Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV nadert grens van 25.000 verkochte seizoenkaarten'

24 juni 2020 09:12 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV nadert grens van 25.000 verkochte seizoenkaarten"; image source: Pro Shots

De verkoop van seizoenkaarten blijft bij PSV uitstekend lopen. Het Eindhovens Dagblad meldt dat er tot nu toe 22.500 supporters de seizoenkaart hebben verlengd en ook al hebben betaald. Bovendien hebben ongeveer 3.200 supporters een aanvraag ingediend voor een nieuwe kaart en dinsdagavond hadden 3.100 supporters nog niet gereageerd. PSV rekent er op dat een groot gedeelte van deze groep gewoon wil verlengen. Als ze uiterlijk 30 juni niets laten weten, wordt hun kaart automatisch verlengd.

Tot nu toe zijn er 2.400 opzeggingen gekomen. Meer dan in een regulier seizoen, maar minder dan de club had voorzien in veel scenario's. "We denken nu vrijwel zeker te kunnen stellen dat we boven de 25.000 seizoenkaarten uitkomen. En misschien komen we zelfs dichtbij uitverkocht, als iedereen nog zou verlengen en de groep van 3.200 nieuwe mensen daadwerkelijk allemaal een kaart koopt", aldus commercieel directeur Frans Janssen. "Dat zou heel bijzonder zijn in deze periode en misschien moeten we dan overwegen om geen wachtlijst meer te hanteren."

In totaal zijn er zo'n 28.000 seizoenkaarten beschikbaar. De resterende stoelen van het Philips Stadion blijven beschikbaar voor de verkoop van losse tickets. Ongeveer 45 procent van de seizoenkaarthouders geeft gekozen voor de All-In seizoenkaart, terwijl een zelfde percentage heeft gekozen voor de Fifty/Fifty optie. De resterende 10 procent heeft voor de originele kaart gekozen.

Meer op ED.nl




Tags

seizoenkaart verkochte janssen opzeggingen originele regulier wachtlijst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik kan niet zo veel met deze berichten. Ik heb mijn seizoenkaart nog niet kunnen verlengen, omdat ik een plaatswijziging aangevraagd heb. Ik weet zeker dat ik ga verlengen, maar val dus wel buiten deze groep van 25000. Zo zullen er meer zijn.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Idem bij mij Shevchenko. Vraag me af in hoeverre we ‘voorrang’ hebben als bestaande kaarthouders versus de nieuwkomers. Weet jij dat?
+1/-1

 
De bestaande seizoenkaarthouders die een plaatswijziging hebben aangevraagd krijgen voorrang, waarbij degenen die vanwege hun leeftijd moeten vertrekken (Vak UU of ZZ) als eerste aan de beurt zijn. Daarna volgen pas degenen die nu voor het eerst een seizoenkaart aanvragen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dank Ricardo. Erg benieuwd wat er uit de koker zal rollen midden juli.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Dan vraag ik me af hoe dat proces werkt. Want als ik verplaatst, komt mijn plaats ook weer vrij voor anderen. Met andere woorden, het is dan een komen en gaan van lege plekken.
+1/-0

3 jaar geleden
Geweldig de familie (fans ) blijven PSV trouw !!
+4/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage