Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV toont belangstelling voor Alireza Jahanbakhsh en Marco van Ginkel'

28 juni 2020 23:08 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV toont belangstelling voor Alireza Jahanbakhsh en Marco van Ginkel"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat zowel Alireza Jahanbakhsh als Marco van Ginkel in beeld is bij PSV. Jahanbakhsh komt bij Brighton & Hove Albion nauwelijks aan spelen toe en was een jaar geleden ook al in beeld. Van Ginkel verlengde vorige week zijn contract bij Chelsea, maar mag op huurbasis weer vertrekken.

Jahanbakhsh kon een jaar geleden Hirving Lozano opvolgen, maar mocht niet vertrekken. Bovendien gaf hij zelf ook aan dat hij voor zijn kans wilde gaan bij Brighton, waar ook Davy Pröpper onder contract staat. Dit seizoen kwam hij echter pas in acht competitiewedstrijden in actie, waarvan drie in de basis. De helft van de wedstrijden zat hij niet eens bij de wedstrijdselectie, waaronder de twee wedstrijden nadat de competitie werd hervat na de coronabreak. De aanvaller heeft nog een contract tot 2023 en zou ook in beeld zijn bij Ajax.

Van Ginkel kwam over drie eerdere huurperiodes verspreid al tot 64 officiële wedstrijden voor PSV. Vanwege een knieblessure speelde hij sinds mei 2018 echter geen wedstrijd meer. De knieblessure is nu echter achter de rug en binnenkort zal hij aansluiten bij Chelsea onder 23 om de groepstraining te hervatten. Vorige week tekende hij in Londen nog een contract voor een jaar met een optie voor een extra seizoen.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel jahanbakhsh alireza brighton chelsea albion coronabreak groepstraining hove huurperiodes londen lozano

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Mij benieuwen wanneer de map van Brands leeg is en John zelf spelers moet gaan zoeken. Het is weinig origineel tot op heden.
+6/-3

 
3 jaar geleden
Je weet toch wel dat John de Jong hoofd scouting was en de spelers die je aan Brands toeschrijft waarschijnlijk via hem in beeld zijn gekomen? Getuige je reactie waarschijnlijk niet
+6/-3

 
3 jaar geleden
Het is wat sarcastisch bedoeld, maar het valt wel op dat we nog steeds achter dezelfde spelers aanzitten als twee jaar geleden.
+5/-0

 
Sarcastisch of niet klopt het toch als een bus.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Niks mis mee als een TD spelers haalt die jaren eerder al een gescout zijn door andere TD’s en scouts.
Guardado bijv is jaren voor Brands al eens gescout maar toen ging de deal niet door.
Als een voetballer goed is maakt het niet uit wanneer en door wie hij ooit gescout is. Laat maar komen.
Jahanbakhsh is helemaal geen verkeerde alhoewel ik meer prioriteit in de verdediging zou zetten. Gink is begrijpelijk. Heeft alles wat een middenvelder moet hebben scorend vermogen, kilometers in de benen., box to box en last but not least is hij de leiders type die psv ontbeert in het elftal.
+4/-1

 
Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Guardado en Arias waren eerder idd niet gekomen en vervolgens zijn ze later alsnog gekomen en bleken ze beide een absolute meerwaarde. Zowel vGinkel als Alireza zijn beide een enorme versterking voor PSV. Ga er van uit dat Marco fit aan het seizoen zal gaan beginnen en dat Alireza gekocht wordt ipv gehuurd. Laat het maar gebeuren. Al ben ik ook benieuwd wat onze Duitser zelf erbij zou willen halen, die heeft namelijk wel een oog voor onbekende groeibriljantjes.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Dat klopt inderdaad Remmie maar beiden hebben (in goede doen) wel iets extra's te bieden: creativiteit en scorend vermogen waarbij komt dat van Ginkel een leider zou kunnen zijn van het setje. Tevens wordt PSV financieel heel hard geraakt waardoor kopen volgens mij nog moeilijker is dan voorheen. Ik begrijp wel dat je dan iemand wilt huren die je redelijk kent.
+3/-1

3 jaar geleden
Daar kan wat mij betreft,nog een transfervrije speler bij.Benedikt Howedes loopt uit zijn contract bij lokomotiv moskou.Hij kan op alle posities in de verdediging uit de voeten.44 interlands voor duitsland,10 jaar Schalke04 ,jaartje juventus.Tegen diezelfde club juventus,bayer leverkusen en atletico madrid ,stond hij afgelopen jaar 6 keer in de basis in de CL.In totaal heeft hij 46 CL wedstrijden gespeeld.Ein bischen ervarung zal ik maar zeggen,32 jaar,kan nog een rondje mee.Mischien kan onze duitse trainer hem overhalen,zijn assistent Wolf kent hem van de duitse nationale ploeg,met wie hij in 2014 wereldkampioen werd.niet geschoten is altijd mis.
+6/-2

3 jaar geleden (gewijzigd)
sorry hoor maar wat moet je met die jahanbakhsh? heeft ff goed gespeeld maar niks meer van gehoord! en nu wil psv hem koste wat kost hebben? nee dan ben je dom! van ginkel is altijd van waarde geweest dus ja maar ze moeten verder kijken dan meteen een speler die de bank warm houdt! kijk maar naar zo een type als bruma is toch ook een sterspeler? pffft niet dus maar snap niet dat ze zo al hun geld weg willen flikkeren!! dus de jong kom eens van je luie stoel af en ga een keertje rondkijken!! en geen YouTube filmpjes!!
+3/-1

 
Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Dat is het probleem van PSV de scouting. We hebben geen scouts meer in dienst. En JdJ komt niet verder dan de eredivisie en oude lijstjes van brands. Moet je eens kijken wat voor miljoenen hij vorig jaar weggegooid heeft met bruma,Doan en baumgartl. Die janbaks heeft geen knikker meer geraakt afgelopen jaar en van Ginkel al 2 jaar niet meer. Maar de grote talenten is psv toch kansloos met hun voorronde europa League , als ze die in het vizier hebben trouwens.
+2/-4

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
3 jaar geleden
misschien moet psv toch weer gaan voor matavz en linssen! kan je nooit slechter van worden en allebeide transfervrij!! maar ja wie ben ik!
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ja , wat wil je ? Als je Mark offert en De Jong laat zitten ben je verkeerd bezig . Maar we gaan het zien het komende seizoen. Alireza zou niet misstaan bij ons dat zie ik wel zitten .
+4/-4

 
3 jaar geleden
Mark offeren doe ff normaal joh. Mark heeft alleen maar aangetoond dat hij niet competent is. De vraag was moesten ze beide weg of alleen Mark. Maar dat Mark weg moest lijkt me wel duidelijk als je 12 wedstrijden op rij niet weet te winnen met PSV.
+8/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Nee inderdaad . Jammer dat het corona virus roet in het eten heeft gegooid anders waren we nog kampioen geworden met deze geweldige selectie.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Je kan toch moeilijk ontkennen dat Faber het een stuk beter heeft gedaan dan van Bommel. Beide hadden ze Malen en Bergwijn niet meer tot hun beschikking. Kampioen had wel gekund als je gelijk met een fatsoenlijke trainer was begonnen, maar was Bommel blijven zitten had Utrecht wel Europa ingegaan.
+6/-1

3 jaar geleden
Ajax toont ook belangstelling voor Jahanbakhss, hoe bestaat het!?
+2/-0

 
3 jaar geleden
Supporters van de Anja's zijn in opperste staat Por omdat wij achter hun kandidatjes zouden aangaan. De one million dollar question: wie was eerder?
+3/-1

 
reactie verwijderd

3 jaar geleden
Jahanbaks is niet nodig, Van Ginkel meer dan welkom.
@philipske: denk je niet dat hij te duur is qua salaris?
+2/-1

3 jaar geleden
Niet echt verrassend elke keer de zelfde namen en meld het al er iets rond is ,hier hebben we niets aan...
+4/-0

 
3 jaar geleden
En als het gaat om doorpakken ben je bij het verkeerde adres bij John.
+3/-4

 
3 jaar geleden
En als ie eens een keer doorzet is het voor een verschrikkelijke aanwinst (zie R. Rodriguez). Of gaat het klagen over John de Jong in dat geval opeens even niet meer op?
+1/-2

 
Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
1 voltreffer op 10 is wel erg magertjes. En ook nog huur dus ook geld weggooien.
+3/-1

3 jaar geleden
Yes, eindelijk een speler/coach/directeur met een AZ verleden!
+4/-0

3 jaar geleden
Jahanbakhsh is een interessante optie, maar we hebben nu geen aanvallers nodig. Dat geld moet echt in de verdediging (of middenveld) gestoken worden! Van Ginkel is in dat kader wel logisch.
+2/-0

3 jaar geleden
Misschien ook denken aan Jonathan de Guzman. Kan best een toevoeging zijn en is transfervrij op te halen.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Heeft de Guzman scorend vermogen en creativiteit? Daar ontbreekt het aan binnen deze selectie.
+1/-1

Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Ik had me gemeld voor een andere bekende bij the seagulls.... een voetballende 6 die ons PSV direct sterker maakt, ik zie liever dat men daar geld aan uit geeft ipv die Iranier!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage