorop en dan is Romero misschien wel op zijn best. Ik heb er hele hoge verwachtingen van, het is te hopen dat hij het gaat maken.

Timmer gaat verder: "Ik wil hem niet vergelijken met Romario en Ronaldo, zij waren absolute top bij binnenkomst, maar hij heeft dezelfde Zuid-Amerikaanse honger om te slagen in Europa. Hij staat echt te popelen om te laten zien dat hij wél die spits is die PSV beter maakt. En schiet hij er 15 tot 20 in, dan is hij als Argentijn niet alleen op het veld van hele grote waarde."




Tags

timmer romero maximiliano argentinie binnenkomst consult eigenaar honger jochie jong nederland popelen romario ronaldo talloze telegraaf velez ventje world

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Kijk daar wordt ik nou vrolijk van, hier geloof ik dus ook in, was een stroef begin als gevolg van omstandigheden en er gaat nou een geolied vervolg plaats vinden, YuP Hup Max PSV.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Whaha.. ik wilde ook al iets gaan zeggen over een nietszeggend stuk tekst van een middelmatige ex-keeper.
Ik heb ook meerdere wedstrijden van Romero gezien en ben helaas nog steeds niet onder de indruk. Ook niet van de laatste paar wedstrijden die hij wel aardig speelde. Ik vind Lammers beter, terwijl ook Lammers niet veel heeft laten zien na z'n blessure.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Henk preekt voor eigen parochie. Hij is regelmatig in Argentinië op zoek naar talent.... dus alles wat daar vandaan komt moet wel geweldig zijn. Kan de moderator echt geen beter item hier plaatsen dan deze onzin.
+2/-4

 
reactie verwijderd

 
3 jaar geleden
Henk Timmer, oud keeper AZ, haalde Senesi naar Feyenoord maar vooral bekend van zijn vrouw Marianne Timmer..:)
+4/-0

 
3 jaar geleden
Ex-vrouw. Niet raar dat ze inmiddels uit elkaar zijn. Met zo'n vrouw bevindt je je altijd op glad ijs.
+6/-0

 
 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Henk teveel onderweg getimmert dus naam Marianne de scheve klapschaatsen;-)
+2/-0

 
3 jaar geleden
Laat Henk maar eens een mannelijke verdediger of middenvelder met scorend vermogen en creativiteit binnen brengen.
+7/-1

 
Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Idd, liefst een beul achterin, met tevens ook graag Ricardo op linksachter, tevens ook een crea mid! Ben met je eens...!
+3/-0

 
3 jaar geleden
Dat was een keeper die elk schot onhoudbaar kon laten lijken.
+2/-1

Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Van Bruma en Doan hadden ze ook hoge verwachtingen ! Moet je kijken wat ze nu nog waard zijn.
Ik heb hem zien aanmodderen bij jong en dit gaat hem niet worden. Weggegooid geld.
+1/-1

3 jaar geleden
Altijd klote gevonden dat hij zo weinig kansen kreeg.
+4/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage