Transparent
Inloggen
Sluiten

'Volop buitenlandse belangstelling voor Jorrit Hendrix'

7 juli 2020 20:30 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Volop buitenlandse belangstelling voor Jorrit Hendrix"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat er volop belangstelling is voor Jorrit Hendrix. De middenvelder zou komende zomer zelf graag de stap naar het buitenland willen maken en clubs uit Italië, Engeland en de Verenigde Staten hebben belangstelling getoond. Omdat die competities momenteel nog gespeeld worden, is er nog geen sprake van concrete interesse.

Meer op VI.nl




Tags

hendrix engeland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Het is hem van harte gegund. Harde werker en altijd 100% inzet. Als verdedigende middenvelder nuttige bal afpakker als hij hem gelijk bij een voetballer in kan leveren. Met twee verdedigende middenvelders te weinig voetballende kwaliteiten en een totaal gebrek aan scorend vermogen/dreiging. Iedereen wordt er beter van. Jorrit super bedankt in mijn boekje ook een rasechte PSV'er!!!
+12/-1

 
3 jaar geleden
Totaal gebrek aan scorend vermogen wellicht, maar ik kan me nog een o zo belangrijk doelpunt van hem herinneren bij Vitesse uit. Verder helemaal eens!
+2/-2

 
3 jaar geleden
Die weet ik ook nog wel, het probleem is echter dat ik er verder niet een op zou kunnen noemen. Dat heeft ons vorig jaar ook de das omgedaan. Nadat Perreiro uit de basis werd gehaald heeft het middenveld geloof ik nog 4x gescoord. Daar wordt je geen kampioen mee.
+6/-0

3 jaar geleden
Als duo met Rosario te veel van hetzelfde. Maar een prima speler. Ik hoop dat hij voor Italië kiest. Een competitie die bij hem past. Een echte PSV'er, dus het is hem gegund. En in vorige seizoenen zeker een waarde gehad in bepaalde resultaten.
+11/-1

3 jaar geleden
Rasechte PSV’er zonder meer! Ik ben maar een supporter, had mijn mening vorig seizoen al gegeven over zowel Hendrikx als Zoet! Mensen verklaarden mij toen voor gek, toen ik zei dat de verzadiging had toegeslagen! En op dat moment afscheid hadden moeten nemen van beide! Het is niet een zie je wel- moment, maar toch blijf ik achter die mening staan!
+4/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Wij zijn ook MAAR supporters die het ook wel eens mis kunnen hebben. De tijd zal het leren toch ?
+2/-2

 
3 jaar geleden
Ik wil ook absoluut niet mijn gelijk halen, had het graag anders gezien! In zoverre dat deze 2 jeugdproducten nog een belangrijke rol hadden kunnen spelen! Maar we hebben van de betreffende spelers te weinig gezien! De waarde van deze 2 jongens zijn nu aanzienlijk lager dan op hetzelfde moment vorig jaar.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Het gaat er mij niet om of je gelijk hebt of niet , je hebt een mening en dat is prima. De opmerking dat je MAAR een supporter bent is grappig ;-). Een supporter is belangrijk , daar draait een club op , dat is een inkomstenbron . Niet jezelf wegcijferen svp mentaltheo .
+2/-1

Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Nou snel 2 miljoen cashen en bedankt voor je inzet. Gaat toch niet veel spelen onder Schmidt.
+2/-7

 
3 jaar geleden
PSV moet meer dan 2 miljoen voor hem vragen. We hoeven geen uitverkoop te houden.
+2/-4

 
Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
1 jaar contract ga je echt niet meer voor vangen
+2/-0

 
3 jaar geleden
Beloof je dan dat je tzt niet begint te zeveren over John de Jong mocht Jorrit inderdaad maar €2m opleveren?
+6/-2

 
Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Jij verwacht er meer van dan ? Het is geen bruma he
+1/-0

3 jaar geleden
Ontzettend jammer als hij zou vertrekken, mijn absolute favoriet bij onze club. Clubman, loyaal, nooit zeuren, altijd 100% inzet en een goede persoonlijkheid zonder maniertjes. Man naar mijn hart en hij staat op mijn cover. Jorrit moet blijven!
+9/-2

 
3 jaar geleden
Zo denkt iedereen erover die op de bank plaats moet nemen, een gezonde reactie.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
3 jaar geleden
Snap ik, maar is wel ingegeven door de situatie waar hij toen in zat. In zijn algemeenheid gaat denk ik wel op wat ik over hem schreef in de eerste post. We gaan het zien!
+2/-0

 
3 jaar geleden
Knokken voor je plekkie, iedere training weer
+1/-1

3 jaar geleden
Ik ben benieuwd welke speler er voor gehaald wordt. We zullen toch een as met ervaring nodig hebben.
+2/-4

 
3 jaar geleden
Agossie.. Reageer je een keer ontopic zijn er nog steeds 4 mensen die je een min geven en dat terwijl je niks raar zegt en nog gelijk hebt ook.
+2/-0

 
Ziek he ? Zullen wel mensen zijn die constant minnetjes verdienen en wraak willen nemen, echt zielig, gjakkes!
+1/-0

 
3 jaar geleden
@Z on de Bok, dank. Gelukkig stoor ik me er niet aan en type ik vrolijk door.
+2/-0

3 jaar geleden
Alhoewel ik nooit een shirt van hem zou kopen zie ik liever Hendrix dan Rosario als defensieve middenvelder. Een mooie nieuwe uitdaging in het buitenland is hem van harte gegund.
+3/-4

3 jaar geleden
Hendrix is natuurlijk een echte clubman en in dat opzicht jammer als hij vertrekt. Zoet, Hendrix en De Jong zijn toch een beetje het gezicht van PSV geweest de afgelopen jaren. Alle drie lijken nu te verdwijnen en dan moeten er nieuwe jongens opstaan. Ik vind het wel een goede zaak dat er een paar jongens vertrekken, zodat Schmidt mogelijkheden krijgt om spelers aan te trekken die passen binnen zijn visie.
+4/-2

 
3 jaar geleden
Het gezicht van middelmaat. Het gezicht van psv moet bestaan uit de toppers van morgen. Bij deze drie heren wist je al vanaf het begin dat ze dat nooit zouden worden. Alhoewel De Jong het echt fantastisch heeft gedaan.
+1/-0

Jorrit is nog vrij jong, dat wordt gauw vergeten doordat hij nu al een lange staat van dienst heeft, gun hem een club waar hij basis word en zich weer in de picture kan spelen, zou zomaar kunnen .
+4/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage