Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV in gesprek met Tijn Daverveld over nieuw contract'

30 juni 2020 14:16 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV in gesprek met Tijn Daverveld over nieuw contract"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV in gesprek is met Tijn Daverveld over een nieuw contract. De verdediger en aanvoerder van Jong PSV heeft een aflopend contract, maar alle partijen willen graag langer met elkaar door. Daverveld speelt al sinds 2008 bij PSV en zat afgelopen seizoen bij de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle bij de wedstrijdselectie van het eerste elftal. Ook was hij mee op trainingskamp in Qatar.

Meer op ED.nl




Tags

daverveld jong pec qatar trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik hoop dat er door PSV snel weer echt gevoetbalt wordt. Man wat zijn het een saaie maanden geweest. In het buitenland zijn ze wel verder aan het voetballen maar daar heb ik toch niet zo veel mee. Als ze in NL niet spelen staat mijn voetbal-gevoel een beetje uit, en komen de buitenlandse wedstrijden niet-realistisch over.
Ben benieuwd hoe de nieuwe trainer in de voorbereiding met PSV aan de gang gaat, en welke spelers hij gaat gebruiken voor zijn basis-11.
Gezien de financieel rare tijden door de maatregelen van de WHO en het RIVM hoop ik dat de jonge spelers serieuze kansen krijgen. PSV moet alleen geld uitgeven voor een ervaren as die voor stabiliteit kan zorgen. Dat hebben de jongere spelers nodig om hun niveau te kunnen halen.
+1/-0

 
Verder alles goed bro? Hou je taai D day naderd;-)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Whaha.. Volgens mij stroomt je offtopic-emmertje een beetje over.
+2/-0

 
reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje